Hemmakur

Igår var jag på återbesök hos Vårdcentralen, tog ett nytt blodprov.. Hoppas att dom vita blodkropparna har blivit fler nu, vad händer annars? Har väntat hela dagen på att läkaren ska ringa, men ingenting.. kanske på måndag? Dricker lite slush nu, min lilla "hemmakur" - inbillar migsjälv att jag "dödar bakterier" i halsen, haha. Skiter egentligen om det är så eller inte, känns jätte bra för halsen i vilket fall som helst! 

I helgen händer inte mkt, ska ta det lugnt med Memil. Borde dock tvätta, passa på när man är ledig och har lite bärhjälp eller? Får se vad det blir av det!

Utmanad!

Jag blev utmanad av Ida, lika bra att sätta igång antar jag?!

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

√  Jag är tuggummiberoende, går lätt några påsar per vecka. Favoriten måste vara Extra White!

√  När jag var liten kallades jag för Virus av mina klasskompisar, för att jag var sjuk så ofta. Trenden håller i sig? ;P
 
√  Jag HATAR att göra fel! Dubbelkollar hellre saker 1 gång för mkt än en gång för lite, så länge det finns tid och möjlighet till det så klart - fast ibland gäller det att prioritera och ta sig tid.

√  När jag flyttade hemifrån hade jag aldrig kopplat in en video/dvd/box, visste inte ens vad en scartkabel var?!

√  Mina händer blir blå/lila fläckiga när jag fryser. Har flera gånger fått höra att om man har sånna fläckar betyder det att man är en tjuv, denna myt avslöjar jag dock här och nu!

√  Jag längtar efter att få gå i pension!

Dom jag utmanar är:
Ida
Sanna  - www.sannabackman.blogg.se
Nina - www.niiinaapiiinaa.blogg.se
Emma
Martina
SvenErik

Grattis Memil!!

Igår var jag ledig, det var välbehövt. Vaknade upp på morgonen och skulle säga "god morgon" till Alice, men rösten fanns inte dr, ungefär varannan bokstav var det enda man hörde.. Jippie tänkte jag, ska jag tappa rösten nu också? Jag som ÄNTLIGEN har blivit bättre sen sjukskrivningen.. Tydligen inte?

Steg iallafall upp, såg Top Model, duschade och gjorde mig klar i väntan på Nina! Vi for till stan, jag köpte en rosa scarf/halsduk, matchar skorna utmärkt, haha! Sen köpte jag en bolero också, likadan som jag har sen tidigare fast i mörk, mörk lila, kommer säkert bli skit snyggt tillsammans med lite svarta plagg! Vi träfade även Sanna på stan, käkade på Subland, skagen med räkor, äckligt gott alltså. Sen bar det av till systemet, var tvungen att fylla på inför helgen. Efter en snabbis på Kvantum fick jag skjuts hem och Nina for för att skjutsa hennes mami.

Jag konkade in alla mina påsar och snabbstädade, mest småplock om jag ska vara ärlig, diskade också, oj vilken skillnad det blev hemma! Ninis kom tillbaka kring halv 7 (?) och vi började göra oss klara, välja lite kläder osv. Hon hjälpte mig med vad fan jag kan ha på mig till helgen. Det är nämligen som så att min älskling, Memil, fyller år idag! Och imorrn tar jag bilen och far till Boden för att fira honom tillsammans med massa bekanta. Jag håller tummarna för en toppen kväll, för på lördag då smäller det! Hursomhelst, jag och Nina hade väl tänkte försöka fota lite bilder igår, vi hade värsta bra idén, vädret var dock inte på våran sida och sen fick vi idétorka så det blev inte nå bilder.. Eller, haha, jag lyckades ta några snygga bilder när hojjna skulle gurgla Lysterin för första gången i sitt liv. Måste ju få tacka dig gumms för en underbart trevlig dag, mkt skratt och mkt surr. Precis som förr! : )

Oj va mkt text det blev på en gång nu, ajja detaljer. Nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas att detta blir en bra dag, har som sagt skit ont i halsen, speciellt när jag sväljer. Det liksom "fräter/bränner".. Ska jag behöva ta kontakt med läkaren igen eller..?


Bus Bus!!

Alice måste ju vara den sötaste katt jag vet! Jag hittade en påse med godissnören, ni vet som man åt när man var liten? Iallafall, Alice är helt galen i dom! Hon kan busa med ett sånt snöre huuuur länge som helst! Kunde inte låta bli att busa lite extra och passa på att ta några bilder på min älskade sötnos. Enjoy!


   

Är hon inte underbar så säg?
Första bilden lyckades hon fånga snöret, dock i munnen. Detaljer!
andra bilden älskar jag hennes tass,
hon försökte verkligen, men lyckades som inte stoppa snöret!
Va sägs om framtassarna på tredje bilden?
Hon blev lite trött, men fokuserade ändå blicken. Haha!

Lite roar små~



Njutning på hög nivå

Ännu en ny dag, höll inte på att ta mig upp imorse alltså! Var sjukligt trött när klockan ringde, trots att jag har sovit ovanligt lugnt inatt, utan att vakna 1 gång i timmen som jag ofta annars gör. Det är stress, drömmar och tankar som alla 3 är stora faktorer till detta. Kanske var det min lilla egen tid igår som gjorde att jag kunde sova bättre? Jag började med att fixa middag när jag kom hem efter jobbet, tog en 30 min lång dusch med både peeling och hårinpackning, såg lite tv och höll på att somna i soffan. Varmt och skönt under täcket med älskade Alice sovandes på magen, älskar när hon ligger och spinner så som hon gör. Det är njutning på hög nivå, i min värld iallafall! Sen tog jag mobilen och lyssnade på musik, rensade tankarna och gick sen och la mig, somnade till Scrubs..


Nina, fan va jag längtar tills imorrn, hoppas du är redo! ;D

Stor och stark?

Har äntligen börjat få bort julen hemma, iförrgår och igår satte jag upp dom vanliga sakerna igen.. har fortfarande lite kvar.. Är så less på min förkylning (eller vad man nu ska kalla den?) som aldrig släpper.. Den tar all kraft som jag har alltså, är så trött och sliten efter minsta lilla. Ta igår tex, efter att ha hållit på att fixa till hemma ca 20-30 min var jag tvungen att lägga mig i soffan och vila, för min kropp ville verkligen inge mer? Kring middagstid kom Sanna förbi och vi for till hennes faster för att kika på ett köksbord och surra lite, kom väl hem efter 2-3 timmar och då var jag så där äckligt trött igen, somnade nästan sittandes i soffan.

Idag biter jag ihop, idag ska jag vara stark. Jag är tillbaka på jobbet! Det är riktigt tungt, känner hur mina ögon börjar bli trötta och min kropp skriker efter soffan, att få lägga sig under täcket, bara blunda och känna hur värmen sprider sig ända ut i fingertopparna. För just nu, är dom som istappar.

Bättre sent än aldrig?

Det är ett nytt år, har varit det ett tag nu men som rubriken säger: "Bättre sent än aldrig".  Nyår var jag sjuk, ovanligt..? 5 januari öppnade vårdcentralen igen, ringde dit, fick en tid för undersökning. Läkaren undersökte mig, jag fick ta ett blodprov (!) och dom sa att dom skulle höra av sig om det var något som inte stämmde. Tog min sjukskrivning och drog hem, ca 2 dagar senare (tror jag) ringer läkaren.. Oh no! Det är något som inte riktigt stämmer med mina vita blodkroppar, lite för lite av dom, vilket i sin tur leder till att immunförsvaret försämras (?). Känns inte så bra, men ändå bra att få veta vad som är "felet", för nu har jag ju en chans att göra något åt det. Köpt vitaminer och grejer som ska vara bra för immunförsvaret, hoppas det funkar för jag ska tillbaka om typ 1½ vecka för nytt blodprov och se om det är normalt eller samma, tänk om det är värre? Uh uh.. Håll tummarna för mig!

Egentligen har det inte hänt speciellt mycket, har varit så himla trött och hängig från förkylningen att jag inte orkat göra nå alls typ.. Men jag har däremot tagit ett jätte beslut. Det känns jätte bra och hur skönt som helst, som att jag äntligen börjar hitta tillbaka till migsjälv, till mina drömmar och framför allt mina mål. Detta kommer bli ett bra år!



Alice byggde en koja av mitt täcke när vi myste i soffan en dag, sötnos ; )



RSS 2.0