Längtar

Då var denna helg också historia.

På mitt schema idag står det lektion på LTU och sedan grupparbete. När jag kommer hem blir det förmodligen hemstudier. Älsklingen fixade så att jag har Office-paketet på min dator nu, det är lycka mina vänner! Har inte haft det i vintras tror jag, känner bra att kunna göra powerpoint-presentationer och skriva arbeten på min dator igen!

I lördags såg vi film och gjorde en relativt tidig kväll. Memil har inte varit speciellt pigg i helgen, utan han har sovit och sovit och sovit. För att sedan sova lite till. Igår var han dock piggare igen, skönt. Längtar redan till nästa helg, för då har vi massa planer, hihi!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, självklart! Jag är sämst i världen på att faktiskt ta mig ut och hälsa på folk -.- Men jag ska få tummarna ur stjärten och ta mig till Luleå :] Kan tänkas att jag har tid imorgon, hur ser din dag ut?

2010-09-13 @ 20:05:48
URL: http://mumlaan.wordpress.com
Postat av: Anonym

Då lät ju torsdag mycket bättre ;] Kring lunch kanske?

2010-09-13 @ 21:36:38
URL: http://mumlaan.wordpress.com
Postat av: Anonym

Men ska vi säga på förmiddagen då? På torsdag? Jag och Alexander är ju inte världens mest morgonpigga, men till kl 9.30 är vi då färdiga iaf ;] Ska dessutom iväg på torsdag eftermiddag..

2010-09-14 @ 18:05:16
URL: http://mumlaan.wordpress.com
Postat av: Anonym

Yes, det har jag! :] Ska jag slå en pling på torsdagmorgon?

2010-09-14 @ 21:46:31
URL: http://mumlaan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0