Tidsfördrift

Nu har jag lunch, har ätit hemma gjord pizza med tonfisk, skinka, svamp och oliver. Mums! Det har varit en stressig men effektiv dag. Morgonen började med att mamma och Bastian kom och hämtade mig så for vi till Kvantum för att handla lite grejjs, när vi hade kommit halvvägs genom butiken så ringer mobilen och det var jobbet som frågade om jag ville komma in extra, sweet! Vi handlade färdigt och betalade, sen for vi vidare till lite andra ställen. Tillslut hamnade vi hemma hos mig där jag packade upp lite varor in i frysen, och mamma och Bastian mobbade Alice litegrann för hon gick omkring och pep. Hur söt som helst. När allting var uppackat var dom så pass snälla att dom skjutsade mig till jobbet så jag slapp gå i blåsten. Och nu sitter man här, eller har suttit här några timmar..

Lite tankar och funderingar.. Lite förvirrad är man, känns som att man varken vet ut eller in längre. Ofta önskar jag att saker och ting vore enklare, men jag hoppas på en förbättning inom en mycket snar framtid. Den enda som kan göra den förbättringen, eller förändringen till det bättre kanske man ska säga (?), är ju jag och tro mig när jag säger, att jag jobbar på det. Sakta men säkert. Känns som att man försöker göra upp en massa planer i huvudet för att mer eller mindre kunna förutse konsekvenserna av just det valet. Det är lite som jag pratade om ett tidigare inlägg om A, B, C och 1, 2, 3 osv.. Trots att jag ändå svamlar så mycket som jag gör i mina tankar så tror jag ändå att det är en av dom vettigare tankarna som jag har, eller vad man nu säger..

What happened to those days when you used to be compassionate?
Caring what I thought and said, so attentive gentleman..
Now it's hard to turn your head away from the TV set..
Half the time I realize I seem to give more than I get ,
funny how things seem to change after a few years commitment.
Used to talk for hours on end about our dreams while we lay in bed.
How I missed those days when you stayed awake,
now you roll over and snore instead..


Rykten


Jag vet inte.. jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga eller hur jag ska vara.. Eller.. jag är ju jag, och jag vet ju vem jag är, mer eller mindre. Men ändå.. ibland kommer man till en korsning, ska man välja väg A, eller kanske väg B, sen ska det såklart alltid finnas en väg C också.. väljer man väg A, så kommer kanske konsekvens 1 att ställa till det, konsekvens 2 till väg B och konsekvens 3 till väg C osv osv.. Sen kan det även bli helt galet, så att om man väljer väg B kommer iallafall konsekvens 3 istället för 2 som du kanske hade räknat med från början.. Allting ska jämt vara så jäkla tjorvigt.. Kort och gott, så fort en sak verkar lösa sig så kommer nästa problem.. Aldrig kan man känna sig lugn.

En sak som skulle göra livet betydligt enklare är om folk inte var så himla nyfikna, om saker som dom inte ens har att göra med från första början. Rykten sprids så jävla snabbt. Och nej, det är inte som ni tror.


Frisk

Nu är jag frisk igen, mer eller mindre iallafall. Legat hemma och varit sjuk.. sett på tv och sovit massa film, hur skönt som helst om jag ska vara ärlig, fast det är ju alltid lika tråkigt att vara sjuk.

Ikväll blir det att dricka några cider och sen på Calles, kommer garanterat att bli trevligt! Och inatt kommer Emil också, ska bli himla kul att träffa han, var länge sen nu. Han for till Sthlm igår kväll och hjälpte en kompis köpa en bil, så nån gång mellan 23 och 02 borde han vara framme i Piteå. Har jag riktigt tur hinner han tillochmed följa på Calles för att ta en öl innan hemgången :)

Nu är det påsk och jag är ledig fredag, lördag och söndag. har fått ett extra pass på måndag, mkt bra mkt bra! :D

Halsont

Nu håller jag på att bli sjuk igen.. har ont i halsen och ögonen rinner, vilket brukar innebära att jag förmodligen kommer att få feber (?) snart också.. Usch, jag vill inte.. måste ju jobba så man kan överleva!

Jag och Titti var hundvakter igen i torsdags, det var ett tag sen sist. Vi gjorde extremt god fruktsallad med granatäpple och någon orange frukt, även banan och lite annat. Hur god som helst. Sen på kvällen blev det gurka, morot och dipp, mums!

Igår var jag ledig, idag jobbar jag och imorrn är jag ledig igen. Skönt som fan faktiskt.. Verkar dock inte som att det blir något festande för min del ikväll, pga halsen.. men men, då har jag ju kvar min alkohol till annat tillfälle om man ska se det positivt.

Ids inte skriva mer nu, blir en annan dag!

Så jävla sant..


Go away, give me a chance to miss you
Say goodbye, It will make me want to kiss you
I love you so much more when you're not here
Watchin all the bad shows drinking all of my beer
I don't believe Adam and Eve spent every goddamn day together
If you give me some room there will be room enough for two
No you can't hop into my shower, all I ask for is one fuckin' hour
Cuttin off the phone, leave me the fuck alone
Tomorrow I'll be beggin' you to come home!


God morgon

Kan ni tänka er, jag är på jobbet! Steg upp 07.05 med ett jävla morgonhumör. Irriterad som satan eftersom att Alice har slickat mig i ansiktet och levt jävel i sängen sen 5 imorse.. Aldrig får man sova ut, det ska alltid vara något. Skönt att jobba dag även om det är/var tungt att stiga upp imorse, då har jag ju kvällen fri och det kommer kännas som att jag är ledig 2 dagar i rad fastän det egentligen bara är imorrn som jag är ledig. 

Emil kommer tillbaka idag, jag hoppas att han kommer den tid vi har planerat så att jag kan gå på systemet utan att behöva bära hem en massa tunga påsar! Har även bestämt mig för att jag ska köpa parfymen! Slutar 14.00 idag, så då bär det av till stan. Ska även se om jag får tag i Sanna och om hon är på stan idag, så kanske man har lite sällskap :)

Imorrn är det som sagt var ledigt, och det innebär att det kommer vara en städdag för min del. Det ska diskas, dammsugas, skuras, dammtorkas, toan ska skuras, jag måste boka tvättstuga, Alice ska duschas och hennes låda ska grundrengöras.. Fullt upp.. Men det blir ju fint när det är färdigt, man får väl se det så.

Snart..

.. är jag ledig! Rättare sagt fredag och söndag! Jag lever på hoppet om att när Emil far imorrn så kommer han tillbaka på torsdag, så får vi iallafall 2 dagar tillsammans då jag INTE behöver fara till jobbet. Är fortfarande sjukt sugen på att festa på lördag, men vi får väl se hur det blir med den saken. Det är ju alltid så mycket som man vill!

Vi har varit på stan idag och luktat på parfymer. Den som jag använder i normala fall börjar ta slut och dessutom börjar jag bli lite less på den, så en ny partym skulle inte skada. Har hittat en parfym som jag tycker luktar jäkligt gott, men jag är fortfarande lite osäker på hur jag ska göra. Det finns så himla många olika att välja mellan. Byxorna som jag hade sett förra veckan var slut (?) eller bortplockade iallafall för jag hittade inte igen dom. Smällar man får ta när man aldrig kan bestämma sig på en gång utan ska fundera på allt :/

Jag måste på stan senare i veckan också för jag tror att det är på lördag som min mamma fyller år, och hon om någon förtjänar en present, hon förtjänar det bästa! Jag håller tummarna på att hon bjuder på smörgåstårta. Jag lovar och svär, INGEN gör så god smörgåstårta som min mamma!

Vill å vill..

Jag vill verkligen inte, men jag vet inte hur jag ska komma förbi det? Jag känner mig jätte konstig. Ena sekunden är det si och andra är det så. Nu är jag less. Måste väl bestämma mig? Men om jag inte kan då? Försöker att se saker och ting från den positiva sidan, men ibland är det svårt. Du säger en sak, men egentligen tror jag att du menar nå annat. Ser man det ur en annans persons perspektiv så verkar det ju vara raka motsatsen till vad du säger, och hur du beter dig. Ibland så kan jag inte låta bli att tänka "tänk om", men sen kanske man kan säga att jag tar mitt förnuft till fånga och inser att det var ett klokt beslut?


Vaknade av massa ljud, kollade på klockan: 00.39.
"Hallå?", inget svar.
"Hallå..?".
"Heej älskling".
Äntligen, som jag har saknat dig!

Ny månad

Nu är det mars månad, och det innebär att min mamma fyller år om några dagar. Wohoo! ;)

Jag sitter som vanligt på jobbet nu, har lunch några minuter till. Ska bli skönt att komma hem, funderar på att dra till Kvantum efter jobbet och handla lite smågrejjer, men jag får se hur det blir. Emil kommer ju ikväll/inatt så då kanske vi kan fara på Coop imorgon istället när jag slutat, har fått några lotter att hämta eftersom att jag handlade för en viss summa. Men lotterna var slut (eller något i den stilen), så hon i kassan sa att jag kunde komma in senare och hämta dom. Hoppas man vinner nå, inte för att jag brukar ha speciellt tur med vinster, men man kan ju hoppas att det vänder nån gång!

Nästa helg är jag faktiskt ledig på söndag, så jag är lite sugen på att försöka dra ihop en fest då, men vi får se hur det blir med den saken. Fick nästan nog i tisdags då vi var ut, haha. Jag fattar inte hur man kan vara bakis så jävla länge som jag var, var bakis hela onsdagen. Och då menar jag verkligen HELA onsdagen, tillochmed när jag gick och la mig kring 23-24 var jag bakis.. illa illa. Fast kul hade jag! Det hoppas jag resten av folket också hade :)

RSS 2.0