Helg!

Då var det helg, min buss går 18.20, så jag ska gå lite tidigare från jobbet. Har jobbat in en del på lunchen och 5 minuter kvar som jag ska jobba in på måndag, det blir nog bra i slutändan. Alice är redan i Boden, saknar henne, men är så sjukt glad att hon inte är ensam hemma! Dock tråkigt att måsta vänta i Luleå nästan 2 timmar på nästa buss, men ajja.. inte så mkt att göra.

Himla kul att du ska följa med också!
Imorrn då jäääävlar blir det FEST!!

Frossarkväll

Igår var en liten frossarkväll, blev inge skräpmat, men däremot nalta godis. Hade riktigt trevligt igår, vi såg tv, surrade, frossade i godis och lite annat tjafs. Detta måste absolut göras om, haha! 

Ikväll kommer Emil och imorrn far han, då tar han med sig Alice till Boden. Känns riktigt skönt att lillkissen inte behöver vara ensam i helgen, iofs så hade jag inte farit då, men då hade jag inte fått träffa Emil heller. Vi ska väl passa på att umgås då vi väl är lediga båda två! Ska nästan bli spännande att se hur det går med brännbollen på lördag, sen kommer det besök från Piteå som ska festa med oss på kvällen, längtar!  

Tjejkväll!

Eftersom att det var så pass mkt bra på tv ikväll tror jag att det blir tv-kväll istället för filmkväll. Jag och Sanna ska fara och inhandla godis när jag slutar, sen hem till mig slappa och surra. Trevligt att få göra något annat mitt i veckan också, det är inte bara helgerna som räknas!

Jo angående tvättandet som jag skulle göra i måndags. Det gick himla bra, fick en tvättid och allt, men när jag sen kom till tvättstugan så var självklart en utav mina maskiner trasiga, så jag kunde endast köra en maskin åt gången vilket ledde till att jag fortfarande har sängkläder och handdukar som måste tvättas.. Usch va less jag blir, jag som ville få bort allt på en gång, när jag ändå var i farten så att säga. Men men, ska väl se om Emil är så snäll att han hjälper mig kånka tvätt nån gång när han är här..


Nåja, 10 min kvar, nu ska jag vara lite effektiv!

Vadå it je veijt?

Nu är dagen snart slut, det har varit en hektisk dag på jobbet vill jag lova.. men men, smällar man får ta!

Jag har ont i huvudet, undra om det är nå åska eller regn på gång kanske? Hursomhelst ska det bli himla skönt att få fara hem strax. Imorgon ska jag börja 15 min tidigare och få sluta 15 min tidigare, vi ska testa en ny sak här på jobbet. Sen på kvällen kommer Sanna förhoppningsvis till mig så att vi kan ha en filmkväll, kommer bli riktigt trevligt! Vi kanske borde köpa med oss nå mat hem? Jag får snacka med henne imorrn, det hade varit mysigt iallafall! Onyttigt, men mysigt.

Jag vet inte hur jag ska göra i helgen.. det känns så komplicerat. Kanske bäst att stanna hemma? Fara och festa med Titti på lördag? För jag tänker inte lämna Alice själv hela helgen, det har jag inte hjärta till.. Men det hade varit himla trevligt att få fara iväg och se hur brännbollsyran går till i Gunnarsbyn också, kanske t.o.m får en tid hos den dära frisören, vad jag har hört har han varit frisör/stylist i Hollywood och hjälpt flera kändisar, mer info om det kommer!

Vilken natt

Det har ringt och pipit i min mobil nästan hela natten. Fick sovfrämmande kring 6 tiden imorse, upp 8.30 för att börja göra sig klar för jobbet och nu sitter man här, 2 timmar kvar tills jag får fara hem. Sitter och funderar om jag ska orka fara och sola innan hemgången? Eller om jag rentutav ska orka fara förbi och handla hem lite mat? Men det känns jobbigt att behöva ha påsarna på cykeln.. vet inte ens vad jag ska handla egentligen..

Är ledig imorrn så det ultimata vore ju att göra det då, men det är så mkt annat som ska hinnas med.. Det ska diskas, dammtorkas, dammsugas och skuras + att jag måste gå till tvättstugan redan ikväll och boka en tid för morgondagen. Blir så less att jag alltid ska vara ute i sista sekund. Med min vanliga tur kommer det inte finnas en enda ledig tvättid imorrn.

Skulle verkligen behöva på systemet också, stor handla inför allt som kommer hända nu under helgerna!
Det är verkligen fullbokat, men det kommer att bli kul, kul som fan! Vad som händer? Det återstår att se ;)


Oopss..

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte haft något att skriva om, eller det var en lögn. Jag har hur mkt som helst som jag skulle vilja skriva om, men inget som man skriver om här. Det har hänt rätt mkt sen sist, i stora drag så har Titti fyllt år, det har varit Boden Alive, vänner har fallit bort och vänner har kommit in i mitt liv och lite annat smått och gott.

Jobbar på som en galning, har påbörjat mitt vikariat på 100%, väldigt tungt när man inte är van 8 timmars pass. Extra tungt blir det när alla andra går på semester och man hör vännerna berätta om att dom legat ute och solat hela dagen, varit och shoppat, ska iväg på nån stuga och dricka öl och grilla.. vill också vara med på sånt, men jag brukar vara för trött när jag väl kommer hem.

Jag minns när vi sa "att allt kommer bli mkt bättre till sommaren, då vet vi bättre vilka alternativ vi har, något att utgå ifrån". Man såg ett ljus i tunneln, eller vad man ska säga. Nu känns det som att det där ljuset som man såg som en stark, stark sol visade sig vara ett stearin ljus som brinner ut och släcker ljuset gång på gång på gång.. Kommer vi famla i mörkret i all oändlighet? Jag börjar bli så less, hatar verkligen att inte veta..

RSS 2.0