Sjuk..

Ända sen i måndagseftermiddag har jag haft ont i halsen och feber tillochfrån, i torsdags blev det värre.. har varit hemma sen dess.. Börjar dock bli lite bättre, så det är ju skönt iallafall.

Älsklingen ringde för en liten stund sen och sa att han är på G nu. Om ca 40 min borde han vara framme! 2 veckor senare.. Ska bli kul att träffa han igen, som jag har saknat han!

Kläm & Känn Party!

Galet va roligt jag hade alltså! Vi var massa tjejer som gjorde tacos,
försökte hinna äta mellan varven och innan Kläm & Känn tjejen kom och visade upp alla grejer hon hade.
Kvällen går som inte att beskriva i ord, därför kommer det istället massa bilder!
Enjoy!


 



Jag och Ida började kvällen med en fulbild!
Lyckat, haha!




Visste ni att man ska testa vibratorn mot näsan,
för att på rätt sätt kunna bedömma vibratorns styrka? ; )



Jag var inte den enda som testade vibratorn, Ida kan också!



Det fanns andra saker än stavar, Carro visar upp ett annat exempel ;P



Inget fel med en liten tjejpuss medans man lockar håret! :P



Vårat lilla "Sex and The City-gäng"?!


Innan krogen, party ppl party ppl~ ;D

Så sant, så sant!


Ensam är stark!



Nu ska jag snart börja tvätta, en fredagkväll. Börjar känna mig som en gammal gumma, haha. Imorrn blir det ändring på det! Då ska den här gamla gumman fara på Kläm&Känn Party! Har aldrig varit på nå sånt tidigare, så det ska bli spännande. Är sjukt sugen på att festa redan ikväll, men jag måste verkligen tvätta. Blir bara några få maskiner, kanske sprättar en cider eller så under tiden! Det är ju fest lite överallt, känner man för det hittar man alltid nånstans att vara! Har ju redan fått några olika erbjudanden, får se vars jag hamnar!





Jag och Sanna fixar päron till drinkarna när jag fyllde 21!
Jäkla kul kväll alltså, hade gärna vridit tillbaka tiden~

Ring ring..

Det är helt galet vad det ringer idag på jobbet! Inte en lugn stund vill jag lova.. tyvärr. Är rätt trött idag, hade hoppats på en hyffsat lugn dag iallafall, ungefär som igår kanske? Min lunch slutar snart. Har nedräkning varje timme tills jag får gå hem. Jag tror och hoppas att det blir träning ikväll, hade varit skönt.

Tog det så lugnt igår, det behövde jag. Först kom jag hem, käkade, satt ett tag på msn, duschade, pratade lite i telefon, såg S.O.S Familj, plockade ögonbrynen lite snabbt och la mig sen i sängen och såg några avsnitt Sex and The City. Alice låg och sov på datastolen bredvid - sötnos. Ringde mitt godnatt samtal till Memil, och sen somnade jag kring 23.. Blir väl ungefär samma visa ikväll när jag kommit hem.

Ska jag idas?

Jag står i valet och kvalet om jag ska orka fota grejerna jag köpte igår? Klänningen är helt underbar. Tubklänning som har grått siden tyg med svart spets över och ett svart siden band som man knyter i midjan. Igår lades även en beställning på svarta djävulshorn och 70 cm stora, svarta fjädervingar. Längtar tills ordern kommer så att jag får prova allt tillsammans! Längtar till Halloween, satan i gatan va kul vi ska ha!

Just nu sitter jag på jobbet, var huuuur trött som helst imorse. Skönt att sluta tidigt idag, eller tidigt och tidigt.. 16.45.. men för mig är det tidigt! Jag har som vant mig vid att sluta antingen 19.00 eller 21.00. Ikväll blir det hem, kanske fota grejerna, en varm dusch och sen en kväll framför tvn.

Ska höra hur det blir med Metallicakonserten också, hade varit hur coolt som helst att fara. Vi blir ett ganska rejält gäng som far, om vi får tag i biljetterna dvs. Jag kommer ihåg hur kul jag hade på Iron Maiden, och då tyckte jag inte ens om deras musik. Efter konserten blev jag ett fan, haha! Metallica gillar jag redan, så det kan inte bli fel?! Undra om dom också kör gamla klassiker, eller om det blir bara nya låtar? Hoppas på klassikerna! Om vi får tag i biljetterna, så blir det en hel helg i Sthlm, spännande för en liten Norrlänning. Haha : )


-- Update --


Efter att ha sprungit runt som en galning i lägenheten på jakt efter batterier hittade jag några som höll nog länge för att hinna få några bilder på mina inköp! Bilderna må va dåliga, men det är bilder iallafall, right? ; ) 

           

Alice är helt kär i påsar, och denna påse var inte annorlunda!
 
 


Här är mina 6 badrummsmattor, 2 vita - 2 ljusrosa - 2 mörkrosa,
Alice lyckades hinna sticka in huvudet på bilden också, haha
.


Bilden är inte den bästa, själv tycker jag att klänningen är mkt snyggare i verkligheten!
 I can't wait!


6 badrumsmattor

Det har jag shoppat idag! 6 st badrumsmattor, 1 morgonrock, 1 bolero och en klänning till Halloween. Jag var på stan med min älskade mamma. Hon är så underbar, vet inte hur jag skulle klara mig utan henne!

Emil kom förbi idag! Gissa att jag blev glad. Han skulle hämta nå sågar som dom hade glömt på jobbet, så han kom förbi i typ 10 minuter. Var så härligt att få pussa och krama på han, älskar den känslan jag har när vi får vara nära varandra. Nu är han dock borta igen, vi ses inte nu till helgen men nästa. Hoppas veckorna går jätte fort nu!


Orättvist

Det är så orättvist! 2 veckor! 2 hela, långa jävla veckor innan vi får träffas igen! Jag HATAR verkligen distans..

Emil kom till mig kring 21 tiden i fredags, vi hann umgås några timmar innan jag somnade. På lördagen jobbade jag 8-17, mötte Emil och vi for och köpte mat. Låg i soffan hela kvällen och såg tv och bara pratade. Idag började jag jobba klockan 10.. han skjutsade mig till jobbet och började sedan sin färd mot Boden.. Han borde vara framme vid det här laget.. och nu.. är det 2 veckor innan vi träffas igen. Varför? VARFÖR ska det vara så här? Kan någon förklara det för mig? Är det inte dags för oss att ha ett vanligt förhållande också?

 Imorrn är jag ledig.. men då är han inte här. Så himla typiskt! :'(

Helg men ändå inte..

Det är lugnt, jag godtar ursäken ; )

Idag är det fredag, jag har lunch. Börjar om om typ 10 minuter så jag tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg.. Vet inte vad jag ska skriva om dock..? Hmm.. ikväll kommer Emil, ska bli kul att träffa han. Det tråkiga är att jag jobbar.. 8-17 imorrn och 10-19 på söndag.. på söndag far han igen, så det är inte allför många timmar som vi hinner träffas..

På måndag kommer min mamma förbi, hon hade nå sängkläder som jag ska få kolla på om se om det är något jag vill ha. Sen hoppas jag att vi hinner en sväng på stan, för snart kommer snön och jag behöver nya skor! Har för fan hål i mina.. vilket leder till att jag blir blöt om fötterna och det i sin tur leder till att jag blir sjuk. Kommer ihåg i skolan, då blev jag kallad för "Virus" för att jag var sjuk så ofta, haha!



-- Update --


Jag såg precis mitt schema för november! Ledig varenda jävla helg! Jag vågar knappt tro att det är sant! Kan det bli bättre?! Åhh, min dag blev nu så sjukt mkt bättre, nu kanske jag orkar hålla humöret uppe resterande timmarna här på jobbet! LYCKA!

MORR!

Jag förstår inte! Jag vet att jag inte är världens längsta person, jag är "endast" 165cm lång/kort whatever! VEM BRYR SIG?! Inte jag, jag är mer eller mindre nöjd med min längd. Åhh.. jag blir så irriterad. Att böja på knäna för att bli "lika kort som mig", börjar bli gammalt. Dags att lägga ner nu! Jag personligen har inget behov av att vara längre, jag jobbar inte som modell! Väx upp eller skaffa nya och LÅNGA vänner, så finns det inget att klaga över!

Jag är älskad precis som jag är!


Men åhh..

När Emil for i söndags kopplade vi in internet på min dator, men det funkar inte.. Inte för att jag är så brydd, är så van att klara mig utan + att jag dessutom har tillgång till internet på jobbet + att jag ändå har så fullt upp efter jobbet med andra saker att jag inte ids sätta mig framför datorn.

Annars då? Det blev fest i lördags, bakis hela söndagen men lyckades ändå ta mig till affären och sen köpte jag och Emil bakispizza innan han for.. Det var så sorligt.. trodde de skulle dröja minst 2 veckor tills nästa gång vi sågs. Men för tillfället verkar det som att han kommer redan i helgen. Lägenheten blev så tom efter att han hade packat ihop sina kläder och datorn.. Kändes som att separera, huvvaligen! Nu längtar jag tills han kommer igen. Jag har sovit på "hans sida" hela veckan, till helgen ska jag sova i hans famn. Lycka.

I måndags var jag ledig, låg nästan hela dagen. Kollade tv, käkade BenandJerry glass (sjukt god alltså!), kollade på några avsnitt av Sex and The City och diskade glasen från i lördags, det blev några stycken kan jag meddela. Tror jag räknade till 28 glas + 10 shot glas. Haha. Min kanna Rosa Panter drack jag upp så gott som själv, mkt god!

Igår var jag och Sanna och tränade igen, jag lyckades med mitt mål! Framsteg! ;D

Ikväll efter jobbet ska jag och Svenka dra nånstans och surra, dricka en öl/cider eller två. Funderar på att prova någon form av latte eller så, har varit sugen länge men det blir som aldrig av. Nu jävlar?! ; )

Imorrn efter jobbet blir det träning igen. Oj så kul! Nu har vi kommit igång på riktigt, once and for all! Träning 2-3 gånger / vecka. Från och med nästa vecka ska vi börja med några olika pass, så det blir lite variation istället för att bara köra crosstrainern i gymmet. Det bästa med att komma igång med träningen är att man får nånting annat att göra än att bara äta, sova och jobba på veckorna, sen är det ett jätte stort plus i kanten att man kanske dessutom tappar något kilo. Moahaha!

Distans..

.. åh vilket tråkigt besked vi fick igår när vi skulle gå och sova.. Emils nuvarande chef ringde och påpekade att arbetet här i Piteå är nu färdigt, sista dagen skulle vara imorrn (läs: idag, fredag). På söndag ska Emil ringa igen för att se i vilken stad han hamnar den här gången.. Åhh.. Usch, fy och blä!

Jag har ju vant mig vid att ha min älskling hos mig, att ha han där när jag kommer hem från jobbet. bara sällskapet när det är dags att äta middag, eller sova? Någon att surra med under reklamen på tv? Ensamt värre, tur att jag har katten iallafall..?

Effektiv morgon

Usch vilken tråkigt väder det är idag alltså.. Vaknade typ 06.10 och trodde att Emil hade försovit sig, men han stod och borstade tänderna. Pratade lite med han innan han for till jobbet, sen kröp jag ner i sängen igen. Det var så varmt och skönt under täcket. Alice var helt underbar och kom och la sig med mig, delade som vanligt på min kudde. Mys. Klockan 09.00 ringde min väckare och jag kollade på Top Model och käkade frukost när mamma ringde kring halv 10. Hon frågade om jag ville ha skjuts till jobbet, kravet var att jag följde med henne på stan innan jag började jobba. Tackade så klart ja - sjukt skönt att slippa gå i detta väder och dessutom konka på träningskläderna. Vi snabbade oss genom olika affärer i jakt på en baddräkt till henne, i sista affären gjorde hon ett klipp. Jag älskar verkligen min mamma - hon är så underbar! Klockan 11 började jag jobba.. Längtar tills jag slutar, då blir det träning igen!

--------Update--------



Klockan är nu snart halv 4.. är så less, vill bara hem (läs: först träning sen hem).

Vet inte varför jag plågar mig på det här sättet..? Jag vill inte veta, men ändå kan jag inte låta bli. Varför tar det så ont? Det borde inte göra det. Vissa dagar rör det mig inte i ryggen, medans andra dagar hugger det som en kniv i hjärtat..



Frågor

Den här dagen blir bara värre och värre. Den började bra, men nu? Inte så bra. Vet inte varför.. ingen speciell anledning. Är nog bara trött.. längtar som fan tills helgen alltså! Ledig lördag ,söndag OCH måndag! Vilopaus innan helvetes veckorna.. kommande 2 veckor sen kommer bli tunga.. men men, man ska väl leva i nuet? Ska försöka iallafall. Tänk va skönt att bara få koppla bort allt, om så bara för en liten stund..

Trots att jag försöker överleva genom att ta en dag i taget, kan jag ändå inte låta bli att tänka på framtiden. Hur kommer det att bli? Vart ska man bo? Ska jag bo kvar eller ska vi försöka oss på ett liv tillsammans, på riktigt? Vilken stad? 3a eller 4a? Om jag måste flytta, ska jag verkligen överge min fasta tjänst - den som jag nästan nyss fått? Klarar jag verkligen av att börja på ett nytt ställe, som timanställd igen? Är det inte dags att börja plugga?

Åhh.. det är så många frågor som är obesvarade.. Ska verkligen försöka släppa tankarna, men det är inte lätt. Får inte ni också en känsla ibland som säger dig att det bara är du som försöker? Att det är bara du som anstränger dig? Det känner jag, ibland lite för ofta. Men då brukar det oftast hända något bra så man får upp hoppet igen. Tur det..


Inte länge kvar..

.. tills jag slutar! Blev 1 timme och 30 minuters betald övertid igår, inte illa pinkar ; ) Idag blir det dock inte att jobba över utan jag och Sanna ska fara och träna istället. Skönt! Ska kolla med dom i receptionen om dom kan skriva ut ett nytt kvitto till mig så att jag får igen lite pengar från jobbet! Pengar går alltid åt, så att få igen lite är inte alls dåligt!

Annars då? Allting verkar ha gått bra för Emil i fredags, håller fortfarande tummarna! Jag önskar och hoppas, drömmarna blandas med rädsla för framtiden. Jag vill att allt ska lösa sig, jag tror att det kommer lösa sig. Åhh.. hatar att inte veta, jag vill veta nu nu nu!

Ingen som har något roligt förslag på vad man kan göra till helgen? Hörde nå planer om en Boden-resa? Vet dock inte om jag är så sugen, känns som att det hade varit skönt att ha en till lugn hemma helg.. men man hinner ändra sig 1000 gånger som vanligt..

Åhh nej, nu blev jag jätte trött.. 15 minuter kvar.

Jobb, jobb, jobb

Har fått ännu mer att göra på jobbet, eller kanske inte ska säga ännu mer utan snarare ytterligare en arbetsuppgift.. Vet ni vad? Än så länge älskar jag den, älskar ansvaret som följer med uppgiften! I want more, more, more!!~

Imorrn hoppas jag på träning, afropower dance låter ju som nå jäkligt intressant. Slutar 18.45 och den börjar 19.00, ska nog försöka se till att hinna med på det passet. Jag har redan en plan på att om jag inte hinner med där ska jag köra crosstrainer eller spinning, eller vad som helst på egen hand. Va säger du Sanna?! ;D

Träning!




N
u är det dags för mig och Sanna att dra till Korpen! Underbart underbart! Jag slutade 20.45 och hon slutar 21.00, väntar bara på att dom ska tömma kön så att vi får fara och hämta hennes träningskläder, och sen bär det av! Bra start på månaden. Ska kämpa på trots att jag är huuuuur trött som helst efter alla 9timmars pass - lever på hoppet om att det är sista gången imorrn, för den här gången iallafall. SKÖNT!

Äntligen börjar vi for real! ;D



RSS 2.0