Prioriteringar

En klok vän till mig brukar säga "det gäller att prioritera". Det är sååå sant! I vissa stunder känner man sig verkligen oviktig och inte alls prioriterad. Jag förstår inte hur du tänker, eller om du ens tänker överhuvudtaget? Att tjata hjälper inte för man vill ju ändå att det ska komma av egen fri vilja. Man ska inte behöva tvinga någon att prioritera, så funkar det inte.

Helgen har varit helt okej, jag har faktiskt haft jätte kul större delar av den. Tack alla som var med och gjorde detta till en helg som jag kommer minnas väldigt länge! Har tagit massa bilder från i helgen, men ids inte ladda upp utan ni får bara ett smakprov av några bilder..

Jag och Sylvia  Jag och Älsklingen  Jag och Sanna
Bra väder!  Marcus på scenen  Karusell
[Håll muspekaren över bilderna för "bildförklaring"]


I dont know..

Ibland blir jag så irrterad och less.. ni förstår inte.. men men, det är väl inte meningen att man ska göra det alla gånger? Allt har varit skit bra och sen händer det. Vad gör man då?

I dont know.. Senare idag eller imorrn, måndag dvs, det är frågan?

Se men inte röra!

Jag måste bara visa vad jag köpte på systemet tidigare i veckan. Flaskan var så jävla snygg att jag inte kunde låta bli   Bilden är tagen i hyllan där den ska stå - se men inte röra! Den ska nämligen stå som prydnad och ingå i inredningen, haha. Vad tycker ni? ;P


 

Så jävla typiskt..

Så jäkla typiskt! Allt på en gång, som vanligt! Varför är jag inte mindre chockad? Bara för att jag skrev tidigare att om jag har tur får jag fara till frissan imorrn så verkar det som att det självklart INTE blir så.. Åhh.. Då blir det ju jätte långt bort innan jag får håret som jag vill? :'(

Något som förvånar mig lika mkt varje gång är hur allt kan vända på en fem öring..

Riktig verklighet?

Mamma ringde och väckte mig imorse, jag var tvungen att fara och lämna läkarintyget på jobbet, skriva ut tidrapport och kolla på schemat för juli. Sen for vi och handlade, behövde fylla på både kylen och min lilla gömma i klädkammaren, haha.

Om jag har tur blir det frissa imorrn, så får jag fixa håret! Hoppas det går att få den färg som jag vill ha, vad det blir för frisyr vet jag inte än.. Men det blir väl ungefär som vanligt, topparna och uppklippt. Jag har ju mina planer på vad som händer till hösten med håret om allt går som jag vill! ;D

På tal om hösten.. Jag är nervös. Dels för skolan - om man kommer in eller inte, men även för framtiden - Vi. När, var och hur är frågor som snurrar runt, runt i mitt huvud, både på gott och ont. Detta händer självklart speciellt på natten när jag ska försöka sova.. Känns som att drömmen om en riktig verklighet bara kommer närmare och närmare. Det finns dock så otroligt många men, om och kansken med i bilden. Man kan bli knäpp för mindre. Jag har mina drömmar, mina mål. För tillfället kan jag inte göra mkt annat än att hoppas. Jag spricker snart av längtan!


Tjejsnack



M
in bästa Nina har varit här idag! Tjejsnack på hög nivå! Så föbannat kul att du är i Piteå några dagar gumman! Om du bara visste hur saknad du är.. Tur att telefon och internet finns iallafall!

Igår ringde min dietist till mig. Vi pratade om exempel på olika saker jag kan, bör och får äta osv. Hon var hur trevlig som helst, skulle tillochmed skicka hem material på det vi pratat om så jag får lite fler ideér. Alltid bra med lite hjälp på traven. Till hösten gör hon en uppföljning för att se hur det går för mig. Så nu får ni hålla tummarna på att det hjälper!

Jag väntar spänt på cellprovsvaren från undersökningen förra veckan. Det kan ta 2-3 veckor innan dom kommer.. Jag hatar denna eviga väntan. Jag vill ha svart på vitt exakt vad som är fel.

Till helgen är det Kyrkmarknad, jag missade den förra året så i år hade jag tänkt försöka hinna dit en sväng!

En bild är bättre än tusen ord

Jag ska verkligen inte klaga på Midsommarhelgen. Vi har haft kanon väder, jätte god mat och underbart sällskap, både nya och gamla ansikten. Vet inte hur jag ska beskriva helgen i ord, "en bild är bättre än tusen ord", så därför tänkte jag dela med mig av lite bilder. Tyvärr blev många av dom dåliga pga den starka solen.. men men!



Linnea, Nina och jag
    Memil och Johan efter snurren, haha  Herr S
L, S, N, D&SJag i solen  Johan och Linnea  
Grabbarna körde en omgång  Puss (jag prickade nästan, haha) Korvgrillning i bagarstugan
  Vacker utsikt på kvällen 


 


Glad Midsommar

Har precis klivit ur duschen. Måste börja göra mig klar för snart kommer dom. Jag tok-längtar! Helgen kommer bestå av grillat, dricka, musik och trevliga människor. 

Inatt har jag sovit helt underbart för första gången på länge.. Inte vaknat stup i kvarten som jag annars gör. Skönt. 

 Nej nu måste jag verkligen gå och börja.. Egentligen tänkte jag ju bara kika in och önska alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR!





I love you <3



Här är presenten jag fick av mamma igår. Mamma beskrev den så här:
"Den stora björnen är Mamma Björn, dvs jag. Den lilla björnen är du, Lill-Emma"
Hon är bra söt min älskade mamma! I love you  <3


Zombie

Jag överlevde! X antal tårar har jag fällt idag.. Jag har verkligen gått som på nålar.. Jag är så himla glad för dom trevliga sjuksystrarna och läkaren. Dom var helt underbart gulliga mot mig. Det som hjälpte mig mest idag var mammas kramar och det lugnande medlet som jag fick.

Efter den hemska undersökningen var jag som en zombie. Min kropp känns fortfarande slapp och trött. Men det är över! Jag kan inte fatta att jag faktiskt har gjort det! Läkaren sa att de lugnande som jag fick kunde göra så att jag inte kom ihåg så mkt efteråt, hur toppen är inte det? Mamma fick återberätta vad som hände och vad som sades.

Nu ser jag fram emot helgen. Midsommar. Jag saknar min älskling.. Idag hade jag verkligen behövt en riktig Memil-kram, men det tar vi igen i helgen.


P.S Jag fick presenten av mamma. Vad det var får ni se en annan gång. Hihi ;D


Undersökning

Gissa vem som är hemma sjuk igen.. Galet va less jag är på det här. Jag levde på yoghurt och panodil för att kunna ta mig igenom gårdagen på jobbet.

Idag har jag hunnit prata med både läkaren och försäkringskassan.. Verkar som att jag kommer få en egen handläggare där nu eftersom att jag varit sjukskriven ett visst antal dagar och dom ska hjälpa mig med någon form av rehabiliteringsplan? Iallafall så ska jag ringa upp henne imorrn efter min undersökning på sjukhuset. Förhoppningsvis så vet vi lite mer om exakt vad det är för fel på mig efter den där undersökningen, och läkaren har förhoppningsvis gett mig ett förslag på en lösning.

Som jag skrivit tidigare är jag galet nervös för imorrn. Tänker inte berätta här vad det är jag ska göra förens det är klart, om jag ens berättar då. Är någon nyfiken får ni fråga. Min mamma är dock helt underbar. Hon vet hur nervös jag blir och hur rädd jag är för läkare, så hon har lovat mig en present om "jag är duktig". Haha, ungefär som när man var liten och fick välja en grej efter att man varit hos tandläkaren, typ ett klistermärke eller ring eller vad det nu kunde vara.



Nu tänkte jag gå och mysa med Alice i soffan..
Hon är så söt, bilden är från i vintras då hon nästan ständigt sov på elementet baki soffan.


Klockan

Jag tänkte vara duktig och lägga mig tidigt igår. Gick och la mig kring 23 tiden. Vred och vände på mig. Gick på toa. Drack vatten. Kollade på klockan: 01.10. Jippie.. Gick inte så jävla bra att somna, trots mina tappra försök. Men tillslut somnade jag. Vaknade, kollade på klockan; 07.10. Därefter vaknade jag minst 1 gång i halvtimmen av rädsla för att försova mig.

Är jätte trött nu. Är van att sova middag, men istället sitter man på jobbet. Har lunch. Åt lite yoghurt, nästan det enda jag kan äta utan att få så där otroligt ont i magen.. Har med mig en varmakoppen, men jag vill inte utmana ödet. Blev en yoghurt till frukost också.. Åhh.. Trött och yr är ingen bra kombination. Jag biter ihop. "Bara" 5 timmar kvar tills jag får gå hem. Wish me luck!

Funderingar..


"If this is my screenplay I don't like my role



På onsdag smäller det. Det enda jag kan säga är "jag vill inte".

Imorgon ska jag prova att gå tillbaka till jobbet, kul att träffa alla igen. Kommer säkert vara jätte mkt som jag har missat sen sist jag jobbade. Tänkte att jag måste fara nästan 1 timme i förväg för att hinna gå igenom mail och hälsa på lite arbetskollegor innan mitt pass börjar. Jag är nervös och spänd på hur det ska gå. Kommer min hals att hålla? Kommer min kropp att orka? Hur kommer det gå på lunchen, ska jag eller ska jag inte?


Världens bästa mamma!!

Idag är det studenten för den yngre generationen, jag har sett dom från mitt fönster när dom har åkt förbi och skrikit i sina vagnar. Det väckte gamla minnen från min student.. Både bra och dåliga. Det bästa med dagen var nog ändå när vi sprang ut, lycka att få lämna skolan bakom sig och börja sitt vuxna liv. Men att se dom åka förbi fick mig också att tänka på att jag var sjuk på min egen student, precis som jag är sjuk idag, på deras student..

Verkar som att det har kommit bort en del post för min del (bland annat ett brev från försäkringskassan) så för säkerhetsskull tänkte jag att jag skulle ringa medicin-rehab kliniken för att dubbelkolla så att inte dom också har skickat brev angående när jag får komma dit osv.. Efter många om och men fick jag tag på rätt person och fick veta att jag förmodligen inte skulle få komma dit förens efter semestern, dvs i augusti!! AUGUSTI!!

För ett tag sen ringde läkaren mig och sa att han hade en tid på onsdag! Jag blev både glad och nervös. Jätte nervös! Nu när jag vet vad dom ska göra.. Jag visste att möjligheten fanns, men jag trodde att jag skulle komma lindrigare undan faktiskt.. Det skrämmer mig så otroligt mkt att fara till läkaren, speciellt den här gången.. Jag är helt ärligt rädd för att jag kommer att kräkas på läkaren. Det gjorde jag på tandläkaren en gång. Pinsamt. Nåja, nu slipper jag gå och gruva mig hela sommaren iallafall.. Skönt att göra bort det..? Tur att jag har världens bästa mamma, hon som ställer upp i vått och torrt. Tack för att du finns mamma. Jag älskar dig oändligt mkt!

Nu ska jag gå till tvättstugan.. Min tvättid startar 15.00.


Böcker i mängder

Kom hem för ett tag sen. Tog en promenad till Kvantum för att köpa lite nödvändiga grejer, bland annat lite Yoghurt.. får ju så förbannat ont i magen när jag äter så jag tänkte att det kanske blir lite mildare för magen? Ska testa imorrn och se hur det funkar..  

Hmm.. Ska nog lägga mig i soffan och förtsätta läsa min bok. Läste ut "Mina Hemligheter" igår och började sedan läsa "14 år till salu", riktigt bra böcker. Har snart läst ut den också.. Då ska jag börja på "Såld" tror jag. Jag har läst böcker i mängder sen jag blev sjukskriven, så om någon har förslag på bra böcker är ni mer än välkomna att meddela mig!






Pengar, pengar, pengar

JAA! Idag kom skattepengarna! Inte illa pinkat!
Hoppas att pengarna från försäkringskassan kommer snart också.
Pengar, pengar, pengar.. ett ständigt problem i dessa tider.

Pratar med gumms nu, längtar tills midsommar.


Stolt flickvän!

Det blev en uppvisning igår iallafall. Jag hade fått informationen om att den skulle vara kring 11 - 12 tiden, men den blev framflyttad till 14.30. Antar att det var pga vädret (det började spöregna och hagla) som dom inte kom förens 14.50. Jag tog några bilder och filmade både ingångsmarschen, utgångsmarschen och lite däremellan. Jag var en stolt flickvän igår!
Ser ni vars Memil är på bild 2?

 


Efter uppvisningen gick jag hem och fortsatte med middagen, smördegsinbakad fläskfilé med sallad. Innan maten var klar hann vi fara och hjälpa Peter med att flytta 3 bilar. Jag fick åka traktor för första gången på flera år! Skit kul! Dessutom jätte härligt att få komma ut lite, då jag mest bara suttit inne hemma senaste tiden.. Hursomhaver, bilarna vi flyttade hade stått där i ungefär 10 år, haha. Det var reservdelsbilar som jag förstod det. Första bilen vi flyttade var inte hel någonstans. Andra bilen var rätt okej. Tredje bilen var vi tvugna att bogsera baklänges då ena bakhjulet inte alls fungerade som det skulle.

Instumentbärdan på bil 1  Bil 2, bogserad av traktorn  Bil 3, bogserad baklänges med Memil i som sitter, haha


Tävlingsmänniska eller dålig förlorare?

6 Juni 2009 - Sverige's Nationaldag idag. Planerna blev inte riktigt som jag hade tänkt, eller som vi hade tänkt. Inget sms kom, så jag antar att det inte blev någon uppvisning att fara och kolla på? Lite tråkigt då jag på nå vänster hade sett fram emot det. Jag tror också att du känner dig stolt när du får visa upp vad du kan och vad du mer eller mindre brinner för.

Gårdagen var riktigt trevlig. Jag och älsklingen vaknade kring 10-tiden, då gjorde vi oss klara, gick ut till bilen och körde först till i19 i ett försök att byta ut kängorna, men förrådet var stängt trots att det stod att det skulle vara öppet!? Knas. Iallafall så for vi på stan, fixade en kabel från datorn till tvn, systemet, presentkort och sen handlade vi. Memil lagade både lunch och middag medans jag fick vila. Sötnos. Vi spelade nå racingspel på datorn, haha. Jag blir så jävla arg då det inte går som jag vill.. Antingen kan man säga att jag är en riktig tävlingsmänniska eller en dålig förlorare, jag satsar på det förstnämnda då det låter bättre, haha!

Nina, jag har goda nyheter till dig! Jag väntar på ditt samtal ;D


I-landsproblem

Jag kan inte bestämma mig. I-landsproblem..?
Idag eller imorgon? Ikväll, i eftermiddag eller imorrn på morgonen?



Bus i solen


Studsbollar

Jag vet inte vad jag ska skriva. Antingen är mitt huvud helt tomt idag, eller så är det så många tankar så att jag inte vet vars jag ska börja då den ena tanken överröstar den andra. Det har varit en dålig vecka än så länge. Min mage och min trötthet vill verkligen inte ge sig. Det är som att det till och från har varit värre än någonsin de senaste dagarna. Jag vill bara lägga mig under täcket och gråta hur ont det tar ibland (vilket också har hänt..). Jag hoppas verkligen att jag snart får en tid från remissen som läkaren gjorde..


Sötnosen min.
Alice fick 3 studsbollar av mormor Lena idag.
Hon springer, hoppar och busar så hon blir helt slut.

RSS 2.0