Nedräkning

.. Efter idag är det bara 3 dagar kvar!

Jag har bestämt mig för att idag är en bra dag! Det är fullt på planeringen, full rulle på jobbet, en typisk måndag kanske man kan säga? Har lunch i några mintuer till, sen blir det 3 möten på rad i stort sett.

När jag kommer hem ska jag laga mat, duscha och slappa framför tvn. Blev inte nå glass och fruktcoctail igår, istället klippte jag klorna på Alice och fastnade framför tv. Huxflux så var det dags att sova.. vars tog timmarna vägen? Ikväll kanske jag ska fortsätta läsa min bok? Håller på att läsa Svensk Maffia, tycker den är grymt bra!

Snö..

Nu står jag i kö på två lägenheter! Jag hoppas mer på den ena, tänk om jag får den? Känner dock att det är en lägenhet jag verkligen måste fara och kolla på innan jag tackar ja, OM jag nu skulle få den dvs. *Ta i trä*

Det snöar idag. Usch! Asfalten som hade börjat komma fram har täckts av ett tunt lager snö och syns inte längre..

Ikväll blir det mys på soffan med Alice, tror det blir lite vaniljglass med coctailfrukt. Mums!




Sommartid!

Åh vad jag längtar tills klockan blir 21.00 och jag får börja knalla hemåt! Eller.. först ska jag få en genomgång på hur man larmar på, så att jag kan det till en annan gång, alltid bra att kunna!  Det är lördag och jag jobbar kväll.. Älsklingen ska och fira sin kompis som fyller år, han har hyrt lokal och allt och jag kan inte följa med.. Dom har börjat dricka för ett tag sen.. Åhh.. bara bita i det sura äpplet antar jag..? Jag har ju som inget val.. Imorrn är det jobb igen, samma sak måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Dock är jag äntligen ledig på fredag, då blir det "lång" ledigt, fredag, lördag och söndag. Hela helgen är bokad, fredag spenderas i Boden, lördag spenderas i Luleå och söndag spenderas i Piteå!

Jag har ställt mig i kö på en lägenhet idag, vore kanon om jag fick den, men jag tror att det kan bli svårt då den verkar hyffsat eftertraktad? Ajja, ingen större förlust, jag får helt enkelt söka vidare!

Visst kommer alla ihåg att ställa om klockan till sommartid ikväll? 1 timme framåt.. Vi tappar alltså 1 hel timmas skönhetssömn inatt.. På tal om skönhetssömn, jag måste berätta om något märkligt som hände idag på väg till jobbet! Jag kom och gick på bron, möter en äldre gubbe och hans tant. Han tittar på mig och säger "Ursäkta". Jag stannar så klart, tänkte att han säkert skulle be om en vägbeskrivning. Men icke.. Han säger då: "Du var jätte vacker! Är det så att du ska och gå modell på manekänguppvisningen inne i stan?". Jag blir grymt generad och svarar att jag bara är på väg till jobbet. Till svar får jag "Okej, det var ju synd..". Sen fortsatte dom att gå?! Märkligt, haha!


Slänger in en bild på mig och Nina, bara för att hon och jag sitter i samma båt i helgen!
 Stackars oss, eller stackars er andra det är frågan? ; )


Löning!

Löning idag! Så jävla sweet! Trots att jag nu har lagt undan pengar (som jag börjar göra varje månad) och betalat räkningarna har jag ändå x antal tusen kvar att leva för. Älskar det. Hatar att vara utan pengar. Fast utan pengar blir jag väl egentligen aldrig, men jag vill inte gå och "låna" av mina sparpengar, så därför blir man ju som ändå utan pengar.. Men inte nu, nice!

Idag slutar jag tidigt dessutom, 15.30 för att vara exakt. Då blir det en snabbis på stan, jag lever på hoppet om att hitta nå nya, fina kläder! Ikväll kommer Memil också, sen far han imorrn på morgonen.. Jobb, hemvärnsmöte och billagning står på hans schema imorrn. Då blir jag själv.. Jag är iallafall ledig imorrn, men sen jobbar jag 7 dagar i rad.. igen..

Ajja, ska återgå till arbetet!


Btw! Jag hämtade ju min mobil igår från lagningen. När jag kom dit och personalen skulle förkalra vad dom ahde gjort med min telefon sa han "Oj, så här mkt har jag aldrig sett teknikerna göra på en mobil.. Jag har ingen aning om vad dom har gjort, men problemet ska vara löst nu!". Sant så sant, problemet är löst MEN alla mina kontaktar är borta! Jag har typ inga nummer kvar i mobilen, tror det är 5 eller 6 personer kvar.. Åhh.. jobbigt att börja flytta över från gamla mobilen.. Får se om jag ids och hinner imorrn.. I-lands problem, haha?

1½ vecka kvar

Har precis käkat lunch, sitter här nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan börja om att jobba. Har möte 15.00, flera kunder att ringa och massa ordrar att skicka. Vikariatet går riktigt bra än så länge! Bara 1 ½ vecka kvar nu, galet va fort tiden går.

Idag slutar jag 16.45, då ska vi förbi och hämta ut min mobil, äntligen. Hoppas bara det går på garantin.. Kanske ska passa på att kika på en bärbar dator, behöver ju som en om jag ska börja plugga.. + att datorn hemma är ju ändå trasig för tillfället. Man kan ju titta iallafall, så får vi väl se var resultatet blir.

Imorgon är det lön! Som jag längtar, fick lönespecen igår. Har bara ett ord att säga: nöjd!

Vårstädning

Har haft en helt underbar helg! Fredag slutade jag 16.30, gick förbi försäkringskassan med ett brev, gick hem och gjorde middag. Efter ett tag kom Memil, vi myste bara framför tvn. Äntligen. Lördag var det full rulle, vårstädade i stort sett hela dagen, hade dessutom tvättstuga. Fick hjälp av älsklingen, tack gubben! På kvällen gjorde jag en super god middag, den bestod av: laxfilé med ris och chili/lime sås. Hur gott som helst! Igår gjorde vi inte många knop hemma, vi slökollade på tvn hela dagen, myste i soffan och hade allmännt trevligt. En lugn och skön helg, precis vad jag och vi behövde!

Nu sitter jag på jobbet.. har lunch några minuter till. Det händer så mkt privat som jag skulle vilja dela med mig av, men känner att det inte är något man berättar om här.. Det verkar dock bara bli värre och värre.. Den ena efter den andra trillar dit, alla med olika besvär. Jag tycker så synd om dig. Tänkt om jag blir likadan när jag blir gammal? Det skrämmer mig..

Btw, så har datorn hemma pajjat.. Bilderna från Umeå får komma senare.. Har annat att tänka på än dator.. Något som däremot är mer positivt är att jag fick sms om att min mobil är fixad! Ska bara se när det finns tid att hämta den..? *Suck*


Varför gör du som du gör?

Idag är det den 18 mars. Det är 2 år och 4 månader sen jag och Memil blev tillsammans. Det har varit både upp och ner gångar, det måste man väl erkänna. Men på det stora hela så har det varit jätte bra. Jag lever dock på hoppet om att slippa distansen snart, det tär på en det går inte att förneka.. men.. efter regn kommer solsken? Jag älskar dig, Memil min Memil.. v



D
et är bara onsdag idag.. Halva veckan har gått förbi. Fick dåliga nyheter idag.. Att du inte skärper dig?! Hur många gånger ska det behöva bli så här? Du förstör digsjälv, och lämnar oss att må dåligt och vara oroliga för dig! Jag saknar den du var.. den jag vill komma ihåg dig som när jag blir äldre och du inte finns kvar bland oss. Det ska inte behöva bli så här, varför gör du som du gör?!

Kärt återseende!

Igår kom man hem efter en hel helg i Umeå. Hade så underbart trevligt att det finns inte ord! Kul att träffa både nya och gamla vänner och bekanta. Det blev ett väldigt kärt återseende av Nina, Evve, Johan och Linnea. Resten av folket var bara en bonus! Ord kan nog inte beksriva helgen, så ni får vackert vänta på bilderna som kommer senare i veckan.

Ska jag berätta vad det bästa med hela resan var? Jo, att komma bort ifrån Piteå. För en helg fick jag lämna allt bakom mig. Jag känner mer och mer hur jag vill komma bort från den här staden. Om det så bara är för 1 vecka, 1 månad eller 1 år, det rör mig egentligen inte i ryggen.. men bort vill jag, utan tvekan!

Nåja, jag ska återgå till jobbandet. Jobbar kväll i veckan, förutom fredag.
Imorrn blir det nog träning, skönt. Visst är du på Sanna? ;D


OBS!

Jag har 2 saker att säga.

1. Idag är dagen på mitt "nya liv". Mitt vikariat börjar idag om några minuter. Nervöst!

2. Min mobilgick typ sönder (?) igår, så vill ni mig något och försöker ringa kommer jag inte höra er när jag svarar. Ni får helt enkelt skicka sms! Ska lämna in den imorrn innan jag far till Umeå.

Kanske uppdaterar sen.
Stressad nu.


Sexiga kvinnor har vadå?

Egentligen skulle jag skriva det här inlägget igår, mendet verkar inte som att jag kan uppdatera från datorn hemma? Sitter iallafall på jobbet nu.. Jobbar 9.15 - 18.00 idag och imorgon, 9.00 - 17.45 på torsdag då börjar jag förövrigt på mitt vikariat, hjälp!).
 
Min mamma kom till mig igårmorse innan vi for på stan. Mamma hade med sig en överrasskning åt mig - en underbar tavla som hon sytt:
 

 "Sexy women have messy kitchens".
- Klockren, haha!

 
Tänkte presentera lite bra låtar för er. Det här är dom låtarna som spelas som mest hemma hos mig (för tillfället iallafall), utan inbördes ordning!
 
Topp 5
Nomy - Time
Disturbed - Down With The Sickness
Gavin Rossdale - Can't Stop The World
Kelly Clarksson - My Life Would Suck Without You
Kellie Pickler - Things That Never Cross A Man's Mind
 
Igår "bestämde" jag mig för att vara ledig. For varit på stan med mamma. Jag köpte ett par mysbyxor med texten "Don't Look Back" längst ena benet, och en "plingplongare" (även kallat vindspel för dom som inte visste det, haha) med fjärilar. Jag hann med att diska, bädda rent i sängen och gjorde hemmagjord pizza med skinka, tonfisk och svamp. Gott. Jag körde dessutom ett pass aerolates, då jag inte hann med i vissa övningar gjorde jag istället armhävningar, mag- och ryggövningar! Resten av kvällen låg jag bara under täcket på soffan och tog det lugnt. Är sjukligt trött.. det går aldrig över, oavsett hur mycket eller hur lite jag än sover.. Jobbigt! 
 
Allt har blivit så annorlunda. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden. Jag lever inte i nuet längre, jag lever för det som ska komma, för framtiden. Jag hoppas på en flytt, jag vill bara komma bort. Inte speciellt mycket eller många som håller kvar mig, inte länge till iallafall..? Allt oftare känns det som att det inte spelar någon roll vart jag hamnar, bara jag kommer bort från den här hålan. Jag lever på hoppet, hoppet är väl det sista som överger en? Snart.. 
 

Några ord på vägen..
"I know that I've got issues,
but you're pretty messed up too.."


Jobb, jobb, jobb och åter jobb..

Efter jobbet igår mötte jag upp Sanna och vi gick en sväng i Gallerian, satte oss ner och drack en iste och surrade. Otroligt trevligt! Alldeles för länge sen.. Efter ett tag fick vi sällskap av pojkarna, sen började jag gå hem. For förbi F för att mata kissekatterna och se så att dom hade det bra. Var väl hemma kring 19 tiden, då blev det lite mat och en lång varm dusch med hårinpackning och peeling. Grymt skönt var det!

Nu sitter jag här igen.. på jobbet.. Slutar 16.45, kan hända att det blir lite övertid men vi får se i slutet av dagen.. Imorgon är jag ledig! Då fyller mamma år, kanske blir att fara och fika hos henne. I övrigt ska jag inte många meter utanför lägenheten. Känner att jag behöver få vila.. Idag är 6'e dagen jag jobbar, ledig en och sen jobbar jag 4 till. Jag som fortfarande har problem med snuva och halsen sen jag var sjukskriven senast. Jag biter ihop och ställer upp för laget! På torsdag börjar det, nervöst men spännande!

   


Uppåt på

Igår hade jag en bra dag. Fick goda nyheter från höger och vänster kändes det som. Lördagen är mer eller mindre planerat, resan till Umeå är spikad, mitt "vikarie"schema verkar rätt okej förutom 8-dagar-i-rad veckan, hoppas schemakillen kan fixa det, han har iallafall lovat att kolla på det och ge mig ett besked under nästa vecka. Hoppas att jag gör bra ifrån mig under tiden jag ska vikariera, det är en högre tjänst än den jag har idag. Om det funkar bra, då kanske det är något som jag kan få göra på heltid istället för det jag gör nu? *Håller tummarna* Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag klarar av de kommande 3 veckorna!

Det blev ingen träning igår, är inte alltför chockad då varje gång jag skriver här att jag ska och träna så blir det inställt.. Bättre att bara skriva dagen efter man tränat kanske? Annars blir det bara hem och ta det lugnt, börjar ju 08.00 imorrn också så.. Söndag är jag ledig iallafall, då fyller min älskade mamma år. Kanske att jag tar mig dit på lite fika, tänk om hon gör sin smörgåstårta?! Då måste jag ju fara, haha!

Tråkig uppdatering jag vet, men det händer inte speciellt mkt när allt man hinner göra är jobba, sova, äta och duscha..




Jag saknar dig.. :'(


Bus i garderoben

Jag vaknade 05.23 imorse, hade svårt att andas.. himla snuva.. bara upp och snyta sig.. Efter det sov jag ännu sämre än vanligt. Var så galet trött när klockan väl ringde 06.35. Bet ihop och klev upp. Nu sitter jag på jobbet, 1 timme avklarad. Skönt. Idag blir det Korpen direkt efter jobbet. Jag hoppas på Balansboll som börjar 18.15, som vanligt lite uppvärmning på bandet först.

Det är torsdag idag, vilket innebär att många jobbar sin sista dag innan helg imorrn. Inte jag. Jag jobbar på lördag också, men då verkar det som att jag är ledig söndag och måndag istället. Ganska skönt att få sova ut på måndag. Då så många andra stiger upp för att göra sin första arbetsdag för kommande vecka ligger jag hemma i en varm och go säng. Hihi..

Jag hade en sjukt trevlig kväll igår, jag och S-E rensade ut hans garderob, lyssnade på musik och surrade medans. När det började bli dags att ge sig av hände nå märkligt. Någon tittade in i hans brevinkast! Försiktigt smög vi dit och såg en kille sitta i trapphuset. Efter några minuter plingade det på dörren, S-E öppnade. Killen var full, började hota och sa att det var en tjej inne i lägenheten som ville ha han? Han försökte trycka sig in, men han lyckades inte. Tillslut bad han om ursäkt och for. Dörren till trappuppgången var trasig, den gick inte att stänga. Länge sen jag kände mig så rädd. Tur att det slutade bra iallafall. Ingen skadad.


Skadeglädje

I'm getting tired of believing!
Even sicker of pretending
that "it's not so bad, just wait it out"
I'm getting tired of believing!
I'm through pretending!
Yeah, I'm broken and sad but I'll sit this one out
And that's how I feel right now


Satt framför datorn en snabbis igår, då kom jag och tänka på en sak som fick mig från att vara nästan ledsen till att bli mer eller mindre förbannad! En version till person A och en helt annan version till person B. Lite kul om personen i fråga skulle veta, oj oj oj.. Då tror jag inte hon skulle bli glad. Det låter ju heeeeelt annorlunda från din sida. Du kan ju testa att skylla på "tvärtomspråket" om det kommmer fram, haha. Skadeglädje är den enda sanna glädjen?


---

Fan fan fan! FAAAN! :'(


Bättre sent än aldrig?

Igår blev det Storheden! For strax före 10, kom hem kring 14.30. Då började jag rensa ut kylen, frosta av frysen och packa in alla varor medans Memil dammsög och diskade. När vi ändå var igång passade jag på att skura på toan och dammtorka lite smått. Klockan 19.00 började våran tid i tvättstugan, medans vi tvättade kollade vi tv och drack lite alkohol! Nu är det rent och fint här, ska nog bara bädda rent i sängen ikväll? Handlade allt och inget på Storheden, överlag hade vi en helt underbar dag.


Idag kom Memil's syster hit och käkade middag, sen såg vi en film innan dom for tillbaka.. Nu är det bara jag och Alice igen.. Hoppas dom här 2 veckorna går fort nu. Om två veckor får jag träffa älskingen igen och förhoppningsvis fara till Umeå! Ska hålla alla tummar och tår för att det blir som planerat den här gången, hihi!


Jag skrev tidigare i veckan att jag inte orkade starta datorn för att ladda upp bilder från helgen då vi firade svärmor. Så dom kommer nu istället, några av bilderna iallafall.



     
   
      


RSS 2.0