I Wonder

Jag vaknade ganska precis.. Hade en dröm som jag tror kan bli verklighet. Jag vaknade bokstavligttalat med tårar i ögonen och en klump i magen.. Hur har det kunnat bli så här?

Sometimes I think about you,
wonder if you're out there somewhere thinking bout me?
And would you even recognize the woman that your little girl has grown up to be?
You weren't around to cheer me on, help me dress for my high school prom..
Did you think I didn't need you here,
to hold my hand, to dry my tears?
Did you even miss me through the years at all?
Forgiveness is such a simple word, but it's so hard to do when you've been hurt


Segt

Då var det torsdag igen, imorrn är det fredag vilket innbär sista arbetsdagen innan helg. Oj så skönt! Blev inget samtal till vårdcentralen då jag imorse tyckte att det kändes bättre.. det är nog något som jag får ångra nu. Efter att ha gått till jobbet är det likadant, ont i körtlarna och upp mot höger öra.. Tur att jag kan ringa imorrn!

Jag börjar jobba alldels strax, lite segt att börja nu för då har alla andra gjort halva dagen, man ser hur dom går på lunch nu.. och när dom sen går hem, ja då är det dags för mig att gå på lunch. Det suger verkligen.

Löning

Det är fan inte sant.. Det blir bara värre och värre kring halskörtlarna.. När jag kom hem igår efter jobbet var jag tvungen att ta smärtstillande för att kunna sova.. Det gör så ont, speciellt på kvällen och precis när jag vaknar på morgonen, att jag vet allvarligt talat inte vad jag ska ta mig till? Det går t.o.m upp emot högra örat, samma smärta som innan en öroninflammation bryter ut.. Är det samma sak ikväll kommer jag kontakta vårdcentralen imorn direkt dom öppnar för att be om råd. Har dessutom märkt att när jag böjer mig framåt "spränger" det i bihålorna. Mindre bra. Spolning nästa eller?

Hmm.. är på jobbet nu iallafall, har lunch några minuter till. Idag fick man lön. Sweet! På lördag tror jag att det blir Storheden, jag håller tummarna och hoppas att det verkligen blir av den här gången..
 


Jag och Alice på Julafton
Hon ville inte vara med på bild, bad hair day maybe? Haha


Ryggposition!

Helgen var rätt trevlig. Firade svärmor i Luleå i fredags, lördag blev lite allt-i-allo dag (bakis, städning, diskning osv), söndag blev riktigt mysig med älsklingen, mamma bjöd på middag och det var så trevligt! Det kommer bilder från fredagen på klubben, men jag tror att det får vänta tills helgen.. Har absolut ingen lust att sätta mig framför datorn när jag kommer hem på kvällen efter jobbet om jag ska vara helt ärlig.. Datorn får jag nog av här på jobbet :o

Igår fick jag lära mig ytterligare en arbetsuppgift, vilket ledde till 40 minuters övertid.
Inte illa pinkat!

Annars då? Hmm.. Min högra halsmandel har blivit ännu mer svullen, den har väl egentligen varit svullen hela tiden sen i höstas nån gång, men senaste dagarna har den växt så pass att jag har svårt att andas till och från. När jag gick och la mig igår hade jag så ont i körtlarna efter halsen att jag kunde inte ligga på sidan med halsen mot kudden.. var tvungen att inta ryggposition. Vet inte vad jag ska ta mig till? Vad kan det vara? Måste jag verkligen kontakta vårdcentralen igen? Åhh! Jag är så less på det här nu!!

Avlopp

Det var inte kul att stiga upp 05.40 då Emil fick ligga kvar och sova. Det var väldigt länge sen sängen såg så skön ut..

Vi hade jätte mysigt igår, han kom lite tidigare än planerat så vi gjorde middag. Vi tände ljus och käkade fullkornsmakaroner med köttbullar och gräddsås, mums! Efter maten somnade vi båda två i soffan, hihi. En timme senare vaknade ja. Det var hur skönt som helst. Inga problem att somna sen på kvällen heller. Som jag har saknat känslan av att ha någon som håller om en när man somnar.. Mys..

Btw så vi rensade avloppet i duschen, fy fan va det luktar och ser illa ut! I samband med det kom jag på varför jag aldrig gör det, utan låter Memil göra det istället.. Huvvaligen! Aldrig mer!


-28 grader!

Som så många andra tänker jag nu klaga på vädret! Fy fan va kallt det är! Pratade med mamma i telefon igår, och berättade hur ont i näsan/bihålorna det gör när jag andas utomhus då det är så pass kallt. Mamma berättar då att igårmorse, hade det varit -28grader kallt hos dom! Det känns nästan omänskligt ju! Vad kan det vara här i stan då? Minst -25 skulle jag tro! Det är så pass kallt att jag konstant fryser. Det är knappt så att det hjälper med en varm dusch längre, man är ju typ lika kall efteråt! När jag väl får upp värmen nu så känns det som att hela kroppen är fylld av jätte hög feber! Vet inte om det är för att jag håller på att bli sjuk igen, eller för att kroppen bara är ovan att inte frysa? Fy fan, tacka vet jag sommar alltså!

Idag ska jag sluta i vettig tid, ska inte jobba över idag. Skönt. Slutar 15.45 då jag örjade 07.00 idag. Har sjukt ont i magen idag.. Roliga veckan börjar nu.. Jippie.. Vet inte hur jag ska göra med träningen, får se hur magen mår när jag kommer hem antar jag.

Emil verkar ska komma ikväll också, kring 19 tiden tror jag. Ska bli trevligt att träffa han, känns som en evighet sen men ändå inte. Om jag fick välja skulle vi bara lägga oss i sängen, under täcket (så klart!) och halvsova till en Disneyfilm. Haha, moget? ;P



Jag vill också ligga och mysa under ett varmt och mysigt täcke, 
speciellt en vecka som denna.. Hatar kylan, nu får det vara nog!


 

05.40..

.. då ringde mitt alarm imorse.. Världens bästa alarmsignal har jag också, Nomy - Cocaine. Jag tror inte jag har stigit upp så tidigt sen jag gick skola?! Började 07.00 idag, det gör jag imorrn och på fredag också. Igår jobbade jag från 08.00 - 18.15. 9timmar och 45minuter. Direkt efter jobbet for jag och Titti på Korpen. 20 min på löpbandet, rygg/mag övningar på mattan, fria hantlar och sen 10 min på crosstrainern. Idag är första gången som jag faktiskt har träningsvärk, mest i låren! Finally!

Idag blir det väl att jobba minst 1timme och 15 min övertid. Håller på att jobba in så att jag kan kompa på fredag för då bär det av till Luleå för att fira svärmor som fyller 50år. Blir mingel, middag och go dricka. Hoppas på en riktigt trevlig kväll! Sen har jag och Memil inte bestämt om det blir att stanna i Luleå för att gå på bio på lördag, eller om vi ska fara hem till lägenheten och ha lite kvalitetstid. Ödet får nog avgöra.

Annars då? Verkar som att jag kanske flyttar till en mindre lägenhet snart (till sommaren typ?), det är som både positivt och negativt. Ska kolla över lite olika alternativ. Eftersom att jag förhoppningsvis ska börja plugga nu till hösten så blir min lägenhet "lite dyr". Studenter har inte alltför bra ekonomi har jag hört rykten om, hehe? ;P


Btw, jag fick extremt goda nyheter här från jobbet igår! LÖNEFÖRHÖJNING!!
Kommer få igen mellanskillnaden retroaktivt (heter det så?) ända från November!! 
Rock on!!
 


Bergochdalbana

Det blev en väldigt mycket känslor igår. Skönt att få prata ut.
Jag är ledsen att det blev som det blev, var aldrig meningen att vara respektlös mot dig.
Hoppas vi kan dra ett sträck över det nu och lämna det bakom oss.

När jag gick och la mig igår kom Alice och la sig bredvid mig, som hon brukar. Jag fick hennes ena tass i handen och den andra på min kind. Hennes tass for ner för kinden, då satte hon upp den igen för att bara några sekunder senare låta den falla efter min kind igen. Hon gjorde så några gånger. Kändes precis som att hon strök mig över kinden. Som om det var hennes sätt att säga "allt kommer att bli bra, jag finns här för dig".




Smart!

Jag har fått en jätte bra idé! Ska kolla upp lite olika möjligheter, men jag är inne på det här nu. Snart kanske jag får flytta? Ska ringa några samtal nu under lunchen, spännande spännande! ;D

Usch, fy och blä!

Oj så skönt, nu är alla hjärtans dag över! Jag verkligen hatar alla hjärtans dag, det brukar vara min mest oturssamma dag på hela året. Alltid är det nå. I år var det rätt ok, blev fest med Carro och gänget. Trevligt värre. Trots att jag var bakis igår var jag på Korpen, 50 min på löpbandet. Eftersom att ingen annan är stolt får jag väl vara det själv. Är det en sak som jag har lärt mig i helgen så är det delvis att ensam är stark. Känns som att det är jag mot världen!

Idag börjar jag om på heltid på jobbet, ska göra mina "vanliga" sysslor igen. Hur ska detta gå..?

Det är så himla mkt jag skulle vilja säga.. så många frågor jag har, men jag orkar inte bry mig.
Känslokall.

Kanske uppdaterar sen.

Träning!

Efter jobbet igår mötte jag upp Sanna och tjejerna på stan, köpte ett par skor som jag spanat på skit länge! Passade på då dom var på rea, har kostat 499kr (!) men nu endast 199kr! Vilket kap va?! :D

Sen drog jag och Sanna hem till henne, kul att se hur du bor gumms! Titti hämtade mig och vi for till Korpen, skulle ha gått på Yoga klassen, men den var inställd och utbytt mot Pilates! Sweet tänkte vi och gick för att värma upp på bandet. När vi sen gick till salen där Pilatesen skulle hållas, vad händer? Jo den har redan börjat?! Ajja, vi gick tillbaka till bandet och gjorde sen lite egna mag/rygg övningar på mattan. Jätte kul, haha..  

Idag efter jobbet blir det nog en sväng på stan och kanske en liten kaffedate? ; ) Idag ska jag och Titti testa på Balansboll på Korpen, hoppas det är så kul som det låter. Åhh, känns så bra att komma igång med träningen igen. Hoppas jag får hålla mig frisk och att halsen blir helt bra, annars blir det tillbaka till vårdcentralen och förmodligen till en röstlogoped (var det så det hette?). Wish me luck!


Minnen

Satt och kollade igenom lite bilder på datorn, blev lite sentimental.
Längtar tills jag nu mår bättre igen och kan skapa många nya minnen!
Någon som är med på att skapa lite ny historia med mig?! : )




.. Halloween - Djävuls-ängel ..




.. Kläm&Känn party ..




.. Min födelsedag ..




.. Spelkväll ..




.. Sushikväll ..


 

.. Umeå ..




.. Mys med Alice ..



 


Tidigt

Tänk att än en gång är helgen över. Helgen var rätt trevlig, en flaska vin, god mat och trevligt sällskap från Boden.

Klockan är strax efter 00.00 och jag ska upp klockan 07.00 imorrn trots att jag är ledig, men det är klart man ställer upp för laget..! På tisdag blir det att jobba igen, känns skönt att komma tillbaka efter sjukskrivningen, få lite ordning på tillvaron. Nåja, lika bra att göra sig klar för sängen antar jag? Jag är som trött men ändå inte.


Trasig.   Tom.   Tårar.   Tur.


Positivt / Negativt

Idag är en sån där dag när jag bara vill gräva ner mig under täcket i sängen och inte behöva stiga upp.. Vet inte varför jag känner mig så anti och nere just idag? Fick ju goda besked från läkaren via brev idag - Blodvärdet var normalt, de vita blodkropparna likaså. Skönt att höra, eller läsa snarare. Min fråga är nu, varför blir min hals inte bättre? Rösten brister fortfarande, febern kommer och går från dag till dag.. precis som tröttheten gör? Efter att ha pratat med vårdcentralen idag igen, skulle dom ta kontakt med läkaren och återkomma imorgon eftermiddag med ett svar på vad vi gör nu. Något som är jag orolig för är att jag ska behöva byta läkare än en gång, tror det blir min tredje läkare bara sen i sommras?

When it's good, then it's good, it's all good 'till it goes bad
'Till you try to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again!

J
ag tror att jag kan ha kommit i "min lilla svacka" igen, vet inte hur jag ska ta mig härifrån..? Är så osäker på allt och alla. Vad ska det bli av mig egentligen? Kommer jag kanske att bli kvar i den här situationen för alltid? Jag hatar att inte veta. Nu får det vara nog! Åhh.. Suck it up?


Distans..

Nu är helgen så gott som slut.. Älsklingen for strax efter lunch och här sitter jag nu, nyduschad i pyamas. Skönt.

Fredagen var nog den absolut bästa dagen på länge! Tjejerna hann tyvärr inte komma förbi, men Memil kom strax efter 20.00, då hade jag gjort iordning lägenheten med ljus överallt, gjort lite snacks (laxröra i formar) och slush. Vi satt i köket, pratade och drack slush i säkert 2 timmar! Har verkligen saknat att bara sitta och prata, bara "vara", umgås som normala människor i ett riktigt förhållande.


Tolvslaget på nyår - Jag älskar dig (L)


Det känns som att ingen förstår hur tungt det verkligen är med distans.. Det jag saknar mest är dom vardagliga sysslorna.. Någon att vakna upp med på morgonen, någon som håller om en innan man somnar. Att ha någon att komma till hem efter jobbet, någon att umgås med under middagen och allt det "vardagliga", sånt som många tar för givet.. Det är absolut inte samma sak att berätta om hur dagen har varit över telefon som det är öga mot öga.. Men vad gör man inte för den man älskar? Jag biter ihop, njuter av dom stunder vi väl har tillsammans och försöker göra det bästa av sitationen. Varje morgon jag vaknar upp är förhoppningsvis en dag mindre av distansen. Snart älskling, snart?!

RSS 2.0