"Är salladen alkoholfri?"


Idag är det Mors Dag, vilket jag inte tror att många kan ha missat. Jag har fikat och solat hos världens bästa mamma idag. Hon hade gjort en underbart god tårta!

Idag är också dagen då Titti fyller år. Grattis gumman! Igår var vi där och grillade och firade henne. Grillad mat med en sallad som inte var alkoholfri (haha) och smörgåstårta till efterrätt. Jag var dock nykter, skjutsade ut några på krogen i samband med att jag skulle hem och sova. Är så glad att jag tog det lugnt igår, för jag är nog trött och sliten idag hursomhelst..

   
   

You're Not Sorry

All this time I was wasting
Hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down

And it's taking me this long
Baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again
But not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone

This is the last straw
Don't wanna hurt anymore


And you can say that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, no, no


 


Fruktsallad




.:. Mango .:. Kiwi .:. Banan .:. Äpple .:.


Please, don't go!



"
I was crying on the staircase,
begging you: Please, don't go!"


Imorse for min älskling.. Av misstag hade han ställt klockan på 05.00, jag tror dock att hans plan var att ställa klockan på 06.00, men men, även den bästa gör fel ibland! Jag har hunnit varit och handla med mamma idag, och dessutom gjort en snabb liten solning. Snacka om att jag behöver få färg.. Min kropp mår fortfarande inte bra.. Väntar på att höra ifrån Medicin-Rehab-Kliniken.. Nervös.. Nåja, det som är "bra" är att dom iallafall har hittat ett fel, så nu kan vi äntligen göra något åt problemet!

Jag ska nog ta tag i lite disk, sen ska jag göra en fruktsallad och sen sortera tvätt. Har tvättid mellan 15.00-19.00.. Kommer vara helt slut, det är så galet va lite min kropp orkar innan jag måste lägga mig ner och vila, gärna sova middag flera gånger om dagen för att må "bra". Nåja.. Ingen idé att sitta här och gruva sig, lika bra att sätta igång.

Distans och Räkningar

Det verkar som om jag har så otroligt tur att min lilla älskling stannar ända tills imorrn! Riktigt nice! Idag känner jag mig positiv, men jag vet att jag kommer känna mig negativ och nere bara för att jag blir ensam igen. Hata distans!

Har precis betalat räkningarna för denna månad.. Jag måste ju erkänna att det finns roligare saker att göra för pengarna, men men. Nu är det gjort och en hel månad kvar tills nästa gång.

. . .


You can watch me walk if you want to,
I'm about to show you just how missin' me feels




Mi casa

Ikväll kommer det ett skit tråkigt inlägg. Jag har alldeles för mkt tankar som snurrar, så jag vet inte ens vars jag ska börja.. Därför får ni nöjd er med lite pics på mi casa. Tänk om man alltid kunde ha det städat. Ordentligt städat alltså. Jag hatar egentligen oreda, men jag är en jävel på att röra till det.. Sad but true.. Passade iallafall på att ta lite bilder efter städningen innan jag fyllde år.



Kök



Hall



Vardagsrum del 1


Vardagsrum del 2



Sovrum
[ Mina älskingar somnade en liten stund ]



Bra & Dåligt

Hade en bra helg. Verkar få en dålig vecka.

Allt skiter sig. Vad ska man säga? För många bollar i luften.. för allt och alla! Blev ingen tidig kväll som jag tänkte idag. Är övertrött. Blä. Kan inte sova. Har ont i halsen. Lite nyheter från läkaren igår.. Sjukskrivningen blev förlängd månaden ut.. Dom har hittat ännu mera fel på mig och min kropp. Men den här gången verkar det som att dom kanske har en annan lösning än bara vila och värktabletter..?
 


Ett steg framåt, två steg bakåt.



22 år senare

15 maj 1987 fick Jan och Lena en liten dotter. Emma blev hennes namn. Nu sitter jag här, 22 år senare och ska i helgen fira min födelsedag. Senare idag, vid en mer normal tid, kommer först älsklingen. Ännu senare kommer farmor, farfar och faster C förbi på lite fika.  Ikväll kommer Johan och Linnea från Umeå och ska stanna över helgen. Imorgon, lördag, kommer vännerna över på lite maskerad. Jag längtar! Fastän det händer mkt i helgen, blir det rätt lugnt. Jag ska njuta av  mitt sällskap och hoppas på en underbar helg med nära och kära. v




Den osminkade sanningen, skål och välkommen!



 


6 + 3 = 9

Som jag skrev tidigare idag skulle jag ha varit på VC 10.45, men läkaren var efter i tidsplanen eller nå för jag fick inte komma in förens 11.20. Han gjorde en undersökning, vi pratade om mina problem osv.. sen fick jag gå och ta blodprov. 6 jävla rör tog dom! Men det gick bra, hade ju mamma vid min sida. Vi gick tillbaka till läkaren och började prata igen medans han skrev ett sjukintyg. Då knackar det på dörren. Dörren öppnas och vem tror ni står där? Jo sköterskan som precis har stuckit mig! "Jag skäms så mkt, det hade gått bra med vilken patient som helst utom just du.. Jag är så ledsen men vi har glömt att ta ett prov som ska skickas till Umeå. Jag skulle behöva sticka dig igen". Jag kände hur paniken steg och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna! Jag som trodde att jag kunde slappna av, att jag var klar med alla nålar ett tag framöver, men icket! Det var bara gå tillbaka och ta mer prover.. det blev ytterligare 3 rör. Så idag har jag alltså gett bort 9 rör med blod för diverse tester! Hittar dom inget nu och det inte har blivit bättre vet jag inte vad jag tar mig till längre..

Nu ska jag lägga mig under täcket och vila, tycka lite synd om migsjälv.. Är nästan lite utmattad efter dagens alla överrasskningar..

P.S Nina, nu är tallriken tom! Hoppas du är nöjd ;P


Less och förbannad!!

ÅHH!!! Jag blir så jävla förbannad!! Precis som jag skrev igår orkade jag inte många timmar på jobbet, utan jag gick hem. Tog tempen och mycket riktigt hade jag feber, 38,5 som mest.. Sov i stort sett hela eftermiddagen. Kändes som att jag höll på att brinna upp! Jag ringde vårdcentralen i fredags för att försöka få tag i min läkare, men hon var ledig och skulle inte komma tillbaka förens på tisdag, så jag fick hennes direktnummer och testade ringa imorse. Vad fan händer?! Jo jag kommer till en jävla telefonsvarare som säger att hon har semester till den 19 maj!! Ringer till vårdcentralen igen och när dom ringer upp så säger hon att jag får gå till en annan läkare! Det här är typ 4 eller 5 läkaren jag får gå till på mindre än ett år!! Jag säger då bara MORR!! Nåja.. Vad ska jag göra..? Det är bara tacka och ta emot.. Ska vara där 10.45.. Jag blir så less..

Jobb

Sitter på jobbet nu, var tvungen att fara in typ 30 min innan jag började bara för att hinna gå igenom lite mail.. Jag kan meddela att efter att ha varit sjukskriven i nästan 1 månad har man en hel del mail att gå igenom! Vette fan om jag kommer palla hela dagen idag, hade lite feber fortfarande imorse.. men men.. vad ska man göra?

Nåja, sluta blogga - börja jobba! ; )

Inte som man tänkt sig..

Efter en händelserik kväll, om man nu kan kalla det så, tänkte jag gå och lägga mig. Saker och ting blev kanske inte som planerade, inte för fem öre om jag ska vara helt ärlig. Ibland blir det bara så.. När man inte vet vad man ska göra eller vad man ska säga känner man sig otroligt värdelös.. Även om man försöker för allt vad man är värd, när man inte vet vad man ska säga vad gör man då? Jo, man försöker att finnas där. I en bra värld skulle det aldrig bli så här, situationen skulle aldrig uppstå och detta skulle inte hända.. men nu lever vi inte en bra värld alla gånger.. Jag hoppas iallafall att du vet att jag finns där om du behöver någon, oavsett vad det än gäller!

Godnatt..?


Tjejkväll

Sanna och Titti kom över igårkväll, vi drack lite slush och surrade. Tjejkväll med mycket tjejsnack. Så himla härligt med lite sällskap, speciellt av mina flickor. Tack för en underbar kväll! Det var så skönt att få ta på sig lite normala kläder, fixa håret och sätta på lite smink. För första gången på länge kände jag mig som människa igen. Trots att vi tog det reativt lugnt blev jag väldigt trött.. Men det spelar ingen roll! Tjejerna kommer nog över ikväll också, vi ska fortsätta surra, kanske dricka lite mer slush och se Robinson. Nice nice!




Enda bilden vi tog, inte så jävla snygg men nog fan är vi coola!
Haha ;D



Kärlek

Min älskling har varit här sen i måndags, han skulle ha jobbat men det blev inte så.. Ganska skönt för min del, lite sällskap är aldrig fel. Vi har fått lite kvalitétid tillsammans. Underbart. Vi har gjort en busig grej idag, hihi. Jag är kär, så kär v

I don't know why I gave you my heart, cause sometimes it feels so wrong
But despite of all this weather, I know why we are together
and I swear right now, I'm right where I belong!


Smultron, jordgubb och kiwi

Det blev lite sent igår, satt och lyssnade på musik och surrade med gumms. Det är så synd att när en sak känns jobbig och tungt, så dyker allting annat upp också. Men tillslut blir det lättare igen och man börjar se ett ljus i tunneln, även om det bara är ett svagt sken.

Idag har jag gjort tonfiskbiffar, fryst ner dom så att jag bara behöver göra mos eller vad man nu vill ha till. Enkelt och smidigt. Jag har dessutom gjort slush, testat ett nytt recept, haha. Smultron, jordgubb och kiwi, det lät väl gott? Nu ska den bara frysa så ska jag testa. Väntar på att Memil ska komma.. Ska lägga mig på soffan och vila nu, mår lite illa och är trött som jag vet inte vad..

Mitt i ett äventyr!

Jag och min älskling hamnade mitt i ett äventyr på valborg.. Oj oj oj.. Jag kom till Luleå kring 18.30, fick en puss på munnen av Memil och sen satte jag också igång. Drack lite blå panter och sen några cider, någon violsnapps slank också ner, men överlag en väldigt lugn kväll då jag fortfarande inte mår riktigt bra. Iallafall, vi satt ute vid brasan, hade lite allsång och hur kul som helst. Kring midnatt hade de flesta dock börjat dra sig hem men vi hade fått tag i en chafför som fick köra Imperialen, "Guldis", så vi drog ut med bilen och svängde runt. Träffade bland annat en cowboy, några riktigt raggare och en malmöbo! Väl tillbaka till startpunkten fick jag och Emil nyckeln till gårdshuset och resten låste dörren och gick och la sig.

Vi satt kvar vid brasan med grannen och surrade, lyssnade på musik och smådrack. Plötsligt fick killarna slut öl och Emil gick för att hämta fler från kylen, men vad händer? Vi har fått fel nyckel! Vi ringer och ringer på hans mamma's mobil,  testar hennes man's mobil. Ingen av dom vaknar. Ingen svarar. Vi knackar på fönsterrutan. Ingen vaknar.. Vi börjar banka på rutan, men utan framgång. Som tur var hade vi ju deras granne med oss, vi fick sova över hos han istället. Tänk, vad hade vi gjort annars? Sovit i bilen? Kör bil i fyllan för att inte frysa ihjäl? Tur i oturen så slapp vi både de alternativen. Slutet gott, allting gott..

    
   
Rad 1
Bild 1
: Darttävling i början på kvällen. Bild 2: Majbrasa

Rad 2
Bild 1
: Vi Bild 2: Måste bara visa att jag nog var kortast på stället. Bild 3: Skål!


RSS 2.0