Inte idag heller..

Han kommer inte idag heller.. utan det blir imorgon, på natten.. Men då stannar han nån dag extra istället eftersom att det inte blev att jobba i Kiruna till veckan, så det är väl ändå lite positivt? Jag tror och hoppas det iallafall.

Det är fredag idag och jag börjar fan 08.00 imorgon, känns jäkligt tungt med tanke på att jag jobbar mest kväll och har lyckats vända på dygnet, mer eller mindre.. Det är bara bita ihop antar jag.

Ska bli skönt att komma hem och vara med älsklings Alice ikväll, världens bästa Alice ;D


Längtan

Idag ska Cindy fara hem, känns lite tråkigt.. men samtidigt är det lite bra för jag börjar känna av min "allergi" litegrann. Väl hemma går jag omkring och nyser hela tiden, dessutom börjar ögonen klia vilket jag känner av även nu då jag är på jobbet. Frågan är dock om ögonkliandet kan bero på att jag är trött, det kanske är lite utav båda. Who knows..?

Var så jävla sugen på att festa igår då det verkade vara 2 fester i mitt hus igår, en fest på någon våning ovanför och en fest på våningen nedanför.. men eftersom att man har fått ett helt onödigt 3 timmarspass idag så var det bara hålla sig nykter igår. Jäkla skit att man alltid ska bli så himla bakis.. Annars hade det blivit fest för min del igår! har ju redan allt hemma som behövs för att göra mina underbart goa drinkar! Får väl spara till en annan helg ;P

LÄNGTAR..!


Vad händer sen?

Igår var det fredag och då var jag ledig, det var hur skönt som helst. Titti ringde och väckte mig, kom sen förbi med Cindy, for och jobbade typ 2 timmar. Efter det kom hon tillbaka, hämtade mig så for vi och hämtade hennes lillebror, hämtade en smörgåstårta och skjutsade han till Stockbäcken. Där fick vi även smaka en bit av smörgåstårtan, den var hur god som helst kan jag meddela! Jag har längtat efter smörgstårta väääldigt länge och nu äntligen fick jag en bit. Mums! Efter det snabba besöket drog vi till Coop och handlade, sen fick jag fara hem :)

Nästa helg kommer Memil, och det känns så himla långt bort.. Man blir nästan deprimerad.. men det är väl bara bita ihop, en vecka går ju ganska fort ändå..? Får väl glädja mig med att det är löning på måndag, så jäääävla nice! Har funderat på att ta mig i kragen och skaffa motioncykeln, men vi får se hur det blir. Fick veta idag att det kanske blir en IKEA resa i slutet på mars, så då måste man ju spara in lite pengar tills dess! Skulle behöva en sängram och lite små tjafs. Typ nå tavlor och hyllor till sovrummet. I övrigt börjar lägeheten se riktigt bra ut, om jag får säga det själv dvs. Vardagsrummet, köket och toan är i stort sett färdiga. Det är klädkammaren som VERKLIGEN skulle behövas städas för att lite ordning. Kanske borde införskaffa en till byrå också om det blir IKEA.

Har lunch på 30 minuter, ska ta kortare lunch så att man får lite extra tid. Pengar pengar pengar. Det är det allt handlar om i slutändan..

Kanske återkommer senare idag!

Bråk i tvättstugan

Idag är det en ny dag, och igår fick jag äntligen vara ledig! Dagen var rätt slapp och på det stora hela var den riktigt bra. En konstig grej var kanske utskällningen som jag fick i tvättstugan av 2 pensionärer som påstod att jag hade stulit deras tvättid. Efter några om och men så kollade vi bokningen på våra kort, och det visade sig att det faktiskt var jag som hade bokat och att det var dom som hade fel! HA!

Jag jobbar idag, sen är jag ledig imorrn igen. Längtar. Men Memil kommer inte i helgen.. så det blir 2 veckor innan jag får se han igen.. blää.. Ibland hatar jag verkligen distans, men vad gör man inte för kärleken..? Hursomhelst så jobbar jag ändå i helgen, så det kanske är lika bra.. men ändå.. helgerna är ju våran tid tillsammans eftersom att det är omöjligt att göra nå på veckan då vi båda jobbar.. Ajja, vi får stå ut ett tag till. Tiderna kan ju förändras.

Åh du är så söt, kunde inte låta bli att le när jag läste mailet. Så himla gullig du är ;)

Funderar på att gå på stan en snabbis efter jobbet, behöver hårspray då det mesta av mitt tog slut under inflyttningsfesten.. men det är så tråkigt att gå själv att jag funderar på att skita i det och gå hem direkt istället.. skulle vara riktigt skönt faktiskt xP

Lördag

Blev lite stressigt igår, fick en jobbig faktura kund 2 minuter innan jag skulle sluta så jag fick stressa för att hinna springa mina ärenden. Sen bar det av hem, väl hemma tog det typ 3 minuter så ringde Memil och då var det bara att gå ner igen för han var i Piteå! Vi for och handlade, sen hem igen. Memil gjorde plättar, mums! Och sen hade vi myskväll med snacks och Cola. Det blev en tidig kväll för vi var jäkligt trötta båda två. Tillochmed Alice var trött, hon kom och la sig med oss och sov ända tills kvart över 6 imorse, guuud så skönt.

Nu sitter man på jobbet, Memil är förmodligen hemma och sover vidare.. vill också fara hem och myssova..! Jag har, tro det eller ej, fått ett 8 timmars pass idag, vilket innebär att jag kommer vara hemma kring 17 och då blir det massa mys! Jobbar 8 timmar igen imorrn, 10-19 så då hinner vi inte ses speciellt mycket heller. Distansförhållanden kan vara knepiga, men när man väl får träffas så uppskattar man stunden som man har mycket mycket mer, iallafall i min värld.

Det har varit alla hjärtans dag, jag har ju min älskling (som jag dock inte fick träffa den dagen) men det spelar ingen roll, jag gillar verkligen inte alla hjärtans dag. Helt onödig dag, om jag ska vara helt ärlig!

Vette fan vad mer jag har att skriva nu, kanske återkommer.

-----------------------------------------------------------------

Då var jag tillbaka. Har fortfarande inget vettigt att säga, men tänkte ändå kika in. Finns inget att göra just nu, hyffsat lugnt på jobbet. Tråkigt att så gott som alla tvapparater som finns runtomkring en visar hockey! Men ajja, jag får väl bita ihop den sista kvarten! Vill hem jävlat NU! Hem till min älskade lägenhet och min älskade Memil, ett stort plus är ju att Alice också är där :)

Konstig känsla

Ångest. Depression. Svartsjuka. Tankar. Borttappad. Tomhet. Ensamhet.
Så många ord. Så många känslor.



Vad ska man säga? Jag vet då inte.. är bara så himla less. Varför måste det vara så här? Varför måste det vara så för just mig? Egoistisk tanke? Kanske, kanske inte. Jag tycker att det har varit nog med tjorv och tjafs i mitt liv, kan man inte bara få känna sig nöjd någon gång? Tusen frågor och tusen tankar.. Konstig känsla. En (egentligen flera) konstiga känslor


Helg

Idag är det fredag och jag är på jobbet.. igen. Jobbar delat pass idag, först 09.00-14.00 och sen 17.00-21.00. Det blir en dötid på 3 timmar men det verkar som att jag mer eller mindre lyckats fylla ut den tiden också! Ska först på försäkringskassan, sen ska jag klippa mig 15.00 (ÄNTLIGEN!) och sen ska jag tillbaka till jobbet för att käka innan det är dags att hoppa in i telefonen igen. Förhoppningsvis hinner jag in på några affärer också, ska bara snabbkolla lite saker som jag glömde igår då jag var på stan med min söta mamma.

Jag fick en tidig alla hjärtans dag present av min mamma igår! När hon först kom till mig på morgonen fick jag en Yucca palm, eller vad den nu heter, stor och fin. Sen när vi var på stan var vi in på Guldfynd och där hittade jag ett super snyggt armband som min mamma tyckte att jag också skulle få av henne, hon är så himla söt :)

Är lite nervös inför klippningen, får se hur det blir.. Det kan inte bli speciellt mycket sämre än vad det redan är.. Fast å andra sidan kan det bli en total katastrof istället för bara "lite nött" som det är nu.. Ajja, det får vi se om några timmar. Jag återkommer!

----------------------------------------


Nu är jag tillbaka och det betyder att klockan är strax efter 17.00. Jag är relativt nyklippt nu skulle man väl kunna säga, blev faktiskt ganska fint om jag får säga det själv! Nervös i onödan antar jag men det hör kanske till, hehe..

En sak som känns mindre bra är att jag inte hann förbi försäkringskassan, får väl ta det på måndag istället antar jag.. En liten promenad skadar ju ingen!

Annars då? Jag längtar tills Memil kommer till Piteå! Han ska hämta mig från jobbet, efter min extremt lååånga arbetsdag.. For fan hemifrån 08.15 typ och kommer inte vara hemma förens kring 21.20.. Börjar bli riktigt trött redan nu, men det är bara att bita ihop är ju "bara" 3 timmar och 20 minuter kvar, ungefär iallafall. Men litegrann ska vi väl hinna mysa innan det är dags att sova! Det är en sån härlig känsla då Memil kommer, då har jag någon att prata med om kvällarna och någon att krama om på morgonen :*

Biltripp

Fick ett samtal igår kväll där min lilla vän Titti frågade om jag hade möjlighet att skjutsa henne till Luleå för att hämta kläder från Ryggskolan, och det hade jag ju självklart då jag jobbar kväll ikväll! Så det blev en liten biltripp till Luleå för oss, väldigt trevligt måste jag ju få säga. Vi surra på om allt mellan himmel och jord medans vi satt i bilen och sen väl på skolan fick jag träffa hennes galna gäng, haha! Dom var riktigt roliga om jag ska vara helt ärlig ;) Sen blev vi bjudna på fika dessutom, kladdkaka med vaniljglass, mums va gott det var!

Nu sitter man på jobbet.. Mellan samtalen ser man på tv, det är Vänner för tillfället och sen blir det Roomservice om jag inte har helt fel. Men nu är det reklam och det är rätt kasst, man är sjukt less på reklam vill jag lova.


En lång dag idag..

Tänkte att det är väl dags att skaffa en blogg för min del också, så här kommer Emmas blogg!

Idag har det varit en sjukt lång dag. Dagen började med en huvudvärk som heter duga, efter en panodil bar det av till jobbet för ett 8 timmarpass (äntligen ett pass som är längre än 3 timmar!). Väl på teammötet får vi den otroligt dåliga nyheten att det är förbjudet att använda msn på jobbet. Så nu sitter man här.. utan msn.. Och tiden går så otroligt segt, vill jag lova! Nu är det ungefär 20 minuter kvar innan jag ska knalla hem och lägga mig i soffan och mysa med kisse.

I övrigt har dagen varit bra, har haft lite ångest över ett delat pass som jag har på fredag, för vad ska man göra ensam på stan i 3 timmar? Men oj oj oj vilken tur jag hade där! Fick klipptid klockan 15.00, och det blir precis lagom, för då hinner jag springa ett ärende, klippa mig och sen käka någonting innan nästa pass börjar! Så ibland har man faktiskt tur :)

Vet inte vad mer man ska säga, skriver väl vidare en annan dag ifall det är någon som ens kommer att läsa min blogg. Men det är ju en helt annan sak.

RSS 2.0