En riktig pärla

Jag tackar gudarna för min älskling.
Han är verkligen en riktig pärla när det kommer till kritan.
Han kan verkligen motivera och inspirera mig i mina svackor.. som igår tex. ♥


                                 Memil i Kvarn

Idag mår jag inte bra.. Känner mig febrig, ni vet så där kall ända in i benen men huden är så varm att tyget från kläderna bara bränner..? Kan ju tillägga trött och hängig på listan också.. Dessutom har jag massor med plugg jag måste hinna med idag. Jobbigt läge. Ajja.. ska se om jag kan börja nu och ta det i omgångar under dagen. Inlämning är senast fredag trots allt och imorrn är det skola 8.15 - 16.15, så då lär det inte bli mycket pluggande när man väl kommer hem. Kanske en liten stund om nöden kräver det. Ska proppa min kropp med panodil för att hålla febern nere så jag får någonting gjort idag iallafall.


Would you catch me?

                                   This is over my head, but underneath my feet..
                                  Would you catch me if I fall out of what I fell in?
                              Dont be surprised if I collapse down at your feet again..


                                           ~


Jag hade lovat mig själv att det skulle gå den här gången. Jag hade intalat mig själv att det inte skulle kännas likadant, men det är precis likadant. Samma känsla, samma oro. Jag hade lovat mig själv att vara stark. Jag hade intalat mig själv att jag kunde bita ihop, att jag inte skulle tveka på mig själv. Alltid får man höra vad man gör fel, aldrig vad man gör rätt. Det jag försöker tänka är - hur kan någon annan än jag veta vad som är rätt för mig? Men det är inte alltid så lätt. Va fan har jag gett mig in på egentligen?
Kanske har alla andra trots allt rätt och jag har fel? Varför måste jag tveka..?


Dagen blev bättre allteftersom

Dagen blev bättre allteftersom.. Efter att jag startade om tvättmaskinen gick luckan upp! Va fan hade jag gjort annars..? Lämnat tvätten eller stått och väntat tills det kom nån mer som skulle tvätta eller vänta tills Memil ringde kring 19-tiden och be han om råd? Jag vette tusan alltså, som tur var löste det sig.. den här gången iallafall!

Jag for och handlade när jag fått upp tvätten i lägenheten och sen började pluggandet på riktigt. Har mer eller mindre pluggat fram tills Idol började. Men men, jag har bara migsjälv att skylla att det blev så sent, hade jag börjat tidigare hade jag varit "klar" tidigare.. Det jobbigaste nu är att jag har inte hunnit duscha än.. Är det bara jag som alltid blir så himla pigg efter duschen?

Jag bör tillägga till det tidigare inlägget att jag blödde fan näsblod imorse också, det hade jag totalt raderat ur minnet när jag skrev förra inlägget.. Vaknade, nös och tyckte som fan va snorig jag blev, gick och snöt mig och vad ser jag: rött snor? Nja, snarare blod.. Jippie.. 


                                       Aliiiice
                                  Min älskade Alice har sovit heeela dagen..

Tvättstugekrångel..

Den här dagen hade ju inte kunnat börja sämre. Vaknade typ 15 min före klockan skulle ringa. Klev upp och kollade till gården i FarmVille, loggade ut och gick ner till tvättstugan. Kom upp i lägenheten igen och började söka efter skolplaner men hittade bara en lokal arbetsplan. Jag har dock sparat vad jag tror och hoppas är 3 skolplaner, ska skriva ut dom imorrn på skolan får vi väl se om det är rätt eller inte. Gick ner till tvättstugan igen och stoppade in i torktumlaren/torkskåpet och in med 2 maskiner till. Kommer tillbaka till lägenheten och käkar lite mat och försöker vakna till liv.

När det sedan är dags att gå ner till tvättstugan igen så får jag endast upp en av luckorna.. den andra har fastnat.
Nej det här är ingen "vanlig" tvättmaskin som man kan öppna den där lilla luckan längst ner i hörnet, utan det här är nån jävla specialare så enda alternativet jag hade var att starta om den och köra ett varv till! MORR! Nu väntar jag med spänning på om luckan ska gå upp eller inte när jag går ner om några minuter. Jag hade tänkt hinna fara och göra bort handlingen medans allting torkade, men så blev icke fallet!
Håll tummarna på en bättre dag nu!


Helgen

Den här helgen har verkligen gått fort, söndagen är så gott som över den också.. Imorrn är det måndag och jag har inga lektioner, men jag har massor med plugg som ska göras. Ska dessutom tvätta mellan 09.00 - 13.00, ska strax gå och sortera tvätten för tyvärr så sorterar den inte sig själv! Måste hinna fara och handla imorrn också. Jag har helt slut grönsaker, inte ens en liten gurksnärt finns kvar i kylen.

I fredags när Memil kom hem såg vi "Män som hatar kvinnor", jag har inte läst boken så jag tyckte filmen var riktigt bra. Någon mer än jag som tyckte att den var ovanligt rå för att vara svensk?

Hursomhaver så gick vi och la oss efter filmen och på lördag steg vi upp, for på systemet här i Boden och körde sen mot Piteå. Shoppade en hel del, blev; ett par svarta byxor, ett långt svart linne, en jätte stor och stickad halsduk, ett par vinterskor (UGGs), en plattång och lite annat smått och gott. Fick dock inte tag på skrivare-scanner-kopiatorn som jag hade tittat på, men vi la en beställning från internet på den idag istället. Hoppas leveransen är snabb nu för jag behöver den badly! På lördagskväll var vi ut efter en mycket lyckad förfest här hos oss, hade jätte trevligt. Jag har dessutom ett innestående "fri kläm", det ni! Bilder kommer vid senare tillfälle.

Idag har jag sovit middag i nästan 3 timmar! Vaknade strax före 21.. Lycka till att somna i tid inatt liksom..


                                         I'm falling even more in love with you..
När älsklingen kom hem visade han bilder som dom har tagit under de senaste 2 veckorna han har varit borta. Jag tycker det är jätte kul att se vilka han umgås med, vilka som är med i hans grupp, bara för att få ett ansikte på personerna som han pratar om varje dag i telefon. Distansen är jobbig, det kan jag inte förneka.. Jag saknade han redan innan han hann kliva ut ur dörren för att sätta sig i taxin på väg mot flygplatsen idag.. men men.. det är inte så mycket att göra. Vi kämpar på! Som det är nu så växer kärleken bara mer och mer allteftersom tiden går.

Memil

Inom närmaste halvtimmen bör älsklingen kliva in genom dörren! Jag vankar fram och tillbaka som en annan Duracell-kanin med extra batteri på ryggen.. Två veckor sen sist! Äntligen har Dagen D kommit! Dagen då Memil kommer hem! Blir nog inte så mkt uppdatering i helgen, för jag ska verkligen njuta av sällskapet!

Imorrn blir det iallafall en tripp till Piteå, ska göra massa ärenden på stan, tex köpa en skrivare-scanner-kopiator, eventuellt en extern hårddisk, en plattång, förhoppningsvis kläder och skor och kanske använda upp mitt "hemliga" presentkort och fara på systemet så klart! På kvällen blir det fest till Johans ära, han kommer upp från Umeå över helgen och jag hörde rykten om att det är sista helgen Bränna har öppet så det är klart vi måste ut!

                      Ajja, jag tänker inte sitta här när Memil kommer, så jag säger:
                                         Hej då - vi ses i dimman? ;)

                                       love
                                                          I love you v

Good News!!

I got some good news, really good news!!
Och imorrn blir det bara bättre!!


Förfrysa rumpan?

Jag och Emelie har varit ute på jakt efter lekande barn, eller rättare sagt barn i en lekpark. Det tog oss närmare 2 timmar att hitta! Kanske inte så konstigt med tanke på hur pass kallt det börjar bli ute, men ändå.. Vi sprang lite ärenden när vi ändå var i farten och jag fick en liten privat guidning av Emelie, en äkta bodensare. Inte så illa pinkat?! När vi tillslut hade hittat en lekpark satt vi och observerade ett tag och sen började vi vandra hemåt.
Onödigt vetande: Min rumpa var så kall när jag kom hem att jag trodde jag hade förfrysit den!

Sen jag kom hem har jag pratat med Nina, käkat, fått besök av Elina, pluggat, lagt en ansiktsmask och då kom precis Elina och Tindra igen för lite secret stuff! Hihi! Nu sitter jag här, har precis duschat och väntar på att Memil ska ringa och att Idol ska börja. Funderar på att poppa lite popcorn? 

                                                    1 natt kvar!

                                      Love you


Uni~

Nu är det dags att dra till uni~, Kristoffer kommer om några minuter. Först bild-lektion, redovisning av de 3 bilderna vi skulle ha valt ut och skrivit 1-2 meningar om. Sen är det "Bra Att Veta"-kurs, spännande att se vad det handlar om? Slutar 16.15, förhoppningsvis någon minut tidigare!

Hejdå!


Marilyn Monroe

Det kom som en chock! Jag hade ingen aning, hur skulle jag kunna veta?
Alice gillar banan, who knew?!

Vaknade 04.00 imorse, hostattack. När jag äntligen höll på att somna om hoppar Alice ner från fönstret och rätt på min bröstkorg så jag nästan tappar luften helt. Då ansåg jag att det var lika bra att stiga upp och börja förbereda mig för LTU.

Skjutsade hem Kristoffer efter våran dubbellektion och sen for jag på Coop, for hem hit och ringde Emelie. Vi möttes upp och for för att göra nå ärenden på stan. Jag har köpt en film, eller.. ett dvd-fodral med 3 filmer av Marilyn Monroe! Inte illa pinkat, vet att jag har sett en utav dom och gillat den skarpt. Nu har jag något att göra om kvällarna tills Memil kommer hem på fredag. Denna eviga längtan.. 

                             Marilyn Monroe - Bild lånad av Google

Snipp, snapp, snut~

Älsklingen ringde och väckte mig imorse strax efter 9.
Äntligen är hans fältvecka över! Om mindre än 1 vecka kommer han hem!
Jag tror att jag kommer hinna längta ihjäl mig!

Tänkte visa lite bilder från fredagen, på det stora hela en väldigt rolig kväll!
Som vanligt finns en liten förklaring att läsa om ni håller muspekaren över bilderna innan ni klickar.
Enjoy!

Det börjar med att jag och Elina käkar middag och dummar oss
då en liten olycka sker när naglarna ska på:

Flört!  :P  En liten olycka? Haha :)

Sen börjar det droppa in lite folk och Elina bjuder på kaka och Irish Coffe:
Emelie och jag  Fika  Mer fika och irish

Sen bjuds det upp till dans och lite sång (?):
Dans  Kanske lite sång? :P 

Ute på krogen fortsatte dansen på dansgolvet,
där det inte är ovanligt att bilderna blir suddiga:
Dans!  Mer dans

Sen for vi på efterfest:
Say whaaat?! ;D  Snyggaste under kvällen? ;)

Snipp snapp snut, så var kvällen slut!


Bakis

Den här dagen kan bara beskrivas med några få ord. Bakis, trött och ensamhet. Var ut igår, eller det började med middag hos Elina, förfest hos Elina, utgång på Bränna, efterfest hos Pär och sen hem hit. Bloggade ju tydligen inatt också (!) Smart drag Emma, smart drag.. Nja, kanske inte, men på ett sätt var vissa saker skönt att få skriva ner. Jag har märkt att om man skriver ner vissa saker, oavsett om det är i en dagbok, på bloggen eller bara i anteckningsblocket kan hjärnan släppa det mycket fortare. Det finns vissa personer i min omgivning som jag verkligen inte förstår mig på.
Dom som säger en sak, men menar nå helt annat. Bullshit!

Ajja, imorrn kommer förhoppningsvis en bättre uppdatering. Har fotat en hel del igår, så om jag ids kommer det nog lite bilder imorrn. Idag är jag alldeles för bakis.
Bakis är förövrigt dagens huvudtema. Blä.


*Pekar på dig*

Jag har lärt mig att man inte ska blogga då man är onykter. Ändå sitter jag är ikväll/idag? Kom hem från Tuppen (?) för en liten stund sen. Haft min saknade Pitebo hos mig en snabbis idag, käkat middag hos Elina, förfestat hos Elina, dansat på krogen, varit på Tuppen (?) och grillat korv, nu är jag hemma. Trött och mer än lite full.

Jag förstår mig inte på dig, inte dig heller för den delen.. Tycker inte om den här situationen vi har hamnat i, men jag kan inte göra så mkt mer än vad jag redan gjort. Du/ni existerar inte på min karta för tillfället.

Memil saknar jag så otroligt mycket , ännu mer efter alla kyssar och allt hångel som skett under kvällens gång. 1 vecka kvar. Hoppas verkligen att den här veckan ska gå fort oc att den känns bättre än vad den nuvarande veckan har gjort/gör för tillfället. Tycker dock att jag har skött den ganska bra, inga tårar sen han for..

Nu är det soffan och godnatt som gäller.

P.S Jag älskar Alice och det är nå fel på dig, ja det är dig jag menar!
*Pekar på just dig din fula fan!*

Ordbajsandet tog slut..

Den här dagen har varit så otroligt seg. Min kropp ville nästan aldrig vakna till liv och hjärnan ville verkligen inte sätta igång med pluggandet. Efter många om och men bet jag ihop, tog mig i kragen och satte igång med pluggandet iallafall! *Klappar migsjälv på axeln* Hälften av eftertankarna om läsloggen är skrivna, sen fick jag skrivkramp. Ordbajsandet tog slut.. Imorgon ska jag försöka avsluta den förbannade uppgiften!

Resten av dagen har gått åt till att tömma byrån. Äntligen har jag någonstans att lägga en del av mina kläder istället för att ha dom i IKEA-påsar! Jag och Alice har kramats. Jag sminkade mig, tog mig ur pyamas/mjukiskläder och in i nå mer civiliserat, kändes helt underbart skönt faktist. Av en slump kom Elina förbi och jag hakade på på hennes kvällspromenad. När vi ändå var ute passade vi på att svänga in på solariumet i hopp om att sommarens bränna ska fortsätta existera några extra dagar.

                                  Moi
                             Så här såg jag ut minuterna innan vi gick på vår promenad.
                                                    Älskar min nya mössa!


Piteå-resan inställd

Piteå-resan är inställd. Jag stannar i Boden.

Ringde Emelie och bjöd hit henne på Idol-kväll med dipp och morötter och massa surr!
Så jäkla trevligt.

Morgondagen bjuder på mestadels plugg då det känns som att vi har huuuuur mkt som helst att göra tills 2 oktober. Men jag tänkte försöka hinna med en liten promenad kombinerat med lite ärenden såsom solning och systemet iallafall, frisk luft är bara bra! Skönt att komma ut en stund och koppla bort skolarbeten också såklart..

Nu tänkte jag bädda ner mig i soffan och sova film och mysa med Alice.
(Jag är visst tröttare än vad jag trodde att jag var..)

                          En nedbäddad Alice myser i soffan
                     Så här mysigt kan det bli när man bäddar ner Alice bland täcken och kuddar v


Idag eller imorrn?

Vaknade 05.33, kunde inte sova. Har sovit dåligt hela natten utan någon speciell anledning. Blir hämtad 07.20 här utanför, då bär det av till LTU. Har dubbla lektioner idag och sen ett möte med basgruppen för Seminarie B - genomgång av läsloggen. Intressant? Hoppas det inte tar allför länge, vill ju hinna åka tillbaka med Kristoffer annars blir det väl att ta bussen för första gången?

Planen är att äta lunch, göra en snabbpackning och sen sätta sig i bilen för att börja köra mot Piteå idag. Just nu känner jag att jag får se om jag far idag eller imorrn, har lite plugg jag skulle behöva göra som jag inte hann klart igår.. kanske vore lika bra att göra klart det idag och sen dra till Piteå imorrn? Hmm.. Jag får se, har ju hela dagen på mig att fundera!

Emil ringde igår, pratade väl ca 15 minuter. Helt underbart! När han for i söndags visste vi inte om det skulle vara möjligt att prata förens på lördag då han ligger ute i fält tills dess. Jag hoppas att vi hinner prata en sväng ikväll också, även om det bara är ett snabbt samtal på några minuter. Att höra hans röst, veta hur dagen har varit och att han mår bra gör hela min dag. Jag längtar efter han så otroligt mkt..

                                   Mys
                     Bild från i vintras på klubben. Åhh.. jag vill ha en sån där go puss på kinden!

Hemlängtan

Mjaha, då var helgen över. Memil for för några timmar sen, tårarna bara sprutade.. nu har det lugnat ner sig för stunden.. Det som är extra jobbigt är att den här gången blir han borta 2 veckor.. Måndag - lördag är han ute i fält, så det är mkt möjligt att vi inte ens kan prata i telefon alls i veckan. Kul? 

I fredags myste vi, såg lite tv och gjorde en ganska tidig kväll. Lördag sprang vi lite ärenden på stan, myste ännu mer, käkade, gjorde oss klara för att dra mot David och Sylvia. Sen skulle det egentligen bli Bränna men vi orkade inte med kön utan drog istället till Olivers. Emil fick bära mig lite då och då pga skavsår. Två stycken tår, båda hälarna och sidan på ena foten är drabbade ordentligt! Å andra sidan är mina ben fulla i blåmärken efter att han burit runt på mig, varför ska min kropp vara så känslig och få blåmärken för minsta lilla? Mötte iallafall upp Johannes och drog hem hit för lite vin efter krogen. 


Vår lilla fejk-fight. Kärlek.   Deras lilla fejk-fight. Humor.


Rent känslomässigt har jag varit ett nervvrak den här helgen. Alla känslor har funnits där:
Glädje, tårar, skratt, kärlek, längtan, irritation, you name it!

Jag lever på hoppet om bättre tider, men det känns som att jag levt på det här hoppet så länge att jag börjar tveka. När ska det någonsin bli en ordentlig nerförsbacke? När kommer tidpunkten då allt bara smider på? Just nu vill jag bara att det ska bli torsdag så jag kan fara hem till Piteå, har en sån sjuk hemlängtan för tillfället..


Onykter?

Detta skulle bli en bra helg. Här sitter jag lätt full (fan) och lyssnar på musik medans dom här sitter i andra delen av lägenheten och surrar. Just nu spelas "Sara Löfgren - Starkare", vilket kanske inte stämmer överhuvudtaget? Men va fan vet jag (?); en dum, "blond", tjej från Piteå. Vem bryr sig egentligen? MORR!?

Bättre uppdatering kommer vid nyktert tillfälle.


Rubbning i immunförsvaret..

Äntligen är det fredag! Memil kommer hem idag, som jag har längtat! Badrummet blev klart igår, så nu har vi dusch och toa i lägenheten igen! Har inrett den med handdukar och allt som hör till ett badrum. Har dessutom hunnit diska, dammsuga och gjort småplock här "hemma". Skönt.

Har skickat in läsloggen idag också, en sak mindre att göra. På måndag ska jag börja med nästa inlämning. Tänkte vara ledig i helgen och bara mysa med älsklingen, för nästa helg är jag ensam.. Då har han helgtjänst, så jag tänkte eventuellt passa på att fara till Piteå och umgås med tjejerna. Va säger ni om en riktig tjejkväll nästa helg tjejer?!

I helgen har vi inte nå speciella planer för helgen tror jag. Förutom att vi ska fara och göra lite ärenden på stan imorrn, jag måste in på apoteket och hämta ut folat-/folsyratabletter (samma sak enligt läkaren)..? Hade ju telefonmöte med läkaren idag, nu vet dom EXAKT vad mitt problem är. Tänker inte sitta och dra det här på bloggen, men på det stora hela handlar det om en typ av rubbning i immunförsvaret, ungefär som dom misstänkte.. Men mina värden var inte "nog låga" för att jag ska få behandling.. Frågan är om det är bra eller dåligt? Måste dock tillbaka om 6-12 månader för nya tester och se om det är samma, lägre eller högre. Om det blir lägre pratade han om en terapibehandling som tydligen ska vara riktigt jobbig.. Sen måste jag ringa och boka in nya blodprov till i mitten av oktober för att se så andra saker inte har blivit sämre sen sist jag tog blodprov. Läkaren tyckte dessutom att jag skulle ta vaccin mot svininfluensan eftersom att jag (snarare mitt immunförsvar) är så pass känslig(t).. Huvvaligen, jag vet inte om jag vill det..


Citat

"Läraren lever och lär och läraren lär lära så länge han lär av sina elever,
vilka lär lättare lära den lära han lär om läraren lär som han lever
".
- Värdengrunden - Finns den?

Fastnade verkligen för det där citatet, efter att ha läst strax över 200 sidor om värdegrunden och de olika principerna/teorierna var jag lite snurrig i huvudet och var tvungen att läsa meningen om och om igen, för att sedan läsa den högt innan jag fattade vad som stod. När jag insåg vad det stod, gick det upp ett lite ljus;
så sant som det var sagt!

Har varit på LTU idag, hade föreläsning om Skolan och dess historia, redovisade PowerPoint presentationen för basgruppen och gjorde klart gruppdiskussions protokollet. En sak mindre. Har nu sammanfattat alla citat jag plockat ut, så att jag får en bra översikt och imorrn är det dags för nästa bok + att välja ut de bästa av alla citat och skriva reflektioner om detta. Tänkte lämna in det imorrn så har jag hela helgen på mig att mysa med Memil!

Imorrn har jag även ett bokat telefonmöte med min läkare nån gång mellan 8.15 - 9.00 ska han ringa.. Jag måste erkänna att jag är lite nervös för vad han ska säga, om dom har kommit fram till nå, vad dom senaste provresultaten visade osv.. Tänk om dom inte har någon lösning, vad händer då? Eller tvärtom, tänk om dom har en lösning, vad kan det vara isåfall..? Åhh.. blir bara mer och mer nervös ju mer jag tänker på det, därför ska jag nu avsluta det här, egentligen ganska tråkiga inlägget, och börja göra mig klar för sängen!


MIN Bärbara :)

Då var dagen över. Hantverkaren har varit här idag igen! Verkar faktiskt som att han kommer tillbaka imorrn eller i övermorrn för att installera toan! Om ni aldrig har varit utan toa/dusch i lägenheten förstår ni inte hur underbart skönt det ska bli att få tillbaka det! "Vadådå, ni har ju toa/dusch utanför lägenheten, det är väl inget speciellt?". Så tänker nog många, men testa vara utan ska ni få se. Då kan ni yttra er!

Var på skolan idag. Hade 2 föreläsningar, eller.. 1½ skulle jag säga och den sista halvan av lektionen fick vi testa på vetenskapliga observationer. Lite intressant, men lite tråkigt. Bra att kunna inför framtida arbeten antar jag. Imorrn ska jag vara hemma. Egentligen är det två föreläsningar om studieteknik, men jag anser att jag vet hur jag ska plugga och förbereda mig för bästa resultat. Ska vara kvar i lägenheten, läsa Värdegrund's boken och spela Grandma's Paradise! Så jävla roligt spel, följde med bärbara. PowerPoint presentationen är klar. Sååå skönt!

                                       MIN Bärbara :)  MIN Bärbara :)
                                    Älskar designen på min bärbara, såå snygg :D

Snart är det dags att gå och sova. Alice ligger redan och myser på täcket. Söt.

Värdegrund, Motorolja och PowerPoint

Då var det dags att fara till skolan igen. Idag har vi två föreläsningar från 8.15 - 11.45, sen ska jag möta upp tjejerna ur min basgrupp för att gå igenom svaren på frågorna till PowerPoint presentationen och få lite feedback. När jag kommer hem blir det lite käk och sen ska jag börja göra PowerPoint presentationen, få se om jag kommer ihåg nånting om hur man använde sig av det!

Är trött som en gnu idag, har inte sovit alltför många timmar.. Jag som skulle göra tidig kväll igår.. Jo tjena mittbena.. Fastnade i boken "Värdegrunden - Finns den?" och sen kom Jenny och Fredrik och hjälpte mig fylla på motorolja i bilen. Gjorde klart anteckningarna för idag och packade sen skolväskan..

Gårdagen skulle egentligen gå åt till att plugga / läsa under dagen, men det blev lite ändrade planer då jag blev väckt av hantverkaren som kom och la kakel inne på toan. Då bestämde jag mig för att köra till Piteå för att byta bärbara och justera glasögonen, var dessutom smakråd åt mamma hur hon skulle göra med nysoffan. Så hela dagen gick som åt till det istället, och då fick jag stå mitt kast och plugga på kvällen..

Allt handlar om prioriteringar?



Nostalgi..

Sitter och lyssnar på musik, spelar FarmVille (ja, jag är fast..!) och då kommer massa gamla låtar: Hailie's Song, Only When I Sleep, Rullar Fram, Starkare, Hanging By A Moment, Empty Apartment och låten med allra mest minnen i.. Blue - All Rise. Nostalgi.

Tänkte att när jag ändå sitter här och lallar på skulle jag kunna slänga upp lite bilder som jag har tänkt lägga upp i olika inlägg under veckan men inte gjort av diverse anledningar.. Som vanligt finns en liten förklaring om ni håller muspekaren över bilden.

GlowParty förra helgen
Jag och Elina  Hela gänget, Pär, Andreas, Elina och Jag innan utgång
Armbanden i ljuset  Armbanden i mörkret

Blandat från veckan som varit
Jag och Memil for och hämtade   Alice hoppar ut ur väskan 
Alice håller koll på gården i FarmVille ;P  En del av min shopping. Köpte denna munkjacka, en mössa, ett armband med 3 nya berlocker, lösögonfransar osv


Fel, fel, fel!!

          Allting de senaste dagarna har verkligen gått fel, fel och åter fel!

  • Köpte min allra första bärbara dator igår. Den är trasig, måste fara och byta den.
  • Emil's plan blev försenat med ca 40 minuter, idag for han 1½ timme tidigare än förväntat.
  • Vi han inte med hälften av det vi skulle i helgen!
    Varken slänga möbler, möblera om, tvätta eller tömma byrån.
  • Jag lagade middag igår och Emil skulle diska, inte gjort.
  • Min förkylning/influensan, eller va fan jag nu har,
    började bli bättre.. men nu verkar de bli sämre igen.

    ----

    Kan den här helgen bli sämre? Kan veckan bli sämre än vad helgen har varit?
    Det enda positiva med helgen är ändå att älsklingen har varit hemma.
    Jag har inte behövs sova ensam, äta ensam eller vakna ensam.
    Nu blir jag ensam igen.


    Skit ner dig och frys fast!


Georgia Rule

Jag har sovit nästan 11 timmar i natt. Vaknade, pratade med Nina och sen somnade jag om i ca 1½ timme. Febern börjar gå ner, "bara" hosta, snuva och ont i halsen kvar i stort sett.. Det går åt rätt håll än så länge iallafall!

Har precis sett Georgia Rule. Älskar den filmen, handlingen ligger mig så varmt om hjärtat att jag blir lika rörd varje gång. Har ni inte sett den här filmen borde ni göra det!

Klockan är nu 19.40, om bara några få timmar kommer Memil att kliva in genom dessa dörrar. JAG LÄNGTAR! Vaknade upp till det mest underbara sms'et från han imorse. Det värmde verkligen i lill-hjärtat mitt. v

 


Liten och ynklig

Pratade med mottagningssköterskan idag, hon bokade in ett telefonmöte med läkaren åt mig. Nu ska jag snart med Elina på apoteket, måste verkligen köpa nå hostmedicin och nå näsdroppar.. Vi ska nog in på Coop och panta lite, då tänkte jag passa på att köpa nå grönsaker så att jag kan göra tacos imorrn eller så.

Usch va jag mår dålig, känner mig liten och ynklig.. Längtar tills Memil kommer hem så han kan ta hand om mig! Det var sköterskan som tyckte att jag skulle låta pojkvännen pyssla om mig heeela helgen ;) Dom är så söta på vårdcentralen. Eftersom jag har varit där så mycket senaste tiden har man mer eller mindre lärt känna dom och dom gör verkligen allt dom kan för att jag ska må bättre och är så otroligt försiktiga när det kommer till blod- och halsprov för att dom vet hur pass rädd och ängslig jag är när det kommer till sånt. En stor stjärna i himlen borde dom få!


Flimmer och brus..

Snacka om att jag fick bita ihop idag. Hade dubbelpass med drama mellan 8.15 - 11.45, höll på att svimma.. Ni vet när det blir så där att det flimmrar framför ögonen och brusar i öronen..? Som tur var blev det precis rast, så jag kunde dricka vatten och gå ut och hämta luft.. tackar gudarna för det! Sen var det lunch, hängde med tjejerna när dom käkade på Subway och jag satt och sög i mig vatten, sen bar det av mot bildlektionen. Och sen back to Boden. Meningen var att jag skulle hem hit, hämta Alice och dra till Piteå, men kroppen sa stopp. Jag blev kvar här, får se om jag ens far nå till Piteå.. Ska förmodligen ringa läkaren imorrn och meddela att jag är sjuk, IGEN! >.<


Kram med stort K

Igår kom jag på att jag behöver höra vackra ord. Att man är saknad, efterlängtad. Att man är älskad. Whatever.. Någonting iallafall! Kan jag inte bara få lägga mig under täcket, vakna och se att fredag-natt är här då Memil kliver in genom dörren, kryper ner i sängen för att hålla om mig och ge mig den goaste Kramen som bara han kan ge..?

Allt är en enda röra nu. All information och kommande uppgifter bara snurrar i huvudet, jag vet varken ut eller in längre verkar det som. Kursarbeten, eximinationsarbeten, böcker att läsa, basgruppmöten att gå på, föreläsningar. Fullt upp!

----

Btw, här är en printscreen från NSD när det var massa blåljus utanför:



Vill ni läsa artikeln och se en annan bild kan ni gå in på den här länken:
http://www.nsd.se//nyheter/artikel.aspx?ArticleID=4827573


RSS 2.0