Vakum

.. precis så känns det, som att jag har kommit in i ett vakum. Jag har på något sätt lyckats ta alla känslor jag hade och stoppat in dom i en låda som jag sedan stängt, låst och kastat bort nyckeln till. Jag känner mig tom nu, jätte tom.


Broken down like a mirror smashed to pieces
I learned the hard way to shut my mouth and smile
If these walls could talk they would have so much to say
Cause everytime we fight the scars are gonna heal but there never gonna go away


Ny dag

.. och än en gång är man på jobbet. Ska bli rätt skönt att vara ledig sen 2 dagar i rad, städa, slappa och mysa film med Alice.

Igår blev det film, Helens små underverk, hos Titti med hon och Ida. Vi var nyktra vilket inte sker speciellt ofta när vi tre ska umgås, men men nån gång ska vara den första. Vi hade super trevligt! Så otroligt skönt att kunna komma bort en stund, när jag kom hem blev allt som vanligt.. Kollade mobilen stup i kvarten, men inget samtal kom. Det är jävligt dålig stil, men det finns inte mycket jag kan göra åt det. Det är inte jag som inte håller vad jag lovar iallafall!

Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med Alice, eller det är planen för tillfället iallafall. Rätt vad det är så blir det nå helt annat, men det får tiden utvisa. Kanske blir att sitta och lyssna på musik framför datorn, har ju fått min datastol idag, så nu slipper jag köksstolen, haha : )

Vad mer kan man säga.. hmm.. kanske uppdaterar sen, dagen har ju bara precis börjat!


Tårar..

.. det tog ont. Väldigt ont. Gjort är gjort så vad ska man säga? "Sånt händer"? Jag vet inte vad jag ska känna eller hur jag ska bete mig, allt blir ju bara fel. Nästa gång kanske?

Igår blev det fest, hade börjat dricka min berömda slush när Sanna ringde. Det blev en väldigt trevlig kväll. Fick tillochmed beröm för mina drinkar. Rosa Panther och Melon drink a la Moi. Mums! Fick huvudvärk och stannade hemma medans resten drog ut på krogen. Överlag en jätte trevlig kväll. Jag behövde något annat att tänka på, så tack alla som var med!

Idag har jag och Titti varit på stan, vi käkade på Subland och sen inhandlade jag en tröja. Huuur snygg som helst, i min värld iallafall! Titti gick på stort och inhandalde kjol, linne och en tröja!

Ikväll blir det kanske filmkväll hos Titti, om vi är snälla kanske det tillochmed blir lite biljardspelande. Vore kul då jag aldrig har provat det tidigare. Det finns en första gång för allt!


"Back and forth, up and down like a rollercoaster.
There is nothing you can say, sorry doesn't cut it babe!"


Solsken

Oj så skönt, när man vaknar på morgonen så lyser solen. Man blir som glad. Längtar så mycket tills snön försvinner, att kunna gå ut och sätta sig på balkongen i morgonrock. Åhh, hoppas vädret håller i sig!

Samtalet igår var väldigt välbehövt, jag längtar tills du kommer men inte tills du far. Det är alltid lika tråkigt. Veckorna känns så långa då du inte är vid min sida. Milen till dig känns så långa, extremt långa.


I wanted to find somewhere to hide..
I opened up and left those fears inside and I wanted to be anyone else,
only to find that there was noone there but me
But I woke up to real life and I realised its not worth running from anymore.
When there was nowhere left to hide I found out that nothings real here,
but I wont stop now until I find a better part of me!
I let those hard days get me down and all the things I hate got in my way.
I could of screamed without a sound,
I found myself silenced by those things they say..


Nu

.. slutar jag. Så jag ska hem och se The Hills!



Jag är som less, känner mig nästan lite egoistisk i mina tankar.. men ajja.. det löser sig.
"Det är ingen som bryr sig"

Goda nyheter!

Fy va kul det ska bli att åka raggarbil ikväll, Memil ska vara chafför åt mig, hans mamma och hennes man i deras snygga bil. Fråga mig inte vad det är för bil, för de har jag ingen aning om, men fin är den! Slutar 17.00 och 17.30 går bussen till Luleå, där ska jag försöka byta till den rätta bussen OCH plinga på rätt ställe så kommer Memils mamma och möter mig. Sen bär det av till dom för att käka middag och göra sig klar och börja dricka. Kring 21-22 nån gång kommer väl hajjna från övningen. Känns lite pirrigt, vi har inte träffats på typ 2 veckor nu, och det har varit 2 hektiska veckor.. 2 konstiga veckor.. Längtar iallafall efter en Memil-kram!

Det har hänt massa bra saker i veckan, alla goda ting kommer i 3 skulle jag vilja säga!
För det första ringde dom från försäkringskassan, så i torsdags fick jag äntligen mellanskillanden som dom var skyldiga! För det andra så ringde dom från nya gallerian och sa att jag fick hämta ut jackan som var undanlagd och jag var tredjepersonen i kö! Och sist men absolut inte minst ringde dom från jobbet och erbjöd ett vikariat på 100% juni, juli och augusti! SWEET! Jag är så jävla nöjd!

Tycker dock synd om min bror som fick fara till akuten pga sitt finger. Som tur var hade han inte brytit det utan "bara fått en allvarlig blödning". Fingret såg hemskt ut när jag var hemma och var barnvakt.. men han är så duktig :)

"I told you so"..

.. är en fras som jag INTE tycker om.

Jag har tusen tankar och funderingar som jag försöker formulera. Det är så mycket som jag skulle vilja få fram, men jag vet inte hur jag ska få det att låta bra. Så därför tänker jag inte ens försöka, jag behåller tankarna för migsjälv.

Tjejkvällen igår var väldigt kul, gillade kortspelet vi körde sista 30 min innan utgången! Snacka om att det gick undan att få i sig alkoholen! Blev ingen bastu men det var tur för då hade inte tiden räckt till, blev nog snävt om tid iallafall..

Sammanfattning av kvällen: Rockkväll på Valdinos. Calles. Välkända ansikten. Nästan bråk i kön på Max. Hem. Sova.

Efter många om och men..

.. så köpte jag en utav parfymerna! Har på mig den nu och den luktar extremt jätte gott! Köpte även en tröja och ansiktscremen, så nu är jag nöjd. När jag kom hem på kvällen så blev det en lång dusch med peeling och hårinpackning, jätte skönt. Sen gjorde jag en fruktsallad med min nya favorit frukt, granatäpple, och såg på Top Model.

Ikväll kommer Sanna förbi då jag slutar och så ska vi hem till mig och hämta cider och lite slush, sen ska vi dra till "hennes" lägenhet och surra på. Kommer nog bli riktigt trevligt, får se om vi ska ut nå eller bara sitta kvar där.

Imorrn är jag ledig och då är det tjejkväll. Titti hämtar mig och den andra tjejen som kommer med bussen från Umeå, tror jag det var, så ska vi väl en snabbis på stan och jag måste (som vanligt) förbi på försäkringskassan, men jag hoppas att det är sista gången nu! Sen blir det hem till Titti för tjejkväll med bastu, fotbad, tacos och alkohol. Ska hålla tummarna för att jag tar mig in på rockkvällen, är ju bara 1 månad kvar tills jag fyller år så hoppas dom är snälla!

Nu slutar jag snart! Wohoo!!

Underbart

Det har varit en helt underbar tid då Memil har varit här, han kom i lördags och for igår.. Det enda tråkiga är att nu lär det dröja nästan 2 veckor innan vi ses igen, men det är smällar som man får ta när det är distans. Han ska iväg på militärfest med grabbarna hela helgen och jag ska på tjejfest med flickorna. Verkar dock som att tjejkvällen blir på fredag istället för på lördag, vilket ändå kan vara ganska bra för då fyller D år på söndag och jag slutar 20.00, så det blir väl att dra förbi han efter jobbet då och dricka lite mer. Kanske dock struntar i utgången, jag och 2 dagars.. inte bra kombination med tanke på hur bakis jag blir.. Fast å andra sidan är jag ju ledig på söndag, så vi får se hur det blir med den saken!

Annars då, hmm.. jag slutar om 2 min (!) då ska jag på stan och handla. Behöver en ny ansiktscreme då min är totalt slut, har verkligen skrapat ur det sista och imorse blev jag less! Sen får vi se hur det blir, har jag tur hittar jag nå fina kläder också, kanske tillochmed kommer unna mig någon av dom nu 2 parfymerna som jag hittat och älskar! Har pratat om att köpa en parfym hur länge som helst nu, men vi får se..

RSS 2.0