Bye bye lägenheten..


  

Del av vardagsrummet  Hallen  Toan  Sovrum

Nu är min lägenhet inte "min" längre. Var och städade ut det sista och lämnade tillbaka nycklarna idag. Man kan väl säga att min nyckelknippa är en nyckel fattigare och jag är en lägenhet kortare.. Känner mig hemlös.. Bye bye lägenheten..

Var på stan en snabbis med Sanna. Fick en goodiebag av Ida *Tack än en gång* och sen köpte jag lite smink, hittade inte det jag egentligen letade efter.. men men, sånt händer! Jag avlider ju inte utan det och det är väl tur iallfall!?

Ikväll funderar jag på att ta ett glas vin, slappa och se Idol.
Memil kommer hem om några timmar också. Det känns hur bra som helst. ♥

                                               Så här såg hela min vecka ut i stort sett:
                                                     Min högra sida 
                                                               Höger sida om mig

                                                     Framför mig 
                                                                    Framför mig

                                                     Min vänstra sida, Alice var så klart med som moraliskt stöd!
                                                                 Min vänstra sida
                                               (så klart var Alice med som moraliskt stöd!)


Måste bara säga..

.. att jag tycker att ni är kassa!


1000kg lättare!

Eximinationsuppgifterna är nu klara och inlämnade!! Check!
Svenska-delen blev drygt 1½ sida, matte-delen drygt 2 sidor och rapporten 9 sidor.

Har varit med mamma på systemet. Vi passade på att gå in i nya gallerian här i Boden, men det var så sjukt mycket folk att vi i stort sett vände i dörren och gick igen. Nu är jag hemma igen, maten står på spisen och jag har börjat småstäda lite. Det känns som att jag är 1000 kg lättare efter att ha lämnat in examinationsuppgifterna! Nu är det långhelg för min del. Imorrn kommer älsklingen hem också, "halloween" fest på lördag och bakisdag heeela söndagen, Memil stannar ända tills på måndag. NICE!


Äpple

Det blir en uppdatering idag trots allt.. Det trodde jag faktiskt inte, men jag har varit så effektiv i mitt pluggande
att än så länge ligger jag i fas med min plugg-planering! 

Sitter och väntar på att klockan ska gå och blev så spyless på pluggandet så jag kom ändå ingenstans. Ska iallafall snart fara och hämta upp världens bästa mamma! ♥ Hon är i Boden i veckan och tydligen nästa vecka också och idag hade hon ett hål i planeringen så vi ska in på Dollar och Kvantum. Jag hoppas på att köpa kökshanddukar med tomtar på (jag har spanat in ett speciellt par!) och inatt när jag satt och pluggade fick jag ett sådant enormt sug efter ett stort, saftigt äpple så det måste jag bara köpa idag. Vilket äpple tycker ni är godast? Grönt, rött, gult eller en blandning? Jag älskar äpplen som är mixade av rött och gult. Det ska vara så saftigt att det nästan rinner från äpplet när man tar en tugga, och sen om det är pyttelite surt ger bara en liten extra prick över i'et!

O
m jag lyckas bli "klar" med eximinationsuppgifterna idag blir det kanske ett inlägg till ikväll/inatt. Igår satt jag uppe till 01.10 och pluggade. Gick till sängen och ser att Alice redan har lagt sig på sin kudde i sängen och sover.. Hon vaknade till när jag kröp ner och började böka om i sängen, då la hon en tass på min kind och pang så somnade jag. Det kändes som att jag vaknade efter ca 10 mintuer, men egentligen var klockan 08.00, så jag hade ju sovit flera timmar.. Som sagt så blir det ännu mera plugg när jag kommer tillbaka, jag bara längtar tills imorrn eftermiddag när jag har skickat in uppgifterna och kanske kan lägga mig i vettig tid och sova.
Just nu saknar jag sömnen och drömmarnas värld.


Söndagsförare #?!@

De finns alldeles för många idioter på vägen! Man borde dra deras körkort på en gång! Klarar man inte av lite mörker och snöblandat regn, utan måste ligga och köra i 60 på 110-väg, så har man två alternativ.
1. Antingen jobbar man över för att iallafall slippa rusningstrafiken när man vet att man kör som en kratta.
2. Eller så stannar man helt enkelt hemma! Utan att ens gå en meter utanför dörren!
Jävla söndagsförare @!?#

Min dag har varit otroligt hektisk, for hemifrån ca 06.50, tankade, körde till LTU, satt i bibblan med Sofia. Vi tog bilen efter nån timme och fotade ett kalssrum från grundskolan till examinationsarbetet, skjutsade hem henne och körde till Piteå. Väl framme i Piteå började jag flyttstäda, hann väl lite mer än hälften innan jag mötte upp Sanna och gänget, drog hem lite grejer till garaget och sen började min färd mot Boden. Då jag gång på gång hamnade efter efterblivna jävla söndagsförare som säkert har småbarn som agerar bättre än dom i trafiken!

Nu är jag iallafall hemma, har nyligt fått i mig dagens första mål mat, ska ta en dusch i hopp om att slappna av innan pluggandet sätter igång igen. Imorrn blir det tok-nöt på pluggfronten. Funderar på att stänga av mobilen imorrn för att verkligen slippa bli distraherad då jag idag har förlorat flera timmars pluggande som jag ska försöka arbeta igen..  

Vi hörs när vi hörs, vem vet när det blir nästa gång..


Plugg hela dagen

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen, några avbrott här och där. Har hunnit rätt mycket, så det känns skönt. Ska göra en sista grej idag innan jag ger upp för dagen.

Imorrn ska jag möta Sofia på LTU's bibliotek kring 07.30.. vilket innebär att jag måste fara från Boden strax före 07.00.. Kommer sitta i bibblan till drygt 12 och sedan far jag till Piteå för att påbörja flyttstädningen! Jag hoppas på att hinna en snabbis på stan också, vill så gärna in på Cubus och Gina, men vi får se hur tiden räcker till..


Naken utan mobil!

Oj vilken härlig helg det har varit! Memil kom hem lagom till Idol i fredags, så vi hade mys med lite onyttigheter, massa surr och Idol. Vi gjorde som vanligt en tidig fredagskväll.

På lördag klev vi upp rätt tidigt, for och bytte till vinterdäck på bilen (jag hjälpte till och fick testa ett däck nästan själv också!), sen körde vi till Piteå. Flyttade resten av grejerna. Planen var att vi skulle hinna börja med flyttstädningen också, men det var mer grejer kvar i lägenheten än vad vi trodde så vi hann precis tömma lägenheten på saker och sen körde vi tillbaka till Boden. Måttlig irriterad blev jag när vi hade kommit ungefär halva vägen till Piteå och upptäcker att min mobil är kvar i Boden.. Snacka om att man känner sig naken utan mobil! Vi kom iallafall tillbaka kring halv 7 - 7 tiden, då blev det en sen middag, körslaget och början av Little Miss Sunshine, innan vi gav upp och gick och la oss och somnade till True Blood. Jag kröp så nära Memil jag kunde, kände hans andetag i nacken, sen somnade jag så.. Den mysigaste och klart bästa känslan på hela helgen!

Idag har vi inte gjort mycket alls, fixat Word osv till min bärbara, bärt upp grejer från bilen, käkat lunch, postat ett brev till Polisen (!) och sen for han.. Jag såg när han klev in i taxin, fällde en tår och sen kändes det bättre, inte bra, men bättre.. Idag är en tom dag, en sorgsen dag. Jag hoppas att skolan kommer ta upp så pass mycket tid i veckan att dagarna bara rusar förbi..

Ska till Piteå, mest troligt på tisdag, och göra flyttstädningen som vi inte hann i lördags. Den här gången ska jag fan komma ihåg mobilen när jag far! Så bara slå en pling om det är någon som vill komma och hälsa på mig i min lägenhet för sista gången!

Nej nu ska jag servera lite mat i Café World och sen fortsätta med lite pluggande!


Efterlängtad


Om några timmar kommer älsklingen hem.
Som han är efterlängtad



Bara det inte blir sämre..

Fy fan va jag är trött.. har sovit som en kratta.. Svettas och fryser om vartannat.. Nyser och är snorig hela dagen.. Dessutom har jag sjukt ont i halsen, verkar som att min högra halsmandel är på väg att svälla igen.. Panodil och halstabletter är väl det jag får kurera mig med!

Bussen går några minuter efter 7 till LTU. Blir bibblan hela förmiddan, ska ta bussen hem 12.30. Då blir det att försöka äta lite lunch och sen kanske sitta och renskriva en stund, beroende på hur jag mår. Bara min förkylning, eller vad det nu är, inte blir sämre.. Åhh.. jag varken orkar eller har tid just nu..


Matte på engelska

Idag är en bättre dag än igår. Jag har fixat den där förbannade "trasiga" observationsfilen, tog drygt 1½ timme. Kul. Sen har jag skrivit och skickat in mina reflektioner angående litteraturseminariet. Skönt.

Nu håller jag på att tvätta, eller själva tvättdelen är väl egentligen klar. Jag väntar snarare på att tummlaren och torksåpet ska bli klara. Så fort jag har hämtat det tänkte jag sätta mig i soffan och läsa lite matte. Våran mattebok är på engelska, men den är faktiskt hur bra som helst. Lättläst och väldigt bra information i den.

Imorrn blir det LTU på förmiddan. Jag och Sofia ska agera bollplank till varandra. På eftermiddan blir det nog att skriva lite hemma och sen på kvällen kommer min älskling hem. Då blir det nog som vanligt mys framför Idol och en tidig kväll. På lördag ska vi till Piteå för att flyttstäda och tömma det sista i lägenheten.. Hon som ska flytta in ringde idag och frågade när jag skulle lämna nyckeln.. känns ganska konstigt att någon annan ska bo i min lägenhet måste jag säga. Längtar som fan tills vi får en lägenhet i Luleå, hihi.

Fest förrförra helgen
Tyckte jag hörde rykten om att det kanske blir fest i helgen?


Gjort är gjort

Morgonen började när klockan ringde 06.00, gjorde mig klar och for till LTU. Förberedde lite med min tvärgrupp inför seminariet med läraren angående "en god psykosocial lärmiljö". Jag tycker att det gick okej, men jag är stolt över migsjälv som inte stannade hemma utan bet ihop och gjorde bort skiten!

Kom hem rätt tidigt, men har varit i telefon i stort sett hela dagen. Det mest oväntade samtalet kom bara en liten stund efter att jag hade kommit hem. Det rörde om sig i hela magen sekunderna innan jag svarade, sekunderna jag stod med telefon i handen och såg vem det var.. Snacka om att jag blev paff, men framför allt nervös! Ibland visste jag inte vad jag skulle säga då jag  egentligen höll med om vad den andra personen sa.. Det kändes så himla taskigt att hålla med så antingen var jag tyst eller så sa jag "gjort är gjort".

Efter det samtalet har jag surrat med Titti tills batteriet tog slut, senare med Sofia angående planering av resten av veckan och nästa. Lärarna släppte nämligen eximinationsuppgifterna idag och detta är ändå rätt stora uppgifter som ska lämnas in nästa torsdag. Jag och Sofia ska iallafall leka bollplank med varandra, jag tror att vi löser uppgiften i slutändan!

Har  börjat få sjukt ont i halsen igen. Har problem med datorn och med Word-programmet. Har mailat läraren angående den oläsliga observationsfilen. Har inte hunnit plugga det jag tänkte idag för jag har mer eller mindre gått i chock. Jag har pratat med mamma som är i Boden tills på fredag, men har fullt upp på sitt håll.. vi hinner nog inte träffas förens eventuellt nästa vecka :'(

Nu vill jag att Memil ska ringa och ge mig lite styrka.
Det är han bra på; motivation och inspiration.

Inte min dag idag..

Alarm

Min klocka ringde aldrig imorse! Vaknade och tänkte för mig själv ”undra va klockan är då alarmet inte har ringt”. Kollar klockan: 06.53! Jag hade ställt min klocka på 06.00. Antingen har den inte ringt alls eller så har jag stängt av alarmet och somnat om utan att fatta vad som precis hände. Tyvärr tror jag på det senare alternativet..

Stressade iallafall som fan för att hinna sminka mig, på med mjukiskläder och ner med ett äpple i väskan. Sen kom Kristoffer och hämtade mig, hade svenska lektion till ca 10.30. Mötte upp en gammal vän för lite surr och sedan bar det av till bibblan för att ha litteratur-seminarie angående genusböcker som vi har läst. Rätt intressant.

Därefter var det extremt mycket dötid med Elina innan bussen gick hem 14.50. Vi klev av bussen uti Kvantum, gick in och handlade mina efterlängtade Spröda Risbröd (glutenfria, ofcourse!) och lite annat smått och gott. Vandrade hem hit, värmde lite käk och kollade på ett avsnitt av ”Sveriges Fulaste Hem”. Efter det har jag renskrivit min del av seminarie presentationen för morgondagen’s tema ”en god psykosocial lärmiljö”.

Tänkte hoppa in i duschen och bara ta det lugnt resten av kvällen. Det jag hade tänkt plugga ikväll ska jag göra imorrn på LTU då jag har massa tid över i väntan på bussen tillbaka till Boden.


Avslutat kapitel

Totalt körde vi 3 svängar med möbler och grejer på släp igår. Vi lämnade lägenheten i en enda röra. Det är fortfarande lite kartonger kvar. Hade inte hunnit vara och packa färdig, så jag packade medans killarna bar, vilket resulterade i att jag fick slut kartonger och hann inte packa allt. Ett stort tack till Erik, Johannes och David som hjälpte mig och Memil med flytten! Nästa lördag ska jag och Memil tillbaka för att packa det sista och köra det hem till mamma och göra själva flyttstädningen. Det känns världigt sorgligt.. Men som en klok bekant sa "du avslutar ett kapitel i ditt liv för att kunna börja på nästa". Det är så sant som det var sagt!

 
                                    Memil och Memma
                                                       Kärlek på hög nivå

Älsklingen for idag. Tråkigt. Nu är jag ensam med Alice igen. Gräsänka. Helgen har varit helt underbar och jag är så otroligt lycklig för den tid vi får tillsammans. Varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund han är hemma är den bästa tiden på hela veckan..


Piteå

Om dryg en timme kör jag och grabbarna till Piteå för att tömma lägenheten..

                        
                                                   En del av vardagsrummet..

Svininfluensa

Idag mår jag bättre, känner mig inte så där febrig som igår utan bara grymt trött. Har sovit 9 timmar inatt. Väntar på att Kristoffer ska komma och låna en bok, funderar på att gå ut och gå en sväng bara för att få lite luft. Jag tror att lite luft skulle kunna göra mig lite piggare? Väntar på att Nina ska ringa också, tänkte passa på att göra bort disken medans vi surrar.

Ikväll (läs: inatt) kommer Memil hem, som jag längtar! Imorrn ska vi flytta möblerna från min lägenhet. Pratade precis med mamma och Danne angående släp och körning osv, men det visar sig att hela min familj har åkt på svininfluensan?! Inte fan vågar jag träffa dom då ju! Jag kan ju räkna ut med röven och en bit krita att träffar jag dom i bara några sekunder så åker jag också dit! Det har jag verkligen INTE tid med! Jag har alldeles för mycket att göra i skolan för att jag ska ha tid att åka på svininfluensan!! Hur ska jag lösa det här?


Surt sa räven..

Slockande direkt efter att jag hade fått i mig lunch. Sov flera timmar och vaknade med huvudvärk, ont i hela kroppen och feberfrossa. Knaprar panodil samtidigt som jag sitter uppe och pluggar nu, hade jag inte somnat hade jag kanske hunnit läsa klart och skriva lite stödanteckningar redan.. "Surt sa räven om rönnbären", inget att göra åt nu förutom att ta en extra panodil och göra klart det här nu så att jag kommer i säng nångång! Trött.


Matte, matte och åter matte..

Mycket snabb uppdatering nu:

Vaknade av en mardröm imorse, steg upp och gjorde mig klar för LTU. Blev upphämtad av Kristoffer 10.50, hade tvärgruppsmöte med Madde 11.30 i bibblan. VFU-info 13.00 - 15.00 (ungefär), skulle hjälpa Kristoffer att kopiera men ingen kopiator på hela universitetet verkade fungera (vi testade 3st, samma fel på alla), vi gav och upp körde hem. Gick direkt och hämtade bilen, hämtade Elina, mini-handlade, lämnade tillbaka mobilladdaren till Ewa, hämtade Tindra på dagis, kom hem och käkade middag. Sen har jag läst nästan 80 sidor i den engelska matteboken "The Elephant in the Classroom" och skrivit nästan 3 stycken A4 sidor med reflektioner, egna erfarenheter av mattelektionerna och analyserat. Mitt i allt pluggande ringde Sanna och vi gnällde av oss lite. Min dag i stora drag.

Matte-seminarie imorrn 8.15 - 11.45.
Wish me luck!


Roligt inlägg?

Idag har jag skrivit stödord inför tvärgruppsmötet imorrn angående en bra psykosocial lärandemiljö. Jag har letat fram och skrivit ut två stycken rapporter som jag tror är bra att använda till kommande eximinationsuppgifter. Jag har dessutom skrivit klart A-uppgiften till matten på torsdag - "Reflektioner kring upplevda lärande miljöer i matematik", totalt 1½ A4. Det som är kvar idag att plugga är att jag tänkte börja läsa min genusbok som min basgrupp ska hålla seminarie om nästa vecka. 

Imorrn måste jag åka in tidigare till LTU för att möte upp tvärgruppen och sammanställa inför seminariet med läraren nästa vecka. Sen är det obligatoriskt möte angående VFU'n. Det tror jag kan bli intressant, förmodligen har dom placerat mig på praktik i Piteå så det ska jag se till att ändra på, för jag ids fan inte köra till och från Piteå varje dag för att fara på praktik! När jag kommer hem igen blir det att läsa matteboken, som för övrigt är på engelska, och sedan göra B-uppgiften. Huvva vilken fullspäckad dag jag har imorrn.. 

Jag hade verkligen trott att mina böcker som jag har beställt skulle komma idag, men icke sa nicke! Håller tummarna på att dom kommer imorrn istället då.. I need them!!

Kvar på dagens ordning står iallafall dusch, middag och som sagt att läsa genusboken. Det måste inte nödvändigtvis ske i den ordningen! Roligt inlägg ens.. Verkligen inte, men skit samma. Det är så här mitt liv ser ut just nu så det är smällar ni får ta, det är trots allt ingen som tvingar er att läsa!


Tömma lägenheten..

Dagen började med en tripp till LTU, var där 1 timme och 30 min innan lektionen började för att möta upp Sofia i bibblan och göra en sammanfattning av mitt klassrum, Baywater. Små intressant när man sen på lektionen fick höra om de andra två klassrummen och vi började analysera och jämföra. Jag måste faktiskt erkänna att jag är glad att jag har gått skola här i Sverige, det finns jätte många saker som är lika men det finns även så otroligt mycket skillnader på hur man lär ut, hur lektioner är uppbyggda osv. Kanske småsaker i vissa personers ögon, men i min värld är dessa "småsaker" extremt viktiga!

Efter lektionen körde jag hem hit och kan väl säga att jag har gjort allt och inget. Har fördrivit dagen framför olika spel på Facebook, mys med Alice, America's Got Talent och planering inför hemstudier imorrn. Pratade med älsklingen en sväng, längtar redan tills han kommer hem på fredag natt! Däremot måste jag säga att jag inte längtar till att tömma lägenheten på möbler på lördag.. Allt jag äger och har ska förflyttas från lägenheten till mammas garage. Spännande att se hur det ska gå!

Nåja, det är en dag imorrn också. Ska hitta en bra sova-film nu tänkte jag!

                                    Bummsan
                                                     God natt världen!


Guld helg!

Då var den här helgen över. Fredagen bestod av mys framför Idol med Memil och en riktigt tidig kväll.

Lördag vaknade vi kring 10 tiden tror jag och började göra oss klara, for på Kvantum för att inhandla lite mat. Vi drog sen på systemet, men det var bara gubben som handlade några öl. Jag hade kvar massa vin och några cider sen tidigare! Vi var dessutom in och köpte en USB-kabel till min skrivare-scanner-kopiator. Är så jävla glad att den funkar nu, så himla skönt att kunna skriva ut saker till skolan, tex schema och studiehandledning, men även rapporter osv. Nöjd till tusen! Vi gjorde mat och käkade, såg lite film och drack nån öl och lite vin innan vi drog oss vidare mot David och Sylvia, kollade fotboll och sen for vi till Johannes innan utgång på Bränna. Vi dansade och hade hur kul som helst. Verkligen en guld dag och även en guld helg!

Idag har jag inte gjort många knop, har vinkat av Memil för drygt 1 timme sen.. Känns tråkigt, men jag vet att jag har fullt upp med skolan i veckan och han kommer ju hem nästa helg, dock sent på fredag men ändå, han kommer iallafall..!

                                           Kärlek ♥
                                                     Bild från en annan helg.
                                                             Kärlek


Ett önskemål

Har varit och gjort ärenden med Elina på stan. Trevligt!

Börjar känna mig lite stressad att hinna göra mig klar. Om bara några få timmar kommer min älskade Memil hem! Han hade ett önskemål och jag ska se vad jag kan göra för att få hans önskemål att gå i uppfyllelse, hihi. Ikväll blir det väldigt lugnt. Fredagsmys framför Idol! 

                                              I love you

 


3'e plats

Måste snart börja rulla mot LTU för dagens enda lektion. Måste in på bibblan först och skriva ut en bild angående bra lärmiljöer utanför skolan, antar att vi ska diskutera detta antingen i grupper eller så blir det att ställa sig framför klassen och visa upp sin bild och berätta om varför man har valt just denna bild. Jag hoppas på det första alternativet.


Jag är på 3'e plats nu..


Hemlängtan

Vad har jag gjort idag? Jag började dagen med att gnälla av mig med min älskade mamma i telefon, hon behövde också gnälla lite så det jämnade ut sig. Sen kom Elina och vi gick ut på en promenad, vilket var jätte skönt. Sen gick vi tillbaka hit, hämtade bilen och for och handlade och sedan passade vi på att sola en snabbis. Skjutsade hem henne, käkade och tog en dusch. Tanken var sen att jag skulle börja läsa min bok, men jag hade varken inspiration eller ro i kroppen för att sätta mig ner och läsa. Istället blev det lite Gilmore och sen kom Elina igen. Dipp och morötter + Mammas Pojkar på 4'an.

Idag har varit en sån där dag då allt känns fel. Jag har sån otrolig hemlängtan. Saknar mamma, min lägenhet, min egen säng, tv-kanaler utöver (SVT 1, SVT 2 och tv4), saknar yta och tusen andra saker.. Förhoppningsvis går det över nu när Memil kommer hem imorrn. Jag vill ha närhet, en kram och en puss på kinden.. Jag är en krävande materialist idag.. 

                                       Lillan
                                                   Min enda ljuspunkt just nu

Gnistan

Min gnista håller på att slockna. Det går visserligen framåt, men alldeles för sakta..

Ska snart ut och gå med Elina, sen blir det en liten solning innan hemgång. När jag kommer hem blir det dusch och sen ska jag försökta ta mig i kragen och börja läsa boken jag lånade på bibliotektet om genus. Borde diska, städa, dammsuga och skura också.. men jag vette fan om jag ids.. Huvudvärk.

Snö

Det var en väldigt osäker start på dagen idag. Ser på nyheterna att det ska komma ca 1-2dm snö.. sms'ar Kristoffer och tjorvar fram och tillbaka om vi ska ta bussen eller åka bil med sommardäck till LTU. Vi kommer fram till att aldrig skulle hinna med bussen som skulle gå om ca 10 minuter. Vi tog bilen. Var på lektion om genus, faktiskt riktigt intressant. Vi åker hem och möts av lite snö när vi närmar oss Boden. Det gick iallafall bra, jag sitter ju här och skriver så ingen olycka skedde. Får dock se om det blir buss eller bil på fredag, förbannade vinter. Hatar snö!

Vi fick sluta lite tidigare så jag var hemma strax före 12 idag, ganska skönt. Har sett Top Model, ätit och sen somnade jag. *Pang bom* Har sovit middag till och från sen dess.. Undra om jag håller på att åka på feber igen.. svettas, fryser och kallsvettas om vartannat.. Imorrn är det hemstudier så då blir det att läsa boken jag lånade idag.

En rolig grej har jag gjort idag också. En inköpslista från IKEA på sådant som ska handlas när det bär av om någon månad, hoppas det blir så fort som möjligt!


Dom små sakerna i livet

Ibland kan man inte låta bli att längta tillbaka till gamla tider. Man har vissa minnen som aldrig kommer att försvinna. Det kan vara allt ifrån ett värmande ord. Kramen som var så äkta att det kändes som en varm stråle genom hjärtat. En låt från förr i tiden som tar fram nostalgin i dig. Det kan vara ett foto som har en speciell känsla över sig. Det jag försöker komma fram till är iallafall att det är dom små sakerna här i livet som räknas. Det har jag tagit tillvara på idag, det där lilla extra.

Annars då? Hämtade upp Kristoffer och sedan bar det av till LTU. Hade lektion 13.00 - 16.15. Fick sitta i tvärgrupper och sammanfatta rapporter och sedan redovisa inför resten av klassen. Oj så nervös jag var trots att jag nog inte hade mer än två meningar att säga, det är ju dock bättre än ingenting och jag har hört rykten om att övning ger färdighet..? 



                         

Igår skulle jag göra en tidig kväll, jag gjorde mig iordning och sedan gick jag och la mig på soffan (ja, soffan igen). Precis när jag höll på att somna vad händer? Jo Alice kommer på att hon har massa leksaker som hon borde passa på att leka med. Det tyckte INTE jag om. Bara kliva upp och gömma dom. Då blev jag så pigg att jag inte kunde somna om förens ca 1½ timme senare..


Min vanliga tur!

Har läst igenom 3 rapporter, hade totalt glömt bort att dessa skulle läsas inför morgondagens lektioner!

1. Boström: Goda Lärmiljöer - en spindel spinner ett nät (ca 64 sidor)
2. Westling: Equal Opportunities in Educatinal systems: the Case of Sweden. (ca 15 sidor)
3. Rapport 282: Lusten och möjligheten (ca 52 sidor)

N
u sitter jag här och är så sjukt less på att sitta framför datorn, hade planer på att skriva ut dessa rapporter ENBART för att kunna stryka under viktiga saker och ta med materialet till morgondagens lektioner då vi ska diskutera dessa. Packade upp skrivaren-scannern-kopiatorn, installerade färgpatornerna och sedan märker jag ett fel. SJÄLVKLART! Det följer INTE med någon USB-kabel, så jag kan inte koppla skrivaren-scannern-kopiatorn till datorn.. Detta innebär att jag måste fara och köpa en jävla kabel till veckan INNAN jag kan börja använda den här helvetes maskinen. I told you it wouldn't work..

Väntar på att älsklingen ska ringa och säga att han har kommit fram. Han ringde när de var på väg från planet till bussen, kanske hade att göra med att jag hade skickat sms och bett han ringa så fort han såg det haha. Jag höll tummarna på att han skulle ha precis en sån USB-kabel som jag behöver liggandes någonstans, tyvärr hade han ju inte det.. Min vanliga tur alltså..

                              Vi förra helgen
                                   Jag och Memil förra helgen på Bränna







Isglass

Då var långhelgen över och jag är gräsänka igen i några dagar. Känns inte så ledsamt som det brukar, jag vet ju att han kommer hem på fredag igen. Blir en kort vecka den här gången, hur bra som helst!

Helgen har varit helt underbar om jag ska vara helt ärlig. När Memil kom hem i fredags blev det mys framför Idol, vi gjorde en relativt tidig kväll för på lördag klev vi upp "tidigt" och gjorde oss klara för att fara på I19, Regementets dag. Det var hur kallt som helst och jag förvandlades till en isglass, men det var samtidigt rätt trevligt. Lite kvalitéts tid där gubben fick visa mig runt och bara allmännt surra om allt och inget. Mötte även upp Malin och Johan och for sedan och käkade tillsammans alla fyra. Lördag kväll lagade jag och Memil mat tillsammans, ris med korvstroganoff för den som är intresserad. Vi drack en öl/en cider, käkade och kollade på Johan Glans och sen knallade vi iväg till Elina för att mysdricka och spela spel. Elina stannade hemma men jag och Memil bestämde att vi skulle ut och dricka en öl/cider på krogen och bara ägna oss åt varanda. Så blev inte fallet. Vi träffade massa folk som vi kände och det slutade med en full Emma vid sängdags! Söndag var jag oförskämt bakis och Emil mådde som en prins, fusk?! Vi drog iallafall till svärmor i Luleå för en kopp kaffe på kvällen och sen en snabbhandling på ICA Maxi. När vi kom hem lagade Memil en sen middag åt oss, diskade och sen såg vi film: We were soldiers. Idag har vi gjort några snabba ärenden, sett NCIS, käkat "sista måltiden" och sen vinkade jag av gubben.

Ska börja leta reda på lite olika rapporter och skriva ut dom, vi hämtade nämligen min skrivare-scanner-kopiator i lördags, men jag har inte riktigt haft tid att packa upp den i helgen. Jag hoppas att den funkar när jag kopplar in den, annars brukar jag ha en förmåga att alltid ha otur med elektriska prylar som jag köper, det är sällan dom funkar från början.


Kärlek växer på avstånd?

Planen är i rullning och det känns så otroligt skönt och befriande! Om vi får ett nej kommer väl lyckan att sjunka några pinnhål, men det kommer fler tillfällen isåfall, just nu lever jag bara på hoppet!

Älsklingen kommer hem ikväll, så då är det dags för fredagsmys. Imorrn ska vi på pardejt på Regementetsdag och sedan var det snack om middag med Elina och Tindra och lite spel på kvällen? Förhoppningsvis hinner vi hämta min skrivare som har kommit fram också! Äntligen! Söndag blir bara slappar dag, hoppas jag, då vill jag bara kramas med Memil.

Jag är så glad för att han får vara hemma EN HEL EXTRA dag/natt den här svängen! Istället för att fara på söndag eftermiddag far han nån gång under måndagen. Snacka om att uppskatta det lilla? Jag tror att våran kärlek växer på avstånd. Den har vuxit sig fram och blivit starkare och starkade under dessa 2 år vi har levt med distans, nu är det knappt 1 år kvar innan vi får umgås som vanliga människor i ett "normalt" förhållande. Sambo är vi ju redan mer eller mindre, men snart blir det på "heltid". I våran lägenhet. Snart kan jag radera allt som heter din och min lägenhet och utökar mitt ordförråd med våran lägenhet, vårt hem.

Nåja, jag ska gå och göra en liten finputsning på mina 3 arbeten som ska in idag. Sen ska jag snabbröja lite i lägenheten och bara njuta. Lyssna på musik, ta en lång varm dusch och kanske se en någon utan Marilyn Monroe filmerna?


RSS 2.0