Sex bokstäver

Det finns en fras som är otroligt stark. Den frasen är "jag älskar dig". Tre små ord, men egentligen tre riktigt stora. Jag vet ett ord som är ännu större och ännu starkare. Det är nog ett av de mäktigaste orden vi har, iallafall som jag ser det. Ett enda ord. Sex bokstäver. Det ordet är "förlåt". När en människa säger det ordet och verkligen menar det, är det mäktigt.

"Jag älskar dig" och "förlåt".

Men hur vet man verkligen att personen menar det? Att när dessa ord lämnar en människas läppar så är det på riktigt? Jag antar att man får gå på magkänsla.. Så många tankar, funderingar och frågor. Men så få svar. Å andra sidan, om man inte vet vad man ska säga är det lika bra att vara tyst. Men.. ibland är tystnad och ovissheten tusen gånger värre.  

                                        

Jag är inte dum inte!

Memil är och fiskar ikväll. Vi skulle hjälpas åt att städa innan han for, men då fick han en tid på röntgen så han var tvungen att åka innan vi hann börja städa, eftersom att han skulle och fiska direkt efteråt. Men jag är inte dum inte, jag har plockat ihop, diskat det lilla som var osv MEN jag har lämnat två uppgifter åt Memil: dammsugning och skurning, HAH!

En kompis till mig och Memil var på IKEA och vi hade gjort en beställning med honom på en hylla vi glömde köpa när vi själva var där för ett tag sen, men det visade sig att den hyllan inte fanns i rätt färg så han köpte en likadan till sig själv, men i en annan färg. Fan tänkte jag, nu får vi säkert vänta flera månader till.. men tur i oturen så hade han köpt den färg som vi ville ha! Så vi köpte av han hyllan då han själv inte ville ha den och nu har vi äntligen fått upp hyllan plus min spegel ovanför. Nu är uppehallen helt färdig. Äntligen!

                                             
                                            Första bilden är mot kök/vardagsrum
                                            Andra bilden mot toaletten/"blårummet" (läs: kontoret).

Designa din egen sko - Tävling

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=qHJx8ilXzJOAQnpT8OJhYW4yETKroYtUf1FaYqvNx0LDn1WiCfGZ#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/qHJx8ilXzJOAQnpT8OJhYW4yETKroYtUf1FaYqvNx0LDn1WiCfGZ.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=qHJx8ilXzJOAQnpT8OJhYW4yETKroYtUf1FaYqvNx0LDn1WiCfGZ#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

Jag behöver er hjälp med röster ;)

Det är inte bra, jag vet..

                                                 
                                                     Fick bandage istället för plåser?

Förra veckan var jag på vårdcentralen och tog blodprov, på fredagen ringde läkaren och nu har jag brist på B12 och folsyra igen. Dessutom hade jag feber, huvudvärk och höger halsmandel är svullen igen. Allt jag gör är att vila, sova och vila lite till.. Nu börjar jag bli riktigt less på att vara sjuk. Inatt har jag sovit nästan 12 timmar. Vaknade av en herrejösses åskknall, Memil också. Han flög ur sängen och sprang för att dra ut datorn, haha, ögonstenen? Älsklingen är och köper fiskegrejer, jag valde att stanna hemma för jag är så jäkla trött.. Magen börjat göra ordentligt ont efter varje måltid också, vilket så klart resulterar i att jag äter en så liten portion som möjligt eller skippar vissa måltider helt och hållet bara för att slippa magsmärtan. Det är inte bra, jag vet..


Mormor

Igår satte dom ner mormors urna. Nu börjar det bli verklighet.. hon kommer inte tillbaka.. hon kommer inte ringa.. På fredag har jag namnsdag, mormor brukade alltid ringa och gratulera. Ibland uppvakta med en liten peng eller present. Det känns så tomt utan henne, hon kommer inte ringa på fredag.. Jag var inte med när dom satte ner urnan.. men på lördag ska jag till Piteå och sätta nå på "graven". Usch va tungt det känns.. Älskade mormor. 

                                      I miss you..
                                                             Jag saknar dig..


Aldrig nöjd?

Börjar piggna till nu.. Äntligen.

Memil har dragit till Boden och "firar" sin kompis som blivit pappa till tvillingar! Han kommer hem inatt, men när han skulle fara kändes det precis som att det var söndag och han skulle tillbaka till Kvarn.. Tur att så var inte fallet! Jag älskar min egentid som jag får de timmar han är borta nu, jag är ju så van att vara själv så jag trots att jag älskar att ha han hemma måste jag erkänna att det är skönt att få en kväll för sig själv. Haha, aldrig är man nöjd? 

                                    
                                        Dags att lägga sig på soffan och fortsätta vila~ 

Brännbollsturnering

Helgen blev riktigt trevlig. När jag kom hem i fredags brottades och retades vi i soffan, käkade sen middag och la oss rätt tidigt. Lördag höll jag aldrig på att vakna när klockan ringde, utan älsklingen fick mer eller mindre dra mig ur sängen.. väl uppe blev det att snabbt göra sig klar, packa det sista och sätta sig i bilen för att hämta David och Sylvia och börja resan mot Boden. Mötte upp resten av gänget på Statoil och körde till byn för brännbollsturneringen som vi varit på senaste 3 åren. Laget hamnade på 3'e plats av 9 lag och jag hejade på för fulla muggar!

Det började regna och mygg och knott var det gott om, men vi hade ändå trevligt. Vi for till Kalle och gjorde oss klara, beställde lite käk och sen satte festen igång lagom tills solen tittade fram. Sylvia borde få en stjärna i himlen för att hon var nykter och kunde skjutsa tillbaka oss till Luleå, så vi slapp sova i Boden. Förbaskat skönt att somna och vakna i sin egen säng, hemma hos sig själv. Bilder kommer sen, är på jobbet just nu. Inte alltför många timmar kvar tills jag får fara hem. Helt underbart att komma hem nu när Memil har semester!
(Ja e int bitter.. haha)

Igår drog jag, Memil, David och Sylvia till stranden och solade. Grymt skönt. Efter att vi släppt av dom hemma hos sig for vi och handlade och sen hem. Älsklingen lagade mat och jag fick ligga på soffan, av någon anledning är jag inte bakis när jag vaknar utan blir mer och mer bakis ju längre dagen går.. på kvällen mår jag som sämst? Det var helt fantastiskt när jag vaknade imorse och bara kände "måndags-sjukan", om ni förstår vad jag menar, haha.


Insekter

Hard work work~
Någon som kommer ihåg den låten? Det känns som att den låten passar in på mig idag. Idag är första dagen ute i "verkligheten". Inte alltför länge kvar av denna dag nu. Slutar 18.45 och jag längtar hem efter en sval dusch (ja ni läste rätt, en sval dusch för en gångs skull) och sen lägga sig under täcke med ett glas Ramlösa och Alice i famnen. Hoppas det inte har dykt upp nya insekter i lägenheten bara. Innan jag for imorse hann jag döda en spindel och en myra.. ska det aldrig ta slut?

Imorrn är det fredag, fy fan a härligt. Då kommer Memil hem också. Nice. Lördag är det brännboll som gäller, ska vara hejarklack precis som tidigare år. Hoppas på bra väder så jag kan sola lite samtidigt!


Mardrömmar..?

Mardrömmar är riktigt jobbiga. Jag har haft minst en riktigt otäck två nätter i rad nu. Den första och absolut värsta mardrömmen jag har haft hittills i veckan var att jag var vikarie på någon skola och var ute med barnen när jag märker att det är två män som börjar kännas hotfulla mot barnen, så jag skyndar mig att samla ihop dom och få in dom i byggnaden. Plötsligt kommer jag på att Alice är kvar där ute! Med männen! (Fråga mig inte varför jag hade med henne på jobbet, för det har jag absolut ingen aning om..)

Hursomhelst så lämnar jag barnen ensamma (ja, jag vet att man inte får göra så egentligen) och far och letar Alice. Efter vad som känns som en evighet bestämmer jag mig för att gå in i byggnaden och se till barnen och vad ser jag då? Jo, min älskade Alice ligger framför ingången och piper, att hon har jätte ont hörs på hennes skrik som är så hjärtskärande att jag ryser i hela kroppen. Vad tror ni jag ser? Dessa två män har huggit tassarna av henne och tassarna ligger runt omkring hennes kropp. Sen vaknade jag.

Drömmen kändes så verklig när jag vaknade att jag var tvungen att leta rätt på Alice (som så klart låg på kudden bredvid och sov så gott) och krama om henne. Huvvaligen! Vars får man allt ifrån..?

                                
                               Jag försöker vara kärleksfull, men Alice kör fjortisstilen:
                                   "Talk to the... paw, cause the face ain't listening"

Boden Alive

                                  
                                                         Memil och svärmor

I fredags var jag och Memil hos svärmor. Vi drack några kalla och hon blandade en sommardrink och Irish~, sååå jäkla gott! Vi hade trevligt, lyssnade på musik och satt ute på hennes uteplats för mys och surr. Blev lite senare än beräknat, som alltid haha, men vi klev ändå upp 8 på lördag för att dra till Boden och "Boden Alive". 


                      

Första bilden är laguppställningen, med teamleader längst fram!
Andra bilden är starten i andra loppet.
Tredje bilden pratar väl för sig själv, jag tror inte jag behöver beskriva den, haha. 

Memil och grabbarna var med i Boden Alive's paddeltävling på dagen, sen blev det visst utgång i ett av öltälten. Kvällen var extremt seg-startad, men den blev bara bättre och bättre allteftersom timmarna gick! Tack alla som var med och medverkade till en rolig kväll, hoppas ni hade minst lika roligt som jag. 


Picknick?

Imorgon far jag till Boden för att se Memil tävla i paddling med FM. Är sugen på att göra iordning en korg med mat och ha picknick, för en fågel viskade i mitt öra att det ska bli bra väder ihelgen? Det hade inte varit helt fel!

Det är snart lunch och sen är det bara eftermiddan kvar innan helgens ledigheter. Igår tog jag bussen eftersom att det regnade krokodiltårar från himlen och sen plockade Sofia upp mig efter jobbet så for vi och solade. Idagt cyklade jag igen, börjar tycka att det är himla skönt att cykla. En stor frihet!


P.S Det kommer att komma bilder från midsommar så fort jag orkar lägga över dom från telefonen till datorn.

RSS 2.0