Önsketänkade

Nu smider jag planer för fullt! Har börjat kolla runt lite och jag tror att jag ser ett ljus i tunneln! Längtar så grymt mkt tills efter fredag, eller om det blir nästa vecka eller så beskedet kommer? Jag skiter egentligen i vilket, så länge det är positiva nyheter!

Måste också få skryta lite över kärleksförklaringen jag fick av Emil i helgen.. den betydde så otroligt mkt och hade inte kunnat komma lämpligare. Jag älskar dig Emil..! Jag är så glad att jag har dig, tiden som vi har fått spendera ihop under tiden som du jobbat här i Piteå har väl haft sina upp och nedgångar, men på det stora hela är det så underbart att ha dig här. Jag ser med rädsla på den dagen då det är dags för distans igen.. men jag hoppas att vi kan hitta en annan lösning. Jag vet hur jag vill ha det - du och jag under samma tak.




Du och jag Memil, du och jag..


Vem bryr sig?!

Idag är en dålig dag - en kass dag. Jag är extremt yr och hur trött som helst, jobbar 9 timmars pass, datorn är seg och inga program fungerar som dom ska, kunderna otrevliga och jag sitter på linjer jag inte ens kan, bromsa, tappa farten, ödsla massa energi på att få upp farten igen bara för att sen vara tvungen att bromsa då folk tydligen INTE kan flytta på sig fastän dom ser att man kommer. Vissa saker kan man inte påverka. Jag vill hem, lägga mig under täcket och bara vara ifred! :'(

Skit ner er och frys fast! 




Inte som planerat

.. när jag kom hem igår efter jobbet satte jag igång datorn, musik och började diska efter det hoppade jag in i duschen. Sanna kom lite senare, så det blev fest. Jag hann ju diska iallafall! Var riktigt trevligt med utgång, vi dansade och det var riktigt trevligt! När krogen stängde var det dags för hemgång, vilket det inte blev. Det blev efterfest. Hos mig. Sen fick jag mindre roliga nyheter.. dom drabbade inte mig direkt, men min älskade vän. Jag finns här för dig. Jätte kul att du kom och sov över här, hoppas allt löser sig till det bästa, oavsett vad så ställer jag! 

Om några timmar kommer Emil hem från Umeå, han verkar ha haft en trevlig helg därnere. Hade jag inte jobbat hade jag också farit! Idag är jag ledig iallafall. Så grymt härligt. Börjar dock bli lite hungrig, kanske dags att försöka få i sig nå mat snart?


Toby Rand - Throw It Away



Beslutsångest

Snacka om att vi var underbemannade imorse, 3 pers är inget att hurra för. Jag som hade hoppats på en lugn dag eftersom att det är helg och jag var sjukt trött imorse. Nåja, det var bara att bita i det sura äpplet och jobba på!

På ca 30 min slutar jag, då är min 9 timmars dag över och då ska jag hem. Ska slå igång datorn, sätta på musik och hoppa in i duschen. Sen får vi se om det blir utgång eller inte.. är inte speciellt sugen just nu, men det hade som varit trevligt? Kanske? Fast å andra sidan vore det förbannat skönt att göra bort disken och lite småplock ikväll så vaknar man upp till en "städad" lägenhet? Beslutsångest delux!


Fullt upp!

Man kan gott och väl säga att jag har fullt upp.. börjar kännas i kroppen att man är lite sliten efter alla 9 timmars pass.. och än är dom inte slut! Det är nog det som är det värsta.. Imorgon jobbar jag också 9 timmar, ledig söndag, sen 9 timmars pass måndag - fredag. Tungt - men jag ska lyckas!

Efter jobbet igår blev det att köpa årskort på Korpen! Vi fick massa grejer eftersom att det var tjejkväll, träningsväska, t-shirt, nyckelband och en vattenflaska. I love it! Vi cyklade snabbt några kilometer, duschade och sen gick vi på tjejkvällen på stan. Lyckades få med mig ett linne och ett par overknee sockar innan hemfärd. Fick dessutom en ros, inte illa pinkat!
Måste också passa på att skryta litegrann. Jag och Emil var ju och handlade iförrgår och jag blev über sugen på jordgubbs-/kolaremmar, men det fanns inte.. När jag kom hem efter en lång dag igår hade Emil köpt en påse av varje åt mig. Så himla gulligt. Tack älskling :*

Jobbade in 15 min igår så att jag kan sluta 15 min tidigare idag för jag och lilleman (läs: Bastian) ska på bio ikväll. Vi ska se Hellboy 2. Rätt kul att hitta på nå med lillebror, var så länge sen vi gjorde nå tillsammans. Mys.

Goda nyheter!

Allt gick bra igår på undersökningen - jag har inte astma! Så himla underbart! Sanna var en liten ängel och följde med, sen for vi hem till mig så jag fick byta om, efter det drog vi på stan och käkade. Usch va god den var den där räkmackan! Emil kom till stan efter jobbet och vi for och handlande lite mat. Var rätt skönt att komma hem, packade upp varorna och små plockade lite medans han började med middagen och disken. Direkt efter middagen var det dags för tvättstugan, började tvätta 19.00 och hämtade sista maskinen 22.45.. men jag hann för en gångs skull tvätta allt, t.o.m sängkläder och handdukar! Finally!

Idag då? Är på jobbet nu, 9 timmars pass hel den här veckan och hela nästa vecka.. tungt.. men det är bara bita ihop. Ikväll efter jobbet är det 99.9% chans till träning. Åhh, äntligen får man komma igång! Sen efter träningen blir det tjejkväll på stan. Hoppas dom har nå riktigt bra erbjudande ikväll, för jag är shopping sugen ;D

Nervös

Nu börjar nerverna spela mig spratt.. Kan inte äta förens undersökningen är klar.
Jag är så rastlös just nu. Hoppas det går bra..
Åhh.. jag vill bara ringa och avboka, men det är nog lika bra att få det överstökat..?

Håller tummarna!

Jag håller tummarna för söndag! Återkommer när jag vet mer.

Helgen blev riktigt bra i slutändan, hade riktigt trevligt på våran tjejkväll i lördags. Fredagen blev rätt lugn, akutbarnvakt och kring 00.30 tror jag klockan var när Sanna kom förbi, vi såg lite Idol och sen for hon om. Lördagen har jag vissa minnesluckor ifrån, tex hur vi tog oss hem, men jag litar på att inget dumt har hänt då Titti varit med hela kvällen. Hihi~

Imorrn ska jag till läkaren.. igen.. Spirometri undersökning eller vad det nu hette.. typ nå astma kontroll? Längtar inte.. tror inte att jag har astma egentligen, men det är väl lika bra att kolla upp det när jag ändå fått en remiss dit. Förhoppningsvis sen på dagen/kvällen ska jag och Sanna fara och boka upp träningskort. Kul kul!

Haha, jag måste ju få nämna att tjejer kan visst! Jag och Titti var och hämtade en bil hos hennes mamma, och jag skulle köra Tittis bil hem till henne men efter några meter tog bensinen slut och batteriet typ dog. Händiga som vi är lyckades vi själva bogsera bilen hem till henne! Hon körde och jag styrde. Vem har någonsin sagt att tjejer inte kan?! Girl Power!

Sex and The City - The Movie

För ovanlighetens skull är jag varken hemma i lägenheten eller på jobbet. Jag är hos min mamma, blev akut barnvakt. Om man nu kan kalla det det? Min bror går trots allt i 9an, satan va tiden går fort! Han har lan med sina polare. Kommer igåg den tiden - jag var en riktigt datanörd och spelade Tibia, följde med killarna på lan. Vilka minnen~

Jag ber så mkt om ursäkt. Jag är seg, segast i världen, men bara ibland. Först nu har jag också sett filmen. Jag skrattade, jag grät och jag skrattade så jag grät. Haha. Tyckte den var sjuuuukt bra!

Har inte uppdaterat på ett tag.. Har som inte haft något spännande att skriva om, har varit mest jobb och städ senaste veckan. Idag verkar det dock som att allt har hänt på en gång.. Jag är ledsen att det inte blev av ikväll, men ibland händer saker som man inte kan rå på.. Vet inte om du läser det här, men jag är ledsen.. Förlåt.

Har hunnit ta bilder på min gamla klädkammare som nu är som förvandlad till ett helt nytt rum. Min nya klädkammare!
Vad tycks? Borde kanske ha tagit före bilder, men det kom jag på först när jag hade rensat ut hela klädkammaren.. la till en bild på Alice inne i klädkammaren också, bara för att hon är så söt!

              


Bra början?

Morgonen började 05.00, då tyckte Alice att det var dags att vakna. Emil's klocka ringde 06.00, han klev upp och la sig på soffan för att snooza. När klockan var kring 07.00 var det dags för att han börja bege sig mot jobbet och då kom Alice tillbaka och började gnälla.07.18 klev jag upp. Då var jag less. ALDRIG får man sova! Min klocka skulle ha ringt 07.45.. Morgonen förstörd.

Jag går ut strax före 09.00 för att bege mig mot jobbet, sätter mig på cykeln och då kommer 2 små knähundar och skäller/jagar mig. Måste stanna så att dom inte följer mig ut på vägen, för där kommer det bilar och jag vill ju inte vara skyldig till att dom blir överkörda! Fortsätter att cykla, en gubbe vänder sig om och tok tittar på mig. När jag kommit ytterligare en bit på vägen, börjar en annan gubbe skrika och svära åt mig. Hur fan kan det gå så illa? Jag har ju inte ens långt till jobbet! Va tar det.. typ.. 5-7 minuter att cykla, om ens det?

Det är verkligen INTE min dag idag


Man lär sig något nytt varje dag

Jag tror jag ska låta Emil visa mig hur man gör för att beställa hem grejer från internet ikväll, haha. Har hittat massa hårprodukter som jag tänkte testa, shampo, balsam, hårinpackning och en volymspray. När jag klippte mig senast fick jag ju veta att produkterna jag använder är kassa, så jag fick med mig 2 Loréal produkter hem för att testa och sen investera i själv såsmåningom. Tror jag har hittat vad jag vill ha nu, har jag förstått det rätt ska dom lukta vattenmelon? Riktigt fräsch doft!

Både Idol och Top Model ikväll 20.00, får väl göra som igår, zappa mellan programmen..? Tacka vet jag repriser!

PANG!

Snart smäller det, jag och Sanna ska påbörja det "nya livet", haha! Jag längtar, men frågar migsjälv samtidigt hur ska jag ha ork till det? Känner mig så jäkla sliten just nu..

Det är många tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud. Förstår inte hur allting kan rymmas? Just nu känns det som att jag håller på att dräpa migsjälv för jag har alltid så förbannat mkt att göra när jag väl är ledig.. Tycker det har varit väldigt ofta på senaste tiden som jag endast varit ledig 1 dag i taget och den dagen har jag spenderat till att handla, städa, diska, tvätta osv.. Längtar som en gnu till helgen - då är jag ledig lördag OCH söndag! Nästan för bra för att vara sant? Dock kommer iallafall en av dagarna gå åt till att städa och möjligtvis tvätta.. men men.. då har jag ju en dag till då jag kan slappna av. Skönt!


Can you tell me that I'm wrong?
Deep inside your growing strong.
Look beyond your life today,
can you se yourself this way?
Hold your head up high,
and this pain will die.
Somehow, somewhere, just try.
Your living in the dark,
where no one can see your tears.

Nytt liv - Ja tack!

Idag är en extremt seg dag.. jobbar 9 timmar idag.. i rad.. Usch, fy och blä!
Sitter på jobbet nu, har lunch.. ska på någon form av utbildning snart, spännande att se vad det är för något!

Imorrn börjar förhoppningsvis det nya livet, eller vad säger du Sanna? Redo!? ;D


Färdig!

Nu är garderoben färdig! Den står dock och tar upp typ hela hallen för det blev lite sent när den var färdig igårkväll.. och nu jobbar jag alla dagar fram tills på fredag, så det blir väl på lördag som jag ska tömma klädkammaren och fixa ordning hemma i lägenheten. Usch va jag längtar!

Jag hade en så sjukt trevlig dag igår. Morgonen började kring 9 då jag vaknade, kollade över axeln och Emil låg fortfarande och sov, han vaknade dock inte långt efter mig. Vi låg kvar i sängen, jag såg lite tv och han läste bok och kliade mig på ryggen. Finns det nå bättre? Kring 11 steg vi upp, gjorde oss klara och for på stan. Vi började med att käka frunch. Efter det sprang vi omkring i alla affärer, hittade ett jätte fint linne och lite smågrejs. Sen for vi vidare till ÖB, Dollar och Jysk. Hittade ännu mer små tjafs och en badrumsmatta, röd och fin. Nöjd. Efter shoppingturen for vi på Kioskpiraten och köpte lite lördagsgodis och sen på Kvantum för att handla fläskfilé, dricka och lite annat nyttigt.

Klockan var nästan 16.00 när vi kom hem, då satte jag direkt igång med att bygga garderoben. Hann bli irriterad både en och sju gånger kan jag ju meddela. Emil tog över byggandet i slutet så jag kunde börja med maten, tror klockan var kring 21 när maten och garderoben var färdig.. herregud vilken tid det tog. Vi såg Arkiv X filmen, käkade middag och myste sen till lite godis. Riktigt trevligt. Har längtat efter en sån där dag, en mysdag..



Fredag

Idag är det fredag. Nu är helgen här. Jag längtar tills imorrn, mest för att jag är ledig då men även för att imorrn är det dags att bygga garderoben! JAAAA!! Att vi sen ska på stan och fixa några små ärenden och sen tänkte jag också gå bara för att det är trevligt. Har tänkt ut flera saker som jag vill köpa, men känner jag migsjälv rätt kommer jag garanterat att köpa max en utav dom sakerna. Så funkar jag, för sen ångrar jag mig och måste fara tillbaka en vecka senare och då är allt slut. Haha

Ikväll då? Vet inte, kom hem för inte alltför länge sen. Ska väl duscha och sen funderar jag på att slänga mig i sängen och se "Min stora kärlek" som går på 3an ikväll. Återkommer imorrn med fler uppdateringar angående byggandet!


Rena Rama Rolf

Haha, jag har legat i sängen och sett på Rena Rama Rolf en sväng idag. Kommer ihåg när det gick på tv, då man var liten. Minnen.

Blev ingen garderob idag, dom var slut.. men vi har lagt in en bokning utifall att dom får in fler imorrn. Ska hålla tummarna att dom får in fler så att jag kan fixa i det i helgen istället! Nu vill jag ha ordning.

Har inte så mkt att säga idag..

"I am who I am so I do what I can when I can, but I can't really do a damn thing"


En god gärning!

Jag och Sanna gjorde "dagens goda gärning" idag. Vi var på parkeringen och var på väg till Sannas bil för att  ändra p-skivan när en tjej kom fram och sa "Hej, skulle ni kunna hjälpa mig att starta bilen". Snälla som vi är hjälpte vi henne, Sanna körde fram bilen och efter några om och men fick vi upp motorhuven. En kille kom och hjälpte till att koppla startkablarna och vips (!) så funkade tjejens bil : )

Jag håller tummarna på att Emil har hunnit förbi Jysk för att köpa garderoben åt mig och att den fanns på lagret så jag slipper vänta. För imorrn är jag ledig och OM kartongerna är hemma när jag slutar jobbet  idag ska jag rensa klädkammaren och bygga garerob medans Emil jobbar, imorrn dvs. Åhh va kul att äntligen få ordning därinne också! Mamma och Danne var förbi igår med tvbänken och byrån. tvbänken ska placeras i klädkammaren för ytterligare förvaring medans byrån står i köket och väntar på att bli fylld och dekorerad med duk, ljus och en fruktskål. Är inte inredning lycka så säg? ;D

RSS 2.0