Pricken över i'et

Nu har jag fått se det med egna ögon, det var precis som jag trodde. Fan.


P.S
Vilket jävla skitväder det är!
Regnade och var snorhalt i Luleå, medans det tok-snöar här i Boden.
Och som pricket över i'et frös vindrutetorkaren!


Tung dag idag

Väldigt tung dag idag för min psykiska hälsa..
Först har jag varit och sagt "farväl" till mormor i S-byn.
Och nu har jag sagt hejdå till Memil för 2 veckor framöver..

Orkar inte skriva mer, då faller bara tårarna..


De rätta orden

Snart är det fredagsmyyyys~! Imorrn kommer Memil hem, ÄNTLIGEN!

Den här veckan har verkligen gått upp och ner.. Att vi äntligen fått en lägenhet är ett stort plus! Ett minus är väl att på söndag blir det att fara och hälsa på mormor i Sunderbyn.. Det är inte kritiskt än.. Men man vet aldrig när vinden vänder.. Stora beslut har tagits av läkarna och det känns tungt, men jag försöker övertala mig själv att det är det absolut bästa beslutet för henne.

Har redan ringt och sagt godnatt till min älskling, han lät lite rund om fötterna trots att han "endast" var inne på sin tredje öl! Han är så underbar.. När det väl behövs har han alltid de rätta orden på lager. I min värld så är Memil på topp, den bästa ♥


"Tilldelad"

Det är helt sjukt! Igår var jag på väg att ge upp och vad händer?! Innan jag ska på praktiken imorse loggade jag in för att kolla läget med lägenheterna som jag står bokad på och då möts jag av ordet "Tilldelad"! Vi har fått en lägenhet!! YAAAY!! Fy fan va glad jag blev! Ringde Memil men fick inget svar. Skickade istället ett sms "Vi har fått en lgh :D" och efter några minuter ringer det:

 - Hej, har det hänt nå?
 - Neee, har du inte sett mitt sms?
 - Nej, jag ringde på en gång. Jag trodde det hade hänt nå, att du hade krockat eller så

Haha, min sötnöt! Luleå, here we come!!


...

Nej vet ni vad.. Snart ger jag upp!


Tacos och vin, glass och fruktsallad

Helgen är över och jag är gräsänka i en vecka igen.. Längtar redan tills Memil kommer hem igen.. Han hinner inte mer än kliva in genom dörren så är det dags att fara igen.. Lika tråkigt varje gång.. Måste dock erkänna att vi har haft en underbar helg. Vi hade våran 3 års dag i onsdags, men eftersom att han inte var hemma då så firade vi den igår.

Dagen började med att svärmor kom förbi och sedan drog vi till Ewa för att försöka fixa deras internet. När vi märkte att det inte funkade for jag och älsklingen och handlade och sen körde vi hem. Memil ställde sig och gjorde glutenfria plättar och vi mumsade på. Hur gott som helst! Första gången på flera år som jag inte får ont i magen av att äta plättar!

Efter lunchen satte sig Memil och pluggade i sovrummet och jag att och pysslade i vardagsrummet. Vi lagade sen en gemensam middag, tacos och vin. Mums! Vi gjorde efterrätt bestående av glass och fruktsallad och tittade på Robinson. Det känns som att det var en evighet sen vi hade en riktig myskväll, bara vi.

Imorrn är det praktik igen, sista veckan.. Tråkigt men samtidigt skönt.
Det finns för- och nackdelar med allt brukar man väl säga?


Mys!

Om några få timmar kliver Memil in genom dörren!
Ikväll ska vi mysa och kramas, se Idol och göra tidig kväll.

Myyyyys


18 November 2009

Idag är det den 18 november 2009. Detta är dagen då jag och Memil firar våran 3 års dag. Jag kan inte förstå vars tiden har tagit vägen? Allt har gått så fort, men tiden går fort när man har roligt?! Under dessa 3 år har vi hunnit med jätte mycket underbara saker. Vi har växt tillsammans och vi har båda växt som individer. Jag har tillexempel hunnit med att bo i mina första, helt egna lägenheter. Jag har hunnit bo i Boden och flytta till Piteå igen. Jag har hunnit byta jobb, börjat studera och träffa nya, fantastiska människor. Det viktigaste av allt, är att jag har lärt mig att stå på egna ben. Under min och Memils tid har jag lärt mig att bli mer självständig, samtidigt som jag har kunnat växa i vårat förhållande. Jag har lärt mig att släppa på vissa saker för att kunna låta andra saker hända.

Memil är den mest underbara pojkvän. Visst har vi haft våra bråk och diskussioner, men det är så mycket mer. Romantiska stunder, problem som vi har löst tillsammans. Vi har levt i ett distansförhållande största delen av vårt förhållande, men jag har hört att kärlek växer på avstånd. Nästa mål, nästa berg att bestiga, är att bli sambos på riktigt. Dagen då vi har vår första gemensamma lägenhet närmar sig med stormsteg, även om det inte känns så vissa stunder så är det ändå snart våran tur. Oj som vi båda längtar!

Jag älskar Emil och jag vet att Emil älskar mig. Det är det enda som betyder något i slutändan. Vi kompletterar varandra så bra och så länge vi har varandra är vi lyckliga. Idag går all min kärlek till dig Memil, det är många mil som skiljer oss åt idag.. men det spelar ingen roll, för vi finns i varandras hjärtan ♥

                     Klubben i Luleå  Lycksele  Fest i Boden
                     
                     Valborg  Maskerad när jag fyllde år  Midsommar :*


Somnade på soffan..

Jag somnade på soffan idag efter middagen. Det var ju kanske inte riktigt min mening?

Bokade tvättstuga idag inför imorrn, 17.00-21.00, ska sortera tvätten redan ikväll tänkte jag. Då blir det bara hem efter VFU'n imorrn, slänga i sig nå mat, andas 5 minuter och sedan tvätta resten av kvällen.. Kul..


VFU

Jag har spenderat helgen som gräsänka. Skönt att nu är det bara några dagar kvar innan älsklingen kommer hem, 2 veckor senare! Jag lovar att han är saknad

                                                                       Fredag
                                                  Romantisk middag för 1
                                                     Min romantiska middag för 1

                                                                       Lördag
                                        Jag, Elina och svärmor Maggan :)   Jag och Elina

                                                                     Söndag
                                                 Diamanter är förevigt
                                             Bakisdagen spenderades med lite läsning

Idag har jag varit på min första VFU-dag. Den har varit otroligt rolig och intressant! Så mycket jag skulle vilja berätta, men pga sekretess vet jag inte riktigt hur mycket eller hur lite jag kan säga.. pga det får ni nöja er med att det var helt underbart! Jag VET att jag har valt rätt yrke för mig nu, jag är 110% säker på det!

Nu ska jag gå och se "mamma till en mördare" och sen ska jag försöka sova. Gick inte så bra inatt.. Jag var så sjukt nervös för hur dagen skulle bli och massa mardrömmar ovanpå det.. Bättre lycka med sömnen inatt hoppas jag!


Tävling

Jag är med i en tävling hos Linda Blom i hopp om att vinna Sex & The City-boxen!

Jag lever som inneboende hos Memil i väntan på vår första, gemensamma lägenhet efter ett distansförhållande i 3 år den 18 november. Det är tråkigt att vara inneboende här tillochfrån eftersom att han är borta på veckorna och vi inte har några kanaler. (Eller.. tja.. SVT 1, SVT 2 och tv4, men dom räknas inte). Har varit på väg att köpa boxen flera gånger, nu senast jag kollade skulle den kosta 899kr i affär! Det är inte ett bra pris för en student vill jag lova! Jag brukar aldrig vinna, jag kommer ihåg en julafton som jag firade med pappa och hans fru där alla barnen fick varsin lott. Alla vann utom jag. Min vanliga tur. Jag brukar aldrig anmäla mig till olika tävlingar som man ser i bloggar, men så kom jag på att om man inte är med och försöker så kan man inte vinna heller!


I don't know where to go from here..

                                           Om 1 vecka kan det vara försent?

                            "All of the things that I want to say, just aren't coming out right.
                                     I'm tripping on words, you got my head spinning.
                                         I don't know where to go from here.."


Tomten!

Vilken vecka! Titti kom i tisdags och sov här till torsdag. Vi hann käka jätte god hemmagjord mat, beställa äcklig sushi, gå på stan, impuls klippa oss och fara på Bränna! Alltid trevligt med sällskap, igår blev jag ensam med Alice igen. Älsklingen har helgtjänst, bläää.. 

                                       
                                          Äckel-sushi! >.<
                                                               Äckel-sushi!
                                 (Kanske är det så att jag har dålig erfarenhet av sushi, haha?)

Igår hade jag och Sofia telefonmöte, trodde det skulle ta 1-2 timmar. In my dreams!! Vi satt i telefon från 12.30 till 15.00. Då tog vi en paus och såg Ghost Wisperer och strax efter 16.00 började vi om och satt till 18.30. Jag ber till någon typ av högre makt att jag är färdig med den där skiten nu. Jag har inte lärt mig ett piss känns det som. Det känns tragiskt att säga, men det var totalt värdelösa uppgifter!

Idag har jag varit på dubbla föreläsningar på LTU. Höll på somna första passet, men det blev bättre efter att vi fick gå och hämta nå varmt att dricka. Efter lektionen kopierade vi lite papper osv, sen satte jag mig i bilen och började min resa tillbaka till Boden. Jag gick in på Kvantum och vad ser jag?! Den urgulliga TOMTEN som jag har ångrat så mycket att jag inte köpte när jag och Memil var i Piteå. Nu står den så fint i fönstret. Alice var dock väääldigt skeptisk till den från början, sötnöten min, haha!

                                              Skeptisk? ;P  Mindre skeptisk? ;P
                                           Min skeptiska Sötnöt med den gulliga Tomten

Har diskat för ett tag sen, snart är det dags för min dagliga dos av Ghost Wisperer och sedan ska jag laga en romantisk middag för migsjälv! Det blir stekt fläskfilé och paprika i grillkryddad créme fraiche-sås med rotfruktsgratäng. Dryck till det, ett glas kall Coca Cola. Någon som vill komma på romantisk middag hos mig? :)


Zoom på Alice

Har varit på Partnerdag och hälsat på där jag ska ha min praktik. Jätte kul!
Igår var ingen bra dag, men idag är en bättre dag. Så nu får ni delar av min helg i bilder:
 

                                         Fredagsmys
                                   Fredagsmys med Memil framför tvn med onyttigheter och Idol


                                         Bilresa till Piteå
                                         Lördag blev det en resa till Piteå, vi käkade hos Sanna,
                                            gick på stan och hämtade post hos mamma



                     Bus med Alice 1  Bus med Alice 2
                    Jag gav Memil fri-kort från matlagningen och passade på att busa med Alice


                                         Knas-Alice
                                              Var tvungen att zooma in en bild på Alice
                                                hon såg så rolig ut på en av bilderna,
                                                  kolla ögonen och tungan, haha!


"Den här dagen"

Ibland önskar jag att jag visste hur man gjorde för att få vissa inlägg lösenordsskyddade.

Alla vet vi vad det är för dag idag, jag tänker inte ens skriva eller säga det. För mig är detta som vilkan dag som helst, dvs en söndag. Den sämsta dagen på veckan. Söndagar är dagen då Memil far söderut.. Vi grovräknade att han hinner vara hemma ungefär 36 timmar / vecka. Inte konstigt om helgerna blir väldigt intensiva? Egentligen finns det sjukt mycket saker vi skulle vilja göra, folk vi vill fara och hälsa på osv, men tyvärr så har vi bara en viss tid på oss.. några timmar.. Då är det väl inte så konstigt om man vill umgås med varandra? Ibland får man sig en tankeställare. Kanske speciellt "den här dagen"..

Nu ska jag göra ett försök i att inte gräva ner mig i, dels gamla minnen, men även förhoppningar inför framtiden. Det är svårt, det verkar inte bli lättare. Eller? Nåja, en dusch nu, sen packning inför Partnerdagen och första besöket på VFU'n, efter det tänkte jag sakta men säkert dra mig mot sängen. Ska ta Alice ( ♥ ) i famnen och bädda ner oss. Imorrn kommer kanske en uppdatering om helgen, shoppingen, matlagningen, buset och myset.


Ogillar SKARPT!!

MEN VAD I HELVETE!! Stod och tog en lång, skön dusch då det börjar tok-plinga på dörren. Då det inte hjälper börjar personen banka som en galning desutom. Jag har redan kollat nyckehålet en gång, men känner inte igen människan så jag går in i duschen igen och spolar av mig. Men bankandet och plingandet fortsätter. Tar handduken om mig och öppnar. Tro fan att det är en av de som jobbar på restaurangen nedanför! Nu läker det från vår dusch och ner i deras kontor IGEN!! Snubben som var här för lite över 1 månad sen kan ju inte ha gjort ett så jävla bra jobb, ELLER?!

Åhh!! Jag är så arg och less! Nu ska vi alltså duscha (och gå på toa?) i korridoren IGEN?! Hur länge kommer det att ta den här gången?! Förra gången tog det ju för fan nästan 1 månad! GAAAH!! Just nu finns det nog ingen stad jag OGILLAR SKARPT (skulle vilja säga hatar, men det är lite väl starkt ord) mer än Boden!!


Biten av vägglöss?

2 av 3 samtal avklarade! Bara det roliga samtalet kvar, efter det blir det lite plugg och diskning. Blir en resa till Piteå imorrn, måste hämta posten hos mamma.. bland annat har det kommit brev från Polisen, uhuh! Vad har Memma gjort den här gången? :o

Jag blöder på foten just nu. Tyckte att det började svida, kollar ner och ser att jag har ett öppet står på sidan av foten på ca 1cm och runt? Va fan har jag nu lyckats med? Kanske har blivit biten av dom där vägglössen som Sofia pratade om igår?!

Uppdaterar kanske senare idag.


Exklusiva kökshanddukar

Jag måste bara visa hur svårt det kan vara att komma åt tangentbordet när man har en katt som heter Alice och som alltid ska vara där jag är!

                                     
                                             Hon somnade  tangentbordet!

Har varit på 3 föreläsningar idag, 2 om specialpedagogik och 1 om bibblosök. Första två var okej, sista var bara seg och lite onödig kan jag tycka.. men men.. Nu är det gjort iallafall! På lunchen drog jag och Sofia till Storheden, vi var in på EM och Hemtex. På EM hittade jag en skitsnygg soffa, kanske lite dyr för storleken men jag ska se om det går att beställa den som jag har hittat på hemsidan när vi flyttar istället. Den är både större och billigare! Me like! På Hemtex hittade vi massa små saker, men ingen av oss handlade..

Kom hem och såg Ghost Wisperer, försökte få tag i min VFU-lärare, dock utan framgång.. Hoppas på bättre lycka imorrn.

Tänkte visa upp mina exklusiva kökshanddukar! 320kr för två stycken, hihi! Ibland måste man få unna sig och detta var en sån gång. Tecknen står för "Gemenskap" och "Måltid", enligt lapparna som sitter på.

                           Kökshandduk 1  Kökshandduk 2

Memil ringde igår, han var sjukt trött. Han har varit på 24 timmarsövning ute i kylan och stridit. Jag skickade ett romantiskt sms till han efter att vi hade lagt på och idag ringde han på eftermiddagen och var helt underbar. Imorgon kommer han hem! Det enda vi har planerat är en mys-helg. Bara vi två (och Alice så klart) ♥


24 timmar

Imorse hämtade jag upp Kristoffer och körde till LTU för de 2 absolut bästa föreläsningarna jag har varit på sen jag började på Universitetet! Föreläsaren var precis som jag tänkte mig att det skulle vara på en förläsning, han var engagerad, skämtsam samtidigt som han var allvarlig, pedagogisk och bara allmännt inspirerande att lyssna på.

Min helg tog slut igår efter att Memil hade farit.. känns som att det är måndag idag då han i vanliga fall åker på söndagar. Nu tror jag att han har hunnit fara på sin 24 timmars övning och vi hann inte prata nå idag.. så vi får la höras imorrn efter övningen. Känns tråkigt, men vad ska man göra? That's life!

Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att käka, sen blev jag så frusen så jag la mig på soffan med en filt och somnade. Vaknade när det var sista kvarten av Ghost Wisperer, faktiskt en riktigt bra serie. Har sen pratat med Sofia och fort gick över 1 timme bort av dagen.

Imorrn är jag ledig, ska försöka få med mig Elina på stan en sväng och titta på mamma's span, haha!

                                         Mys
                                     Alice vill nästan alltid vara med när jag sitter framför datorn, 
                                    besvärligt då det kan bli svårt att komma åt tagnenterna ibland


Tack

Tjurighet + Alkohol = Missförstånd!

Jag hade kul till 98% i lördags.
Måste få säga ett stort tack till Erik som fick ta smällen.
Och ett stort tack till Sanna för pratstunden ♥

P
å det stora hela hade jag riktigt trevligt.
Däremot tror jag att alla var lite väl schnygga för sitt eget bästa, haha.
Lördagen går inte att beskriva i ord egentligen, i
stället får ni kika på några av de bilder som inte blev för suddiga:

Grattis Johan!   Sylvia och Jag 

Memil kan aldrig vara seriös, inte jag heller denna gång  4 små rätter :D

Memil och Johan  SKÅL! :)  

Linus tjej, Jag och Johannes  Alice var trött dagen efter

Idag började min dag 05.38, låg och drog mig i sängen tills klockan ringde 05.45.
Klev upp, gjorde mig klar och väckte Memil som fick skjutsa mig till stan.
Tog ut pengar, gick till bussen och åkte till LTU.
Var med på Intro/Upprop, första föreläsningen och sedan drog jag, Sofia och Anna.
Fick sms på bussen av älsklingen som sa att han hade en överasskning
som väntade på mig när jag kom hem! Skyndade mig allt jag kunde,
kom hem och ser att han har tillochmed TVÅ överasskningar åt mig.
Tack älskling, jag uppskattar det JÄTTE mycket

 


"Speciell"

Ikväll har vi kul! Eller? Saknar Piteborna iallall, det måste jag erkänna.
Hade varit kul att känna sig "speciell"..


RSS 2.0