Mamma

Idag är ännu en ny dag. Sitter på jobbet, börjar 08.00, fick lära mig lite nya saker igår som jag ska försöka mig på. Spännande.

Jag var så trött imorse, mina ögon ville verkligen inte vakna.. Min kropp var så öm, den ville inte stiga upp. Min hals gjorde så ont, jag kunde knappt svälja. Ögonen har piggnat till något. Kroppen har fått en panodil. Halsen blir bättre allt eftersom dagen går.. Mamma är min guldklimp, hon hämtar mig och följer med mig till läkaren i eftermiddag.


Öronläkare?

Jag kallsvettas som bara den, det nästan rinner efter ryggen.. Usch.. Mår inte bra alls för tillfället.. Läkaren ringde idag, lite goda besked fick jag. Mina B12 värden har fördubblats sen i april. Jag fick en tid hos han för att undersöka halsen imorrn, om han anser att det inte ser bra ut får jag en remiss till öronläkaren?

För några minuter sedan ringde första personen på min lägenhet. På måndag kommer hon och tittar på den. Storstädning i helgen dvs.. Hur ska jag orka det? Skit samma, jag måste orka.


En suddig bild jag vet. Den är nästan lika ostabil som jag känner mig idag..
"Walking by myself I know, this lonely road's becoming my new home.."


Pojken i randig pyamas

Jag stängde av mobilen några timmar. Direkt jag kom innanför dörren. Otroligt skönt var det. Nog för att ingen verkar ha försökt nå mig idag, men ändå. Nu är den igång igen, iallafall för stunden.

Jag och Memil låg och såg film igår innan vi skulle sova. Vi såg "Pojken i randig pyamas". Klart bästa och hemskaste filmen jag sett på vääldigt länge! Den rekommenderar jag starkt!

Pojken i randig pyamas - Bild lånad av Google


En bild säger mer än tusen ord

Vi - Memil och Memma
Memil och Memma v 

Helgen i Lycksele har varit extremt bra. Trevligt folk, snygga bilar och god mat! Det enda vi kan klaga på är nog regnet, men men, vi är ju inte gjorda av socker som tur är! En bild säger mer än tusen ord, så jag lägger upp ett litet urval av alla de bilder vi tagit i helgen!

Imperialer  Middag  Melker 
Rägger och jag vid Guldis  Jag   Uffe och Maggan  Svärmor 
Cruising  Girls  Galen chafför efter några öl, haha


Återträff

Snabb uppdatering bara, börjar jobba alldeles strax. I veckan har det varit mer eller mindre en återträff av massa bekanta ansikten, 3 på en dag för att vara exakt och ett nu på morgonen på väg till jobbet. Riktigt kul att se vad alla har för sig osv!

PDOL börjar idag, jag ska på marknaden efter jobbet, slutar 13.00 så det blir nice! Hoppas Titti skulle med, får ringa henne på någon rast och dubbelkolla! Vette fan om jag hinner gå någon av de andra dagarna, imorrn jobbar jag till typ 16-17 och på fredag blir det direkt hem för att göra sig klar för avfärd mot Lycksele. Som Nina sa, vuxenpoäng till dom som inte går på PDOL, haha!

. . .

Kan inte sova..
Har feber-frossa..
Fick inte säga godnatt..

If I could turn back time..


Raggare

Imperialen

Vi hade det riktigt trevligt igår. Ovanför ser ni "Guldis". Vi skulle ta en genväg, men det blev en senväg, vi körde fel med ungefär 5 mil. Haha! Vi grillade korv, tittade på vattnet (Storforsen), drack skumpa och hade allmännt mys. Sen på kvällen när jag och Memil var påväg tillbaka till Piteå i den extremt snygga, gröna Volvon fick jag ett mysko samtal om att köpa renar. Klockrent! Jag hade på mig raggar-jeansen som jag fått av älsklingens mamma. Dom matchar bilen, haha!

Jag vid Storforsen  Mys bredvid bilen medans raggarna köpte korv :)  Underbart utsikt

"Guldis"

Nu blir det en snabb uppdatering. Blodprovet igår gick bra, inte en enda tår vilket är otroligt ovanligt när det gäller mig! Dock stack hon lite galet, så hon träffade en nerv eller nå och hela handen somnade.. Nåja, idag är det bättre.

Jag och Memil blir snart upphämtade av "Guldis", dvs den guldfärgade Imperialen! Vi ska ut och glida lite med den äldre generationen. Ska se om jag lyckas ta någon bild. Blir en lugn och tidig kväll ändå, ska ju faktiskt jobba imorrn!

Vi hörs!


Emla

Jag har inte tänkt på det speciellt mkt alls i veckan. Inte som jag brukar. Jag brukar gruva mig direkt jag får veta att det är dags för blodprov.. Det är först nu ångesten kommer.. Åhh.. jag vill inte, men jag vet att jag måste. Jag hoppas att mina värden har blivit bättre.. Annars blir det ytterligare ett piller jag måste äta dagligen för att försöka tvinga min kropp att ta upp dessa förbannade ämnen som den annars stöter bort.. Mamma ska följa med, det känns bra. Vi ska fara tidigare å att jag hinner sätta på ett Emla-plåster. Även om det egentligen kanske inte hjälper, så hjälper det psykiskt för min del. I love it!

Annars då? Idag har jag jobbat. Har sökt ut kundbilder, skrivit ut brev och stoppat i kuvert. Totalt 217st idag, fler blir det imorrn. Tror jag bara har strax över 100 kvar?

Nollning

Vet verkligen inte vad jag ska skriva om idag.. Har jobbat, postat brev, pratat med Ninis och sett tv idag.. Inte speciellt intressant. Fick ett stort kuvert hemskickat idag med massa information angående Nollningen och lite annat smått och gott. Jag har länge gått och gruvat mig för Nollningen, bara massa pinsamheter, men från informationen verkar de mesta helt okej ändå. Har ringat in dom aktiviteterna som jag tror att jag ska försöka vara med på.

Tänkte se "Sex Education" som går på 3'an nu, senare är det Big Brother. Verkar dock bara vara ett avsnitt ikväll, men lika bra det så att jag orkar upp imorrn. Min trötthet blir bara mer och mer intensiv allteftersom dagarna går.. Ajja, lördag är jag ledig och då är Memil här. Min plan är att vi bara ska mysa och ta det lugnt, jag behöver ladda batterierna!

122


Ni vet ibland kan man ha en känsla i magen. Man har en misstanke i bakhuvudet som bara träder fram mer och mer.. Då blir man orolig. Jag har haft den känslan de senaste dagarna. Det är så mkt som inte stämmer? Bortförklaringar som inte känns trovärdiga. Hur hanterar man det, det är frågan..?

Peppad

Lägenheten är uppsagd. Jag har sagt upp mig. Läkaren pratade jag med imorse. Försäkringskassan har jag pratat med på eftermiddagen. LuleBo har jag också pratat med. Resan till Lycksele är ordnad. Guuud så skönt! Nu har jag bara kvar att wooka lite kyckling.

Det känns lite konstigt att veta att snart har jag ingen egen lägenhet längre, att snart har jag inget jobb att gå till på dagarna. Det känns ännu märkligare att snart börjar skolan.  Äntligen har jag tagit steget och satsar på det jag verkligen vill! För tillfället känner jag mig mest stressad, men samtidigt så otroligt peppad!

"Vem va det som kasta"?!

Helgen är över, den blev verkligen inte som planerad, det är allt jag tänker säga!

Laget + Jag
Laget och jag på brännbollen.
Bästa namnet hade nog detta lag:
"Vem va det som kasta"?!

Brännbollen var dock rätt trevligt, laget kom till final men förlorade tyvärr den. Bra jobbat iallafall av alla er som spelade! Själv satt jag på sidan och solade, funderade och försökte se om domarna var rättvisa. Dels för att jag inte tycker om att spela brännboll, men även för att jag inte vill överanstränga mig.

Tankarna snurrar som vanligt fram och tillbaka.. det verkar som att vi sakta men säkert hittar en lösning iallafall.. Ajja, jag ska lämna dom tankarna för kvällen, försöka iallafall. Big Brother börjar nu, någon mer än jag som är fast i serien? :P

Preliminära Besked?

Preliminära beskedet kom idag, enligt det KOM JAG IN!! Det är blandade känslor, jag är så förbannat glad att jag faktiskt tog mig in att ord kan inte beskriva det! Att min älskling dessutom tog sig in på sin utbildning är helt underbart! Snacka om dubbel lycka! Samtidigt finns det något som oroar mig sååå mkt.. Planerna vi hade om att ÄNTLIGEN bli sambos kanske måste skjutas fram YTTERLIGARE 1 år?! Vi kanske inte har möjlighet att göra det förens nästa sommar och inte efter nyår som var planen från början..? Åhh.. Tanken på att behöva ändra datum IGEN får det att tåras i  mina ögon.. Jobbigt läge säger jag bara.. Det är nog lite som låten säger: "The path that you chose has got highs, has got lows, but it's never what you have in mind". Ajja, jag ska försöka att inte gräva ner mig i detaljer. Ingenting är ju säkert än. Vi måste kolla upp vilka möjligheter vi har helt enkelt!

Imorgon är planerna stora! Imorgon ska jag fira! Glömma alla bekymmer och vara den lyckligaste Emma jag kan vara!


Vi firar dagen med en brygga från Boden Alive! ;D


Min lilla Bummsa

Har precis duschat, så himla skönt för jag höll fan på att frysa ihjäl! Mitt i juli - vart tog sommaren vägen? Ska snart gå och lägga mig och mysa med bummsan på soffan..

Nu har jag klarat av min tredje arbetsdag. Jätte härligt att få lite ordning på tillvaron. Ännu härligare att få något annat att tänka på än sina egna tankar. Mina tankar håller verkligen på att virra till det ordentligt för mig. Dom är alldeles för många och alldeles för splittrade. Så många om och men och kansken.. Det håller inte i längden.

Jag har även tagit mig i kragen och skaffat Facebook idag. Alla pratar ju om det hela tiden, så jag måste ju se vad allt kackel gäller, haha.



Min lilla Bummsa v
Jag verkligen älskar när Alice kommer och lägger sig i famnen.
Hon är så underbart gullig.


Jobb

Igår började jag om att jobba, det gick rätt bra. Mötte Sanna på Kvantum efter att jag hade slutat, snabb handlade och surrade om helgen som varit och helgen som kommer. Jag tror att jag har gjort mitt val!

Idag är jag på jobbet! Känns så himla skönt faktiskt, jag hoppas bara att förkylningen som jag känner är på väg INTE bryter ut. Jag orkar inte vara sjuk nå mer. Man ska fan vara frisk för att orka vara sjuk. Ska försöka bita ihop, mitt mål är att iallafall klara veckan ut. Det borde väl gå?

Nåja, nu börjar jag jobba om 5 minuter. Busy, busy, busy...

Uppskattning

Om lite drygt en timme är klockan efter midnatt, vilket innebär att dagen och helgen är över. Vi har haft en underbar helg, jag, Memil och Alice. Sett tv, ätit god mat, njutit av sällskapet och myst på. Det är helger som den här som får mig att inse hur mkt jag saknar att ha min älskling hos mig. Hur mkt jag uppskattar hans sällskap. Jag blir bara mer och mer förälskad allt eftersom tiden går..

Imorgon är det dags att börja om att jobba för min del, hoppas jag kan somna fort så jag orkar upp imorn.. Ska försöka ge kudden en chans nu på en gång faktiskt. God natt och sov gott mina vänner!


An ocean, a lake..

"An ocean, a lake I need a place to drown"




Jag och tjejerna har varit ute och busat lite i veckan. Tjejerna ville fara och bada, så då drog vi till Grönan. Jag fick vara fotograf för kvällen då jag inte vågar bada med rädsla för att immunförsvaret kommer att krascha.. och på måndag ska jag börja om att jobba, 50%. Hoppas det funkar den här gången, börjar bli så otroligt rastlös av att gå hemma så det finns inte ord för det.

Förutom att vara på Grönan for vi runt i olika lekparker och blev som barn på nytt, vi har åkt massa bil fram och tillbaka och hunnit sola på stranden på Havsbadet. En riktigt bra vecka. Igår var jag hemma och vilade hela dagen, jag behövde det verkligen. Gjorde inte många knop då vill jag lova!

Idag kommer min älskling hit! Vi har inte speciellt mkt planerat för helgen, som vi sa igår blir det en ordentlig mys helg då vi inte har varit "ensamma" på drygt 1 månad.. Det är inte som så att jag har något emot att ha någon av våra vänner med oss, men ibland behöver man bara få rå om varandra. Speciellt när man lever i ett distansförhållande. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är så länge kvar nu.. Spänningen stiger!


Sommar och sol

Idag har det verkligen varit bra väder! Snacka om sommar och sol. Jag och tjejerna har varit på Havsbadet och solat, jätte skönt! T.o.m fått färg, hihi. Första gången i år för min del som jag sitter ute och solar, som jag har längtat! Sitter hemma hos Sanna nu och dricker lite slush. Tjejerna ska ut ikväll, men jag tänkte dra hem och vila och sova när dom far ut. Känner mkig fortfarande väldigt trött.. det vill som aldrig släppa..

I tisdags var vi ute och busade på kvällen / natten. Barn på nytt, eller hur flickor? ;D

RSS 2.0