Vintern är på G..

Pratade med läkaren idag igen.. sjukskriven på heltid den här veckan ut.. Börjar bli riktigt rastlös av att gå hemma. Idag har jag dock lyckats sysselsätta mig så gott som hela dagen. Mamma kom hit imorse, vi for in till stan och mitt jobb för att lämna sjukintyg, snabbhandlade det nödvändigaste på Kvantum och sen skjutsade hon hem mig. Fy fan vilken jävla snöstorm det var ute, och jag antar att detta bara är början.. Tacka vet ja sommar! Iallafall, väl hemma gick jag ner i förrådet och bökade mig längst in för att komma åt julsakerna, bara 1 månad kvar till jul! Sen började jag diska, dammsuga, skura toan och golvet. Pratade en sväng till Nina medans jag dammtorkade och började placera ut julsakerna, tomtar, ljus och massa mys. Imorrn är det egentligen bara gardinera och dukarna som ska strykas innan dom hängs upp och sen ska stjärnorna placeras ut i mina fönster. Kul att ha något "vettigt" att göra för en gångs skull!




Juldekoration i vardagsrummet, bytte dock till en annan kruka för blomman.
Kanske borde visa bilder på hela lägenheten när allt är klart?


[Update]
Jag kom just på att jag inte har berättat vad det blev i helgen, jag och älskling hade våran 2 års dag i tisdags, men pga distansen kunde vi inte "fira" då, utan det blev nu i helgen istället. Vi hade massa planer på olika saker som vi tänka göra, bara för att göra något annat än att sitta hemma, men eftersom att jag inte har mått så bra senaste veckorna (läs: sjuk) blev det ändå att vi lagade mat, såg tv, pratade, myste framför en film och "bara var". Det kunde inte ha blivit mer lyckat. Det var länge sen vi kunde umgås bara vi en helg och göra ingenting, inget festande, inget folk.. Bara vi - Memil och Memma.

Helt underbart!



Hål i skorna




Jag köpte nya skor idag, tycker dom är riktigt coola!


50%

Chocken har lagt sig efter de dåliga nyheterna.. nu är det väl bara vänta på del 2 av dessa nyheter. Nyheterna som kommer göra så att jag gråter floder och gör min kropp uttorkad..

Jag och Emil hade 2 års dag igår, vi fick inte vara med varandra och mysa. Vi ska mysfira i helgen. Vad det blir vet vi inte än. Bio, bowling, äta ute, laga middag hemma, fara och bada. Många förslag, men inget bestämt. Saknar dig fortfarande.

Helgen var fylld av flera överasskningar. Först jag som gjorde en surprise på Emil på fredagen, han trodde jag skulle komma på lördag, men jag kom redan fredag. Han verkade glad när jag kom, 2 veckor senare.. Sen hans kompis Fredrik som fyllde 25 och hans tjej hade ordnat så att alla hans kompisar var där när dom kom hem efter middagen. Grattis än en gång! Söndagen bestod av bakiskäk och sen på kvällen körde jag hem till Piteå igen.

Nu börjar jag om ca 1 minut, är sjuksriven på halvtid så jag jobbar bara 4 timmar om dagen den här veckan ut. Nu vill jag bli frisk på heltid!


Jag ångrade mig.. Åh, jag är så less på allt. Ta mig härifrån!


Dåliga nyheter..

Vad säger man när man inte kan säga "det kommer ordna sig", "allting kommer bli bra igen"?

Morgonen började på vårdcentralen, blev sjukskriven veckan ut. Hoppas det blir bättre snart, är så less på förkylningen. For till jobbet, lämnade läkarintyg osv.. och sen körde jag hem till mamma. Tack älskade ängel för att jag fick låna bilen! Innan hon skjutsade hem mig var in på affären, där jag fick extremt dåliga nyheter. Jag visste inte vad jag skulle säga, koncentrerade mig mest på att inte bryta ihop i tårar bland allt folk.. Har gått omkring och varit ledsen till och från hela dagen, vet inte vad jag ska ta mig till..

Jag tröstshoppade en ny mobil, blev Sony Ericsson C905.

[Blank]



Have you ever hated yourself for staring at the phone?

Jag saknar dig..

Helgen och Halloween är över. Veckorna är så tomma nu. Ytterligare 2 veckor ska passera.. Hur ska jag orka? Saknad och ensamhet, det är min verklighet, ska det verkligen vara så? Efter snart 2 år, varav 1 år i distans, tycker jag att det är dags för en förändring. En förbättring. När är det våran tur..?


I miss you
There's no one to save me now
I'm standing on the edge
and still I wonder how
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
I miss your soul, I miss your eyes
God I miss you


RSS 2.0