Another day goes by..

Jag har så otroligt tråkigt idag. Känns som att alla ska ut och festa och ha kul ikväll och här sitter jag.. är så less på att vara sjuk. Det händer väldigt mkt ikväll som jag hade velat fara på, Teamfesten på Havsbadet, födelsedagspartyt med rocktema och en umeå fest som skulle ha varit ikväll. Åhh.. varför ska jag vara sjuk just nu?

Det är dags att käka lite så jag kan ta del 2 av 3 från pencillinkuren..


Sjukskriven

Då var man sjukskriven igen.. Jag är så less, nu är det bihåleinflammation igen. Efter undersökningen hos läkaren i måndags fick jag en remiss till röntgen. Första gången, dom röntgade bihålerna och kring 17.30 ringde läkaren och sa att dom skulle höra av sig från öron-näs-halsavdelningen då jag fått ytterligare en remiss dit för en eventuell spolning då jag hade vätska i högra bihålan.. Med min vanliga tur hade dom ingen tid i Piteå, så det blev att fara till Sunderbyn i onsdags. Tur i oturen visade det sig att det inte var speciellt mycket vätska och att det hade sett värre ut på röntgen än det gjorde i verkligheten så ur medicinsk synvinkel var det inte nödvändigt med en spolning. Snacka om att jag var glad att jag slapp!

Nu är det fredag och här sitter jag själv.. har skaffat internet hemma, så nu blir det inte bara bloggande från jobbet. Memil är i Boden ikväll. Imorrn har han en skjutövning eller vad det då var.. Tycker det har varit ovanligt många övningar på senaste tiden? Ajjja.. smällar man får ta.

Jag har bäddat rent i sängen, med mina nya sängkläder. Önskar bara att jag hade haft Sex and the City boxen hemma, så hade jag och Alice kunnat ligga i sängen och njuta av alla galna upptåg som dom har för sig, haha. Hatade den serien då den kom, men senaste året har jag börjat älska den! Kanske borde beställa hem den? : )


Day off

Nu är klockan snart 17.00 vilket innebär att det endast är 2 timmar kvar! 2 timmar! Fy fan, kan knappt fatta det.. jobbat 7 dagar irad, 8 timmar om dagen.. men imorrn är jag LEDIG! Ska låna mammas snygga bil och fara på stan för att shoppa och göra lite ärenden. När jag sen kommer hem ska jag egentligen bara diska, städningen får bli en annan dag. Känns som att det är det enda man gör när man är ledig? Tvätta, städa, diska. Så imorrn tänkte jag unna mig en dag åt migsjälv! Det förtjänar jag!


O.S - Fy satan! [Update!]

[Update!]

H
ittade en underbart söt bild på Alice som jag tänkte dela med mig av!
Enjoy ;D



---
I
går gjorde jag något som jag ALDRIG brukar göra! Jag klippte mina naglar, haha. Nu är dom jämna och imorse målade jag dom svarta. Tycker det är riktigt snyggt. I min värld ska man inte ha svarta naglar om dom är för långa, då ser det snarare ut som häxnaglar!

Nu sitter jag på jobbet.. ovanligt va? Känner mig inte alls på bra humör idag, kan vara för att det är sjätte dagen i rad? Kommer det vara ännu värre imorrn, då är det sjunde dagen.. eller kommer det kännas bättre för att jag vet att när jag slutar imorrn så är jag ledig dagen efter? Jag vet inte..


Btw, O.S.. Vem orkar se och följa det? Varför? Vad är det som är intressant med det? Usch va less jag är på allt jäkla tjat om O.S!


Ingen dans på rosor

Usch, jag har ont i huvudet.. Sanna slutade precis och jag är lite lätt avundsjuk! Hade varit så himla skönt att få gå hem klockan 12 jag också.. men men.. Jag jobbar till 18.00 ikväll och då ska jag hem för att mysa med Alice. Planer för helgen? Jobbar både lördag och söndag.. så det blir en jääävligt lugn helg! Tråkigt men kanske lite välbehövt.. Jag jobbar fan alla dag den här veckan, kommer vara så himla trtt på söndag känns det som, fast det är väl bara att bita ihop? Ajja, jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb iallafall vilket inte är alltför vanligt i dessa tider!

Hmm.. jag är lite orolig även om jag inte borde vara det, men det känns inte bekvämt helt enkelt. Inte med tanke på allt som jag sett och hört senaste månaderna.. Händer nå så händer nå och då var det väl inte meningen, men jag hoppas på det bästa. Var nu en duktig kille, en skötsam kille i helgen!

En olycka händer så lätt..

Åhh, äntligen! Fy va skönt det var att klippa sig! Blev ingen större omvandling, men fick bort det nötta och uppklippt så nu har man lite frisyr igen. Titti blev så fin i sin lugg : )

När jag kom hem från jobbet igår möttes jag av Emil som stod i köket och gjorde middag åt oss, mums! Det tråkiga var att han var helt omplåstrad! Väldigt stort skrapsår på sidan om ögat och ner mot kinden, skrapsår mitt på huvudet.. Såg inte trevligt ut!

1 hel månad!

Jag skrev ju i förra inlägget att "vissa dagar är sämre än andra". Idag måste jag få skriva "vissa dagar är BÄTTRE än andra!". Först och främst fick jag ett erbjudande om tillsvidare anställning! Sweet! Så det blev fest på kvällen hemma hos Titti och Peter, Ida och Erika var också med och senare kom även Ninis (haha, jag kommer ihåg ;P ) och hennes umeåbor och hälsade på. Riktigt kul!

På lördag fick Emil ett samtal om att han kommer jobba i Piteåtrakterna i 1 månad! Så jag har fått en liten inneboende, inte är det helt fel. Jobbigt på morgonen märkte jag idag då vi börjar olika  tider och har helt olika morgonritualer, haha. Men det kommer vara riktigt mysigt att ha någon när man kommer hem, förutom Alice såklart. Någon att äta middag med. Och sen det bästa av allt; att ha någon att sova med!

Nu känns det som att allt är på väg uppåt och trots att jag vet att det kommer att barka och göra en totalvändning snart, kan jag inte låta bli att le och känna mig lycklig. Om så bara för en liten stund ska jag sväva på mitt fluffiga moln och bara njuta!


Vissa dagar är värre än andra..


And I wanna believe you,
when you tell me that it'll be ok.
Yeah I try to believe you,
but I don't?

When you say that it's gonna be,
it always turns out to be a different way.
I try to believe you,
but not today..



Haha..

.. på order av Sanna är det tydligen dags för mig att uppdatera! Jag får väl skylla på att jag varit sjukskriven i 2 veckor pga diverse sjukdomar, tack vare pencillin och vila har jag väl blivit bättre : )

Vad har hänt sen sist då? Hmm.. festandet som var i Boden senaste inlägget blev inte som planerat, men det ar jävligt kul! Sen har det varit lite andra fester, lite solande, ute i det tidigare så varma och sköna vädret, väldigt mkt hemma-tycka-synd-om-sig-själv-mys med älskade Alice och lite annat smått och gott!

Jag har hört vissa saker om vissa personer som jag inte vet vad jag ska tycka och tänka om.. eller hur jag ska reagera för den delen.. Först var jag inte så brydd, "det var ju så länge sen..". Sen bröt jag ner migsjälv i alla tankar och funderingar, men jag tog mig upp igen. Att ställa dig mot väggen var riktigt skönt, om man nu kan säga så? Men jag känner mig fortfarande osäker.. Why?

Har pratat med Nina också, ringde och väckte henne när hon hade en liten tupplur efter jobbet. Lite roligt att hon inte kände igen vem det var först! Skulle egentligen bara ringa ett snabbt samtal till henne, men jag borde ha listat ut att vi aldrig har korta samtal, så det samtalet slutde på 1 timme och 36 minuter, haha! Old times~

Snart slutar jag, ska bli skönt att komma hem till en varm dusch. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och dela en glass med Alice, hon blir som besatt när man tar fram glass och gurka för den delen. Min sötis ; )

RSS 2.0